reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Dziewczyny a jak zrobić multiposta? zaznaczam multipost pojawia sie zielony ptaszek i co dalej? cytuj czy odpowiedz mam zrobić?kiedyś raz mi sie udało:rofl2::crazy::eek:

U nas na obiad dziś udka pieczone ziemniaczki i młoda marcheweweczka, czy wy też macie problem z wymyślaniem obiadów? u mnie codziennie problem przy takim niejadku jak Klara.
Klara śpi,już 2 godziny,pewnie pospi jeszcze godzinkę bo zazwyczaj 3h śpi, ja obiad zrobiłam,ogarnęłam mieszkanie i czekam na męża:happy:

Agast,Gosiagro, Zyrraffka-zazdroszcze nocek,u nas butla przed snem ok 20 potem ok 24 potem o 4 zdaża się czasem że je też o 22 a czasem dopiero o 4, nie wiem od czego to zależy ehhh, musze sie przemeczyć kilka nocek i ją odzwyczaić.

reklama
a to Hania i jej przyjaciele :-D

DSCN4736.jpg

Ola- no ja tez chyba powiem dziadkom zeby kupili Jagodzie na gwiazdke:))

Kasiulka- haha, na bogato ze tak powiem z tymi Tubisiami. Jak pare lat temu Hanka miała na to faze to po 199zl w smyku płaciłam :szok::szok: Mamy tez tego tańczącego i takiego co mu się brzuszek na tęczowo świeci i cichutko gra- taki do snu:)

Kasiek - Gratuluję! Mój pierwszy test wyglądał tak samo blado :)
Ola_fasola - u nas od dawna już nie ma nocnego karmienia, był taki czas, że nela się budziła na mleko ok 3 nad ranem ale teraz już jak się ewentualnie obudzi to dostaje herbatkę. Zjada mleko ok 19 i potem ok 5 nad ranem.

U nas takie teletubisie by nie przeszły, Nela boi się maskotek, czy której dziecko też tak ma?

A ja mam samotny wieczór, W. znowu w delegacji i humor do bani, po ostatnich zajściach w pracy mam serdecznie dość...

Witam
Kasiek serdeczne gratulacje :) ja jak zasząłm w ciaze z Emila to prze 4 miesiace jeszcze karmiłam Filipa, ale on w sumie dostawał kilka razy dzinnie a potem juz tylko do spania.... tez sie naczytałam tych artykułów i w sumie to nie wiadomo czy mozna czy nie mozna karmic ;/ u mnie ciaza przebiegała ok wiec karmiłam:tak:

uciekam robic dzieciakom makaron bezglutenowy ;/jutro zrobie zupkę jakas rosołek czy cs, be emila z goraczka wiec nic niechce jesc a rosołek na chorobe idealny :) popoludniu miała38 - spadłą a wieczorem39 ;/ dostała na zbicie ale wydajemi sie ze jest bardziej rozpalona niz była, czyli szpitalpod mega znakiem zapytania :wściekła/y:

miłego wieczorku :)

ja polecam cos takiego :) dzieciaki szaleją za ta lala

LALKA NATALIA CHODZĄCA śpiewająca ŚPIEW bransoleta (1862423417) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

reklama
Do góry