• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Fifka moja koleżanka rodziła 14 godzin i pól godziny po porodzie dzwoniła do mnie sama, że już ma swojego syna na świecie i jak byłam u niej po południu to jeszcze oka nie zmrużyła. Wszystko zależy od kobiety, ja wiem, że ja jestem czymś taka podniecona to nie zasnę :-p

reklama
Oj chyba nikt nie ma... dlatego dobrze jest się numerami troszkę powymieniać...

Magdalena ja tak samo! Ja nie wyobrażam sobie zasnać w takiej chwili... zwłaszcza w momencie kiedy cierpie na bezsenność :-D

Zacznie, zacznie! Ciesz się, ze już coś czuje bo ja pierwsze kopniaki poczułam dopiero w 20 tygodniu... ale wtedy były już widoczne i wyraźne :-)

No i troszkę cierpliwości proszę, jeszcze minutka :-)

Magdalena to czekam!! Mój maluszek też kopie aż brzuszek skaczę, ale wątpię żebym dała radę to złapać na filmiku... skóra po prostu drga.

Wiecie co ja zrobiłam? .......... chciałam ugotować zupę pieczarkową dla męża........... żeby po pracy zjadł coś ciepłego....... no i ugotowałam.... jemy sobie....... a tu nagle sobie uświadamiam............ "Boze ta zupa jest bez ziemniaków!! Jak można zrobić zupę pieczarkową bez ziemniaków!!"................ No ale mąż wziął bułkę i je już drugą miskę. W smaku jest pyszna ale strasznie nie sycąca...

reklama
ok lejdis mnie jutro czeka bardzo ciezki dzien w pracy ktory zacznie sie rano z zakonczy o polnocy dopiero uwielniam zamykac kwartal... blee
dlatego zmykam zaraz do wanny - M. pojechal sie integorwac z dostawcami nad zegrze wiec dzis spie z dzidzia tylko... smutno jak tatusia nie bedzie obok.
milej nocki kochane tulcie sie do swoich Mezow :)

ma_gdalena przecudny brzusio :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry