reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

reklama
nawet nie wiecie jak bardzo bym chciała aby na wszystkich suwaczkach pojawił sie napis "jestem w 12 tygodniu ciąży" albo 13,14,15:) wtedy bede juz spokojna:) Wszystkie jestescie dla mnie bliskie i wszytskie Maluszki bardzo ważne.

I ja pędzę z dobrymi wieściami: jestem po drugiej wizycie, serduszko bije, widziałam maleństwo na usg - 1,5cm - 9 tydzień:)
Lekarz powiedział, że wyniki super i tylko się cieszyć. Jestem taka szczęśliwa, ściskam Was wszystkie.
P.S. Jutro postaram się wstawić zdjęcie z usg:)

Dziewczyny macie takie "burczenie" w brzuchu? takie "Brrrrrrrrrr" :eek::eek::eek:
Ja raz tak miałam rano jak wstałam i sobie pomysłałam "ktoś tu jest glodny" ?;-)
martaik Ty masz bardzo bliziutko do 12 tc ;) .
tez mam taka nadzieje ze kazda z nas bedzie miała piekną zdrową ciąze bez zadnych problemów. Musi byc dobrze , w qpie siła !:tak:
dusia gratuluje !!! ja dzis tez byłam u gina i w 8tc moj okruszek ma 1,7 cm ;)) No i czekam na foto twojego maleństwa~!

reklama
Gratulacje dzisiejszym szczęściarom.
U mnie też 9 tc , nawet nie wiem ile mały ma cm, ale ważne że wszystko ok.
A do lekarza innego się udam, juz miałam sytuację,że usłyszałam 2 wykluczające sie opinię lekarzy - bierz/ absolutnie nie bierz dostinexu, Masz pco-2 jesteś w ciąży .Więc się upewnię, tak dla niespokojności co z tarczycą, i prolaktyną.

Dziewczyny pomysł z domowym usg - wymiata.Aż oplułam monitor ze śmiechu:-)

Do góry