reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Smoczqa witam nową staraczkę!
Fifka a no bo elegancko poprawiłam foteczke,żeby ciociom pokazać:p
Magdalena ahaha nie no wystarczy,że mem je pod serduszkiem ale pomysł niezły. Jak tam wczorajsza wizyta z małżem?

Bosz, nie mówić mi o seksie bo ja poszcze!!!

Dziewczyny, wybaczcie mi jak którąs pominę, przeocze ale to z choróbska

reklama
Magdalena mówię że coś forum nam zamarło bardziej niż zwykle :szok:

Jak się czujesz?

No ja troszkę lepiej, ból gardła przeszedł ale ten okropny katar... :wściekła/y: strasznie mnie męczy, w ciągu dnia mam tak zapchany, że siedzę z otwartą buzią jak upośledzona :confused2: A Ty??? przeszło Ci coś??

Smoczqa witam serdecznie i życzę szybkiego zafasolkowania... napisz coś więcej o waszych starankach, zaczynacie dopiero czy może już wyczekiwałaś na dwie kreski??

Dziurko ja słyszałam ze te zdjęcia z Usg blakną i znikają po jakimś czasie... i koleżanka poleciła mi je po skanować na komputer i wydrukować na jakimś ładnym papierze na pamiątke. Nie wiem ile w tym prawdy, ale jak coś to przekazuję.

Magdalena u mnie lepiej. Mi BARDZO pomaga spanie w nocy w dresach i skarpetkach. Żadne leki, cudowne herbatki itp... jedynie po prostu wypocić się w nocy.

smoczka witam w naszym skromnym gronie czuje sie jak u siebie:) zycze szybkiego zafasolkowania:) jak dlugie masz cykle??

ja tez bylam w szoku ze przez weekend tak malo naskrobane ja mam dzis wolne wiec w koncu bede sie udzielac:)

fifka kochana mam pytanie przytylas cos na poczatku ciazy?? masz teraz jakas dietke bo ja jakos nic dla siebie nie moge dopasowac to co do tej pory mi smakowalo teraz odpada sama nie wiem co jesc zeby bylo to co najwazniejsze

Zafasolkuję jeszcze tego by brakowało :-D ale nie da się ukryć, że w nocy to już różnie bywa :-D

Fifka a mi znów koleżanka mówiła, żeby ich nie kserować (o skanowaniu nic nie wspominała a nie wiem czy to to samo) bo ona jedno sobie skserowała i jej wyblakło. A moja teściowa ma od najmłodszego syna zdjęcia z USG więc leża już 6 lat i wszystko jest OK. Może też zależy od papieru albo tuszu albo nie wiem czego... :-p

Magenta ja??!! Ja jak zaszłam to schudłam 7 kg przez nie jedzenie i wymioty.... dopiero teraz mam pierwsze kilogramy na plusie... U mnie było dokładnie tak samo... nic mi nie smakowało, smak po prostu zmienił mi się o 180 stopni... Moja rada? Jedź tylko to co ci smakuje, znaczy szukaj takich rzeczy i to jedz. Ja mam dziwne upodobania i to jem... wyniki mam super, anemii też nie mam a żadnych witamin nie biorę. Mój organizm sam wie czego mu potrzeba i na to nabieram ochoty.

Dziurko ja właśnie jeszcze ich nie po skanowałam... ale chyba będę musiała się za to zabrać... szkoda mi żeby się zniszczyły...

Magdalena skanować, znaczy przenieść obraz na komputer a kserować czyli po prostu przekopiować na papier. Bo jak sobie zeskanujesz to później możesz ładnie obronić i wydrukować na papierze fotograficznym, to nie wyblaknie.

Milia nie umiesz zrobić? Naciskasz CTRL i ALT i PRT SC jednoczenie a później otwierasz program systemowy PAINT i tam jest opcja wklej. Wycinasz zdjęcie i wklejasz na forum.

Ostatnia edycja:
reklama
Mila wg mnie owu była :-) te kłujące jajniki i sluz wskazuje na to :-)

ale nie powiem ,że się uśmiałam z Twojego mierzenia :-p jak wstaniesz z łóżka to temperatura Ci się automatycznie podwyższa :-p

i teraz sama zgłupiałam o ktorej Ty mierzysz temp, o 7, 8 czy 9 ? :-D bo w wykresie masz " temp o 8 xx,x stopnia, a godzine później tak jak mierzę xx,x stopnia" :D a u gory masz,że temp mierzysz o 8 :-)

Do góry