donkat
Fanka BB :)
witam
co dyis tak pusto od rana?
zadna z kawka nie zaiwtala jeszcze?
to ja sie witam z ...kanapka i herbatka. kurcze, takie pyszne kanapeczki mam, ale czemu tak malo???????
fajnie u nas cieplutko caly czas.. t zn na dworze, bo w pracy zimnica
wczoraj P mi pozmienial plany popoludniowe, bo po dordze zajechal an szczepionke. ale jestem happy, bo udalo mi sie polowanie na ciuszki dla JUlitki
dzis moja gwiazdka w koncu zjezdza od babci.
:-
-
-(
czyli to pozegnanie taty to jak wesele
co dyis tak pusto od rana?
zadna z kawka nie zaiwtala jeszcze?
to ja sie witam z ...kanapka i herbatka. kurcze, takie pyszne kanapeczki mam, ale czemu tak malo???????
fajnie u nas cieplutko caly czas.. t zn na dworze, bo w pracy zimnica
wczoraj P mi pozmienial plany popoludniowe, bo po dordze zajechal an szczepionke. ale jestem happy, bo udalo mi sie polowanie na ciuszki dla JUlitki
dzis moja gwiazdka w koncu zjezdza od babci.
Donus jestem jestem... Po sobotnim weselu w Mosinie nie licz na mnie,bo droga od nas w strony Poznania sa tak rozkopane i pokrecone,ze nie odwaze sie jechac sama, tym bardziej,ze wracalabym po ciemku,a tam nic nie jest oswietlone, same wymalowane na zolto linie i milion pacholkow, droga to normalnie slalom miedzy nimi
:-
U nas wesele się jak na razie pokończyły, ale idziemy na Andrzejki-------- jeszcze ani razu nie bylismy..........i idziemy na impreze pożegnalną mojego taty, robi dla pracowników zabawę ( 3 osoby robią, bo 3 idą juz na emeryturę) , a będzie ona z orkiesrtą, żarciem itp zaraz na początku listopada, więc jeszcze dwie potańcówki nas czekają i dobrze że to będzie inne towarzystwo, bo kieckę co miałam ostatnio na weselu wykorzystam:-)
czyli to pozegnanie taty to jak wesele