reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wrześniówkowe mamy

Donus dobra duszyczka jestes

Napilabym sie piwa,ale S zjezdza o 23-24 i musze po niego jechac.

U Mateusza chlopcy dostali pileczki i bryloczki,byl przeszczesliwy:-D

Luandzia jakie dreny w uszkach?

reklama
Witam sie w sobotni poranek:-) słoneczko za oknem pięknie świeci, a ja popijam kawkę i chociaż w pracy to jakos mi humor dopisuje;-) miłego wekendu Wam życzę:-)

hejka!!!

dzis byly u nas babcie, bo robilismy porzadki z warzywami. fajnie minal dzien

Majandra, a dla mnie ma znaczenie jaka to rodzina, bo nie chce sponsorowac rodzicom wodki

Nuska, no i co, kupiliscie rybke na urodzinki?

Milej niedzielki!!!!

witam:-)
u nas piękna pogoda słoneczko i 20st mamy:-)dziś u nas w parafi jest festyn z Aniołami i będą występowac przedszkolaki i Ola będzie mówic wierszyk:tak::-)
jak tak piszecie o tych dodatkowych zajęciach angielskich i innych to muszę przyznac że u nas w przedszkolu od 2 lat nie ma żadnych dodatkowych zajęc:no:rytmikę mają w tych 5 godzinach programowych a zajęcia plastyczne to chyba tylko dla wybranych:crazy:
miłej niedzieli kobietki:-)

hejka!!!

dzis byly u nas babcie, bo robilismy porzadki z warzywami. fajnie minal dzien

Majandra, a dla mnie ma znaczenie jaka to rodzina, bo nie chce sponsorowac rodzicom wodki

Nuska, no i co, kupiliscie rybke na urodzinki?

Milej niedzielki!!!!

Tak rybkę dostał od cioci my kupiliśmy mu akwarium
DSC_0371.jpgZobacz załącznik 395194

pencil.png

MUSZĘ JEJ ZROBIĆ NOWE FOTKI BO TO BYŁO TAK NA GORĄCO OD RAZU PO WPUSZCZENIU JEJ

-D

Luandzia jakie dreny w uszkach?
Powielam pytanie????

Anecia jak tam uszka Natalci?

DONKAT
a jak wasze? która dzielniejsza;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
hej!

Nuska, to widze, ze macie takie powazne to akwarium;-)

Julitki uszka w porzadku. gorzej z moimi, bo mi spuchly i bola. prawe juz dochodzi do siebie,a o lewe walcze

milego dzionka!!

Witam w kolejny słoneczny dzionek:-) oczywiście z kawką;-) wczoraj byliśmy w tej restauracji z animatorem zabaw na obiedzie i było bardzo fajnie:tak: młoda ładnie zjadła bo jej powiedzieliśmy, że więcej do klowna nie przyjedziemy:-D dostała balonika, coś tam kolorowała, robili pieczątki ale buźki nie chciała dać pomalować:-D
Nuśka to akwarium na wypasie;-) nie szkoda go dla jednej rybki? A uszka spoko:tak: nic się nie dzieje i aż mnie korci żeby jej przełożyć już złote:sorry:
Luandzia no to trzymamy kciuki za Zuzkę i życzę dużo zdrówka:tak:
Donakt miłego dnia w pracy:-)

reklama
Do góry