reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

witam

co dyis tak pusto od rana?

zadna z kawka nie zaiwtala jeszcze?

to ja sie witam z ...kanapka i herbatka. kurcze, takie pyszne kanapeczki mam, ale czemu tak malo???????

fajnie u nas cieplutko caly czas.. t zn na dworze, bo w pracy zimnica

wczoraj P mi pozmienial plany popoludniowe, bo po dordze zajechal an szczepionke. ale jestem happy, bo udalo mi sie polowanie na ciuszki dla JUlitki

dzis moja gwiazdka w koncu zjezdza od babci.

Donus jestem jestem... Po sobotnim weselu w Mosinie nie licz na mnie,bo droga od nas w strony Poznania sa tak rozkopane i pokrecone,ze nie odwaze sie jechac sama, tym bardziej,ze wracalabym po ciemku,a tam nic nie jest oswietlone, same wymalowane na zolto linie i milion pacholkow, droga to normalnie slalom miedzy nimi

:-:)-:)-(

U nas wesele się jak na razie pokończyły, ale idziemy na Andrzejki-------- jeszcze ani razu nie bylismy..........i idziemy na impreze pożegnalną mojego taty, robi dla pracowników zabawę ( 3 osoby robią, bo 3 idą juz na emeryturę) , a będzie ona z orkiesrtą, żarciem itp zaraz na początku listopada, więc jeszcze dwie potańcówki nas czekają i dobrze że to będzie inne towarzystwo, bo kieckę co miałam ostatnio na weselu wykorzystam:-)

czyli to pozegnanie taty to jak wesele

reklama
Witam się o poranku:-) oczywiście z kawką;-) chyba koniec ładnej pogody przynajmniej u nas:crazy: jakoś pochmurno ale na szczęście w miarę ciepło:tak: chyba skorzystam jeszcze z tej aury przynajmniej bez deszczu i wymyje sobie auto bo już straszy:szok: jednak biały kolor to lekka porażka:baffled: wszystko na nim widać:wściekła/y:

witam i ja ale już po kawce teraz popijam czerwoną herbatkę;-)
u nas pogoda nadal piękna słoneczko i 17 stopni juz na termometrze:-)
byliśmy wczoraj u arelgologa na 2 części testów Mateusza i okazało się że młody tak jak mamusia uczulony jest na trawy i zboża:wściekła/y::-:)crazy:
Donkat nie Mateusz juz nie płacze że chce zostac w przedszkolu wręcz przeciwnie pogania mnie teraz że juz chce wyjśc i iśc do domu:tak:

No autko już mam błyszczące;-) a spociłam się jakbym normalnie maraton zaliczyła jakiś:-D teraz zabieram się za ogarnięcie z grubsza chaty i chyba skoczę jeszcze do carfura na zakupy:baffled:
Monia przechlapane macie z tymi alergiami:-(

witam

Aneta, moejmu autku tez by sie przydalo mycie, bo jutro przeciez ruszam w trase. ale jednak sprzatne go tylko w srodku, bo byl myty w zeszlym tygodniu.

kobiety, wiecie co mam na glowie???????????? mial byc sredni blond ( nie chcialam juz jasnego, wiec specjalnie wzielam o ton ciemniejszy), a wyszedl.................... ciemnawy braz!!!!!!!! jestem w szoku jak patrze na siebie w lusterku:szok:

byliśmy wczoraj u arelgologa na 2 części testów Mateusza i okazało się że młody tak jak mamusia uczulony jest na trawy i zboża:wściekła/y::-:)crazy:

oj, przekichane macie w doslownym tego slowa znaczeniu;-)

co u reszty pan dzis slychac?

Chałupa ogarnięta i zakupy zrobione:tak: chciałam kupić sachab w carfurze bo jest po 10,99 bez kości ale kolejka była taka, ze by mnie tam wieczór zastał:wściekła/y: popołudniu wybieram się z moją Gochą do pepco do bystrzycy uzupełnić dzieciakom garderobe;-) wie któraś czy w pepco można płacić kartą?:baffled: wydaje mi się, ze kiedyś płaciłam, ale ręki nie dam sobie uciąć:baffled:
Justa ciągle zapominam Ci napisać, ze robiłam schaboszczaki w tej Twojej panierce:tak: palce lizać:-) jutro cycki kurczaka będę testować:tak:

reklama
Witam.
:
Ale jeść zbożowe produkty możecie?

witam
a wyszedl.................... ciemnawy braz!!!!!!!!
Fotki prosimy.

Musze pamietac zeby obejzec jutro "Rozmowy w toku"
A o czym będzie?

Ja byłam dziś z Maciusiem na wycieczce z przedszkola.( Może wrzucę fotki, jak będę umiała podłączyć tel do kompa.) Miałam małe nieporozumienie z wychowawczynią, ale już jest ok.

Do góry