• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav ciśnienie narazie ok, wczoraj przez cały dzień bez ekscesów, mimo, ze na mieście byłam - łaziłam za butami. I dzisiaj od rana ok.

Magd.a może zrób test jak dzisiaj nie dostaniesz?

Ostatnia edycja:
reklama
dziurka: a ja ten wózek tylko tak wysłałam, bo akurat mi sie wyswietliło ze dla blixniaków ,nie to ze jakis fajny, zreszta to były chyba spacerówki juz dla starszych dzieciaków:-)
Mówiłam moim siostrom (bliźniaczki jednojajowe ), ze tu na forum będą blixniaki :-)

Masz tu na pocieszenie wózki z gondolą:))\

http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=770&osCsid=a6e3bab59cadd281493a09fbafc40dbc

A ja w pracy dzisiaj sama siedzę, i jutro tez bo kolezanka na urlopie - bedzie mi strasznie nudno.
jutro pisałam do kumpeli zeby na kawe wpadła, a dzisiaj moze kogoś innego zwerbuje do odwiedzin :-)

Ostatnia edycja:
Ja też się witam z rana... :-) psina mnie obudziła i już z głodu nie mogłam zasnąć, ale nie czuje się zbyt dobrze i wypiłam właśnie mleczko z miodem i postanowiłam, że dziś spędzę cały dzień pod kołderką, muszę się troszkę wykurować bo jest coraz gorzej :/

oj kochana, to współczuję, mam nadzieje ze leczysz sie domowymi sopsobami, czosnek, mleko, miód, sok z malin , podobno sok z aroni jest bardzo zdrowy ale dla mnie on smierdzi ztarym capem;-). Zdrowiej szybko,

I ja się witam.. zabezpieczyłam się w nocy i ni huhu po @.. brzuch boli, plecy bolą w "srodku boli" myślałam,aż zawyłam jak sprawidziłam sobie szyjkę.. śluz podbarwiony.. i najlepsze po wczorajszym spadku tempka wzrosła :-) moje ciało robi mnie w balona.. :-D

Ale będzie psikus jak jedyna niestarająca się zajdzie :-D

cześc c dziewczyny

Fifka: jak ci dobrze ze masz wysoki próg bólu, bo ja to mam baaaaaaaardzo nicki i strasznie boję się bólu, ale tez ja kpisałaś atmosfery na porodówce, juz dostała mrady ze przy porodzie rodzinnym to troche lepiej traktują, i jak sie chodzi do szkoły rodzenia to tez przychylniej patrzą, no i trzeba będzie wysłać mamę na oddział zeby do pokoju połoznych jakieś cuacha, kawe zaniosł, to moze mnie nie wyzwą , bo podobni i mnie w moim szpitalu to chamstwo jest ze szok

No u mnie w szpitalach też zdarza się chamstwo... No chyba że opłacę którąś położną, albo załatwię sobie poród po znajomości... zobaczymy, bo mam jeszcze czas... prywatny poród w prywatnej klinice to wydatek ok 1tys-2tys zł.... w zależności czy naturalny czy cesarka... i poważnie się nad takim prywatnym porodem zastanawiam...

Magdalena witaj w klubie...

Boże ja też chora jestem... dzisiaj czuję się jak wrak człowieka... fluki do pasa... gardło boli... tak w ogóle to wszytko boli... a ja koniecznie muszę dzisiaj wyjść i zawieźć zwolnienie dla szefowej....

reklama
oj kochana, to współczuję, mam nadzieje ze leczysz sie domowymi sopsobami, czosnek, mleko, miód, sok z malin , podobno sok z aroni jest bardzo zdrowy ale dla mnie on smierdzi ztarym capem;-). Zdrowiej szybko,

No rano już mleczko z miodem wypiłam, wczoraj wieczorem pod noskiem posmarowałam sobie maścią wick żeby mi się troszkę lepiej oddychało więc przynajmniej nie męczył mnie zatkany nos!
Fifka współczuje, ja dziś nigdzie nie wychodzę, jutro pójdę tylko na morfologię bo we wtorek wizyta u gina.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry