• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam moje kobietki kochane :)

Wróciłam do domu. Mój wspaniały małż zadzwonił wczoraj do kolegi ze studiów który jedzie trasa koło nas więc tylko wyszłam na przystanek i mnie zabrał na uczelnię prosto. Drugi kolega zabrał mnie z uczelni i wysadził na przystanku na autobus co mi do domu jedzie :D małż spokojny że się nie przemęczyłam no i załatwiłam mu ten wpis :)

Misja zapis do promotora wykonana pozytywnie :) małż będzie tam gdzie chciał. W dodatku mam 3 chętnych na napisanie prac :D może jeszcze ktoś się trafi ^^

No i spodnie mi przyszły te co wylicytowałam za 10 zł :D teściowa właśnie mi je skraca :D

lamia czuję się nieźle ale kaszlę momentami ale mam syropek dla ciężarówek :)

zafasolkuję ja mam wrażenie że mniej siuram niż tydzień temu jeszcze

reklama
No taki mam plan, teściowa kazała mi nie gotować mówi że nakarmi :D małż będzie wieczorem dopiero. A sprzątać będę jutro i prać coś niecoś.

A i newsa mi teściowa sprzedała dziś, sąsiadka z którą jakie takie kontakty są niezłe jest ponoć w ciąży nie widać za bardzo to będzie coś w moich okolicach. Sama nie będę, będzie z kim na spacer wyjść.

Ostatnia edycja:
Neciuszka to fajnie. Moja bratowa też jest w ciąży o miesiąc wyżej i fajnie jak się spotykamy to jest o czym pogadać i w ogóle. Co prawda na spacerki nie możemy razem chodzić bo daleko mieszka ale na imprezach u moich rodziców zawsze jest miło :P
Jedyny minus jest taki, że to nie ja jestem w centrum zainteresowania :-p ale da się przeżyć :-D

Ja dziś cały dzień w piżamie! Rano tylko pozmywałam gary i poodkurzałam i teraz się lenie

Czy któraś z Was zna może jakieś sposoby albo dobre leki na migrenę??? Nie dla mnie, tylko dla męża... bo jemu Pani doktor w przychodni powiedziała, że jedyne tabletki, które działają kosztują 30zł za 2 sztuki :baffled: i nie wiem czy faktycznie tak jest czy kobita przesadziła?

Czy któraś z Was zna może jakieś sposoby albo dobre leki na migrenę??? Nie dla mnie, tylko dla męża... bo jemu Pani doktor w przychodni powiedziała, że jedyne tabletki, które działają kosztują 30zł za 2 sztuki :baffled: i nie wiem czy faktycznie tak jest czy kobita przesadziła?
Jak często ma te migreny?
jakie ma objawy i jak długo trwają?
I czym do tej pory się leczył?
Ja jak mnie dopadnie w domu to biorę po 2 nurofeny forte, zamykam się w pokoju robię zimny okład i po 20 minutach przechodzi.
Jak mnie dopadnie w pracy to ratuje się ketonalem forte.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry