zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
ma_gdalena takie typowo migrenowe są właśnie drogie a skutki uboczne niewiele mniejsze jak w ketonalu. Więc ja się silę ketonalem
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
takie typowo na migrene są tryptany, moze i sa drozsze ale jak sie wezmie jak tylko bol sie zaczyna, a ludzie ktorzy cierpia na migreny doskonale to wiedza to są w stanie zatrzymac bol i wtedy mozna przyjac tych tabletek mniej, maja tez mniej skutkow ubocznych niz NLPZ( jak ketonal czy ibuprom)No właśnie na szczęście nie za często, objawia się tym, że "traci" wzrok na jedno oko, tzn. robią mu się takie jaskrawe plamki na oku jakby długo patrzył w słońce, zaraz potem go zemdli no i na koniec dochodzi ból głowy... właśnie bierze ten ketonal ale wiem, ze nie powinno się go za często stosować i myślałam, że jest coś typowo na migrenę.
A ja leżę pod kołderką i nie mam zamiaru spod niej wychodzić do końca dnia. A Mój szkrab takie fikołki dzisiaj robi u mnie w brzuchu, że chyba zaraz dziurę zrobi![]()

haha spoko spoko :-)żebyś sobie tego balona nie wykrakała ;-)
czego Ci nie życzę jeśli nie chcesz
Dobry!
Magda ee no weź się nie wygłupiaj. W innych okolicznościach to ym fluidkami rzucała albo co no ale jak Ty nie chcesz...Nie strasz![]()

:-)))Lamiav ciśnienie narazie ok, wczoraj przez cały dzień bez ekscesów, mimo, ze na mieście byłam - łaziłam za butami. I dzisiaj od rana ok.
Magd.a może zrób test jak dzisiaj nie dostaniesz?
Ty nie krakajAle będzie psikus jak jedyna niestarająca się zajdzie
No u mnie w szpitalach też zdarza się chamstwo... No chyba że opłacę którąś położną, albo załatwię sobie poród po znajomości... zobaczymy, bo mam jeszcze czas... prywatny poród w prywatnej klinice to wydatek ok 1tys-2tys zł.... w zależności czy naturalny czy cesarka... i poważnie się nad takim prywatnym porodem zastanawiam...
Magdalena witaj w klubie...
Boże ja też chora jestem... dzisiaj czuję się jak wrak człowieka... fluki do pasa... gardło boli... tak w ogóle to wszytko boli... a ja koniecznie muszę dzisiaj wyjść i zawieźć zwolnienie dla szefowej....
już jednej wykrakałaś 
Lamiav pewnie i tak będzie... zresztą ja jeszcze nie wiem jak będe rodziła bo mam dość dużą wadę wzroku (Astygmatyzm) i za czasów liceum byłam zwolniona z ciężkich ćwiczeń na w-f... Nie wiem na ile to sie zmieniło... muszę iść do lekarza po zaświadczenie, ale na razie ciągle mi kasy szkoda (chodzę prywatnie już od 20 lat do tego samego lekarza...)
Boże jak mi się nic nie chcę... trzeba iść zrobić śniadanie... Jechać do pracy... a ja najchętniej leżałabym jak worek cały dzień...

zapomniałaś dodać spaderować krokiem emerytkiNo taki mam plan, teściowa kazała mi nie gotować mówi że nakarmimałż będzie wieczorem dopiero. A sprzątać będę jutro i prać coś niecoś.
A i newsa mi teściowa sprzedała dziś, sąsiadka z którą jakie takie kontakty są niezłe jest ponoć w ciąży nie widać za bardzo to będzie coś w moich okolicach. Sama nie będę, będzie z kim na spacer wyjść.