• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Donia, zwróć tylko uwagę, by były podwójnie tkane, bo te zwykłe są baaardzo cienkie. To znaczy dla mnie to ma znaczenie, bo ja chcę używać zamiennie z jednorazówkami. I kupiłam sobie za małe i za cienkie :( Ale w sobotę dokupię grubszych i tych 80na80

reklama
no skoro tak mówisz...
a gdzie mam kupić, na allegro czy w supermarkecie?

Kochana wybierz sobie jeden sklep z allegro, nie dość że kupisz dużo taniej niż w różnych sklepach, tylko u jednego sprzedawcy to zapłacisz raz za przesyłkę kurierską gdzie maks do 3 dni paczkę otrzymasz. Ja kupowałam tego typu rzeczy jak pieluchy, chusteczki, pampersy, przewijak, ceratki, majtki, gaziki etc u jednego kolesia (wasal83 chyba). Dałam 15 zł za kuriera po dwóch dniach miałam paczkę wszystkiego co mi było potrzeba, a u gościa zakupiłam produktów z ok 30 aukcji, gdzie niektórych rzeczy brałam po kilka sztuk i ogólnie za to zapłaciłam prawie 250 zł. Wychodziłoby dwa razy taniej niż normalnie byś po sklepach chodziła.

magda sliczne ;-)

ael to ja sie do ciebie zglosze3 jak bede kupowac kosmetyki i te inne pierdołkki to mi powiesz co i ile ;-)

ael ogladam tego faceta on ma pelno produktów :szok:
zbieram sie zaraz do spania wiec dobranoc :-*

Ostatnia edycja:
I ja się witam.. zabezpieczyłam się w nocy i ni huhu po @.. brzuch boli, plecy bolą w "srodku boli" myślałam,aż zawyłam jak sprawidziłam sobie szyjkę.. śluz podbarwiony.. i najlepsze po wczorajszym spadku tempka wzrosła :-) moje ciało robi mnie w balona.. :-D

cześc c dziewczyny
NeciuszkaL ja twoje przeziębienie? juz lepiej sie czujesz

Iwasel: mój też to sobie lubi piwo raz w tygodniu przed komprem wypić , ale nie 1 szt. tylko 5 szt, co mnie doprowadza do szału, a on twierdzi ze to normalne bo faceci normalni piją piwo nbawet codziennie, a on zamiast codziennie po jednym za razem wypija. A mnie trafia jak słyszę dźwięk otwieranej puszki lub butelki. Juz mu zapowiedziałam ze ja kwejdę w 7 miesiąc to ani kropli alkoholu i jak dzidziuś bedzie to tez nie. o ja jestem abstynentką, mój tato wypijał alkohol raz na rok od sylwestra i jestem przyzwyczajona ze sie w domu nie pije.

martocha: ja miałam śluz przeźroczysty, i taki gęstawy

Fifka: jak ci dobrze ze masz wysoki próg bólu, bo ja to mam baaaaaaaardzo nicki i strasznie boję się bólu, ale tez ja kpisałaś atmosfery na porodówce, juz dostała mrady ze przy porodzie rodzinnym to troche lepiej traktują, i jak sie chodzi do szkoły rodzenia to tez przychylniej patrzą, no i trzeba będzie wysłać mamę na oddział zeby do pokoju połoznych jakieś cuacha, kawe zaniosł, to moze mnie nie wyzwą , bo podobni i mnie w moim szpitalu to chamstwo jest ze szok

sil: ja podobnie myślę zeby mąż był ze mną na początku a jak juz zacznie się akcja porodowa to zeby wyszedł, moze mi się to jeszcze zmieni ale na razie to krępuje mnie swiadomość ze bedzie mnie widział taka , nie jak na co dzień, a podobno różne rzeczy wychodzą z kobiety jak rodzi

atan: no jaki brzusio, ładny jak się patrzy :-)

Ael: nie wiedziałam ze sromy i inne części przed porodem też bola, bojciu ile my kobiety musimy się nacirepieć zeby mieć małego skarbeczka :-), wypoczywaj i trzymaj się

zafasolkuje: jak tam cisnienie w normie?

magda.a: nie ma to jak czekać na @, mi na szczęście tak się uregulowałao ze w chwili pierwszego bólu brzucha od razu zaczyna mi @ lecieć

dziurka: magda jest anty dziecinna , ale przyjdzie i na nia czas ze zegar biologiczny zacznie tykac, mnie to tez nagle trafiło bo jeszcze jakies 4-5 lat temu to nie chciałam słyszeć o dzieciach :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry