• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no ja z tych nidów, robię listę rzeczy dla dziecka do pokoju, z wykazem cen z allegro,
a potem prównam z tymi w hurtowni ktora niby ma wszystko.
Oj mi by sie na twoim miejscu tez nic nie chciało, na swoim miejscu zreszta tez mi sie nie chce :-)

a jakie proszki do prania kupiłyscie dla dzieci?
a macie taką poduchę kojec, w ksztal;cie banana? bo ja sie zastanawiam czy sobie kupic

Ostatnia edycja:
reklama
moja maciczka dzisiaj szaleje. Odkaszlnięcie to jakis koszmar :-)
no ja z tych nidów, robię listę rzeczy dla dziecka do pokoju, z wykazem cen z allegro,
a potem prównam z tymi w hurtowni ktora niby ma wszystko.
Oj mi by sie na twoim miejscu tez nic nie chciało, na swoim miejscu zreszta tez mi sie nie chce :biggrin2:

a jakie proszki do prania kupiłyscie dla dzieci?
hyhyhy szalona, o czym Ty już myślisz? :-) Ja narazie nic nie oglądam niczego nie szukam, o niczym nie myślę. Zacznę działać po 20 tygodniu jak już będę miała jako taką pewność.
Odnośnie proszków to ja chyba będę prała w orzechach piorących.

Ostatnia edycja:
Lamiav ja na pierwsze miesiące kupuje "Białego jelenia" w płynie (najprostsze mydło w płynie) Już kilka razy słyszałam ze dzieci bywają uczulone na te niby delikatne proszki dla niemowląt... To najtańszy i najbezpieczniejszy środek. Później stopniowo będę stosować jakieś proszki... ale nie wiem jakie... jeep na przykład?

A biały jeleń to np. coś takiego http://allegro.pl/bialy-jelen-plyn-do-prania-hipoalergiczny-i1832823399.html

Zafasaolkuję a co masz na myśli?

Ostatnia edycja:
zafasolkuje: kobieto ja sie ostatnimi siłami powstrzymuje zeby po sklepach nie łazić i coś nie kupić, ale pooglądać mogę chociaż na allegro :-), a robie liste bo n ie wiem czy w tej hurtoni tanio czy dorogo, chce porównać, bo mają tez tam wózki i łóżeczka i moze jakby za jednym razem brać to może jakis rabacik by dali :-), a poza tym i tak nie mam co robić, bo u mnie w pracy albo jest tyle roboty ze nie mozna sie wyrobic albo nic sie nie dzieje i dupa siedzi

zafasolkuje: chyba fifce chodzi o twoja skaczącą macice :-)

zafasolkuje: kobieto ja sie ostatnimi siłami powstrzymuje zeby po sklepach nie łazić i coś nie kupić, ale pooglądać mogę chociaż na allegro :-), a robie liste bo n ie wiem czy w tej hurtoni tanio czy dorogo, chce porównać, bo mają tez tam wózki i łóżeczka i moze jakby za jednym razem brać to może jakis rabacik by dali :-), a poza tym i tak nie mam co robić, bo u mnie w pracy albo jest tyle roboty ze nie mozna sie wyrobic albo nic sie nie dzieje i dupa siedzi
to masz tak jak u mnie :-) ja pracuje w urzędzie gminy co prawda moje stanowisko jest z serii koszmarnych, ale bywają dni, ze z nudów bąki zbijam

a widzisz mnie nawet nie kusi, żeby kopać po allegro, boje się zapeszać i nic nie oglądam, w ogóle o tym nie myślę

Zafasolkuję pytałam co masz na myśli pisząc ze twoja macica wariuję :-D
Ja jeż boję się kichnąć... a jak mam zamiar od razu łapie się za brzuch bo to boli... :-(

fifka: o nie wiedziałm ze kichanie w cizay boli, ja to tylko boję sie przeć w kibelku przez te zaparcia, ale inaczej nic nie idzie więc muszę, i mam obawy czy to nie zaszkodzi

zafasolkuje: a w jakim dziel robisz w pracy?? w biurach tak jest ze albo sie pracuje albo sie plotkuje :-),ale ja sama dzisiaj to nawet pogadać nie moge.
Mogłabym podzwonić bo mamy na stacjonarne kupe minut ale kazdy ma komórki i nic z tego

reklama
zafasolkuje: a w jakim dziel robisz w pracy?? w biurach tak jest ze albo sie pracuje albo sie plotkuje :-),ale ja sama dzisiaj to nawet pogadać nie moge.
Mogłabym podzwonić bo mamy na stacjonarne kupe minut ale kazdy ma komórki i nic z tego
Inspektor ds gospodarki nieruchomościami i planowania przestrzennego
dodatkowo w zakresie mam BHP, ale to sama chciałam bo mam za to dodatkowa kasę

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry