• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

Starania po raz pierwszy :)

dziura...jakie malutkie cudka!! super zdjecie, pierwszy raz widze blizniaki w usg:-) buzi dla brzuszka! :*

martocha...gratuluje owulki i zycze podwyzszonej tempki juz przez najblizsze 9 miesiecy!:-)

u mnie srednio...niby tempka podwyzszona,chociaz nie bardzo, bo 36.6, ale zazwyczaj mam 36.4,wiec to juz jakis wzrost jest. nawet jezeli to mialam pierwszy raz owulke, wiec nie wiem jak to u mnie wyglada. tylko mecza mnie zaparcia...ostatni raz wyproznialam sie we wtorek tydzien temu, wczoraj wzielam leki ziolowe i nic...juz nie wiem co robic...dzis siedze i pije kawe na czczo, ale tez nic nie pomaga...

reklama
dziura...zastanawiam sie jeszcze nad herbatka z senesem...bo te tabletki co wczoraj wzielam, to byly jakies delikatne bardzo, bo sie balam, ze mi zaszkodza...no ale dzis to musze cos konret chyba wziasc...bo zaczynam chyba juz cierpiec...ja pierwszy raz w zyciu mam zaparcia, ale na ulotce od BROMKA bylo napisane, ze to jest skutek uboczny...

a herbatke z malinkami? babcine sposoby ale dzialaja...

dziura...zastanawiam sie jeszcze nad herbatka z senesem...bo te tabletki co wczoraj wzielam, to byly jakies delikatne bardzo, bo sie balam, ze mi zaszkodza...no ale dzis to musze cos konret chyba wziasc...bo zaczynam chyba juz cierpiec...ja pierwszy raz w zyciu mam zaparcia, ale na ulotce od BROMKA bylo napisane, ze to jest skutek uboczny...

a herbatke z malinkami? babcine sposoby ale dzialaja...
Ja jak miałam takie problemy to piłam herbatke figura1, ale to była ostateczność jak już śliwki suszone nie dawały rady. Ja oczywiście przeginałam pałe bo pazyłam 2 torebki na raz, ale miałam po tym efekt murowany. Tak musiałam sobie zaserwować raz na miesiąc czasem rzadziej.

martocha trzymam za Ciebie kciuki żeby się udało. Ja też brałam tabsy około 8 lat, a w trzecim cyklu po odstawieniu ( drugim starankowym) zaskoczyłam. Przesyłam fluidki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i trzymam kciuki &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry