reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pogaduchy szalonych kwietniówek 2012

reklama
Szczegóły na wątku wizytowym. Mam nadzieję że jestem ostatnia ze zła wiadomością. Mam nadzieje że mój Gracjanek zasnął jako ostatni. A jutro będę świętowała 26 urodziny rodząc synka z tym że nikomu takich atrakcji urodzinowych nie życzę. Wam się kochane uda! Jesteście wielkie, mega sympatyczne, dbajcie o siebie i o maluszki. Biada Wam jeżeli mnie nie posłuchacie.
P.S. jestem z mężem na lekach wyciszająco uspakajających. Chcę wymazać z pamięci widok zalanego krwią maluszka ale o Gracjanku nigdy nie zapomnę.
Jak tylko będzie można zaczniemy starać się o czwartą ciążę to pewne.
Powodzenia !!! Cieszcie się swoim stanem i kochajcie mocno swoje skarbeczki.

Syneczki tak strasznie mi przykro. A tak liczyłam, że nie będzie już złych wieści. Musisz być silna dla swoich chłopaczków i jak tylko będziesz czuła się na siłach to staraj się znowu o dzidzię. Dla mnie druga ciąża była lekarstwem na pierwszą nieudaną.

Boże Syneczki strasznie mi przykro. Tylko czas leczy rany i tylko on Ci pomorze. Gracjanek wróci do Was następnym razem w zdrowym i silnym ciałku. Mocno Cię przytulam!

reklama
Witam kwietnióweczki 2012

Chciałam się przywitać- po raz pierwszy na forum, po raz pierwszy w ciąży, zaczynam 12 tydzień;-)

Pozdrawiam serdecznie wszystkie przyszłe mamusie:-)

P.S. Jutro mam USG prenatalne- mam nadzieję, że będzie wszystko OKI;-)

P.S. 2 Wyrazy współczucia dla Syneczki. Dużo sił i wsparcia ze strony najbliższych...

Do góry