reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

wrzesień 2011

reklama
Wiedziałam że coś pokręcę hihi Czytałam jednym okiem i zajmowałam się Kamisiem... To wrześniowa miała dzisiaj szczepienie...ale gapa ze mnie... Czytałam cosik chyba o Twoim szczepieniu Asiu, że masz iść i mi się pokróliczkowało ;)
Wrześniowa serce ciesze się że u Was wszystko ok po szczepieniu;) Do trzech dni trzeba jednak obserwować dzieciątko ;)

A mój aniołkiem był caly dzień i nawet kolki nas już tak nie męcza bo bączki ładnie mu idą bez żadnych specyfików.I tez zauwazyłam żeby malego nie karmic na raz dugo bo jak tylko zaczoł płakac to go najczęściej piersią uspakajałam i może za bardzo miał pełny brzuszek i go bolał.Teraz już jest prawie idealnie bo jeszcze te jelitka go troszeczke męczą ale juz nie tak jak było.
Teraz własnie nie dawno sam mi zasnoł w łóżeczku:-D a robie mu tak że otulam jego buzie w pieluszke i tak mi zasypia i bardzo to lubi ;-) spróbujcie tak swoim maluszkom by przytulić buzie mocno do pieluszki

co, komu miałam odpisać... zapomniałam
Naklepałam na chustowym i mózg mi się przegrzał, a właśnie za mgr miałam się wziąć. Noc jest dłuuuga:confused2: ale ja padam:sorry: lenistwo nie popłaca:no: przesunięty mam termin obrony na grudzień, do końca listopada muszę oddać pracę. No nic, idę o budżecie gminy klepać, bleee... Ale jak już skończę i się obronię, odetchnę z ulgą i z czystym sumieniem będę robić wszystko inne;-)

kachasek no to powodzenia w pisaniu pracy i pewnie doby która ma 48 godzin!!!
Magda fajnie że już z synkowym brzuszkiem lepiej, a mój też lubi tak z pieluszkę czasmi poprzytulać, za to smoka porzucił prawie całkowicie

u nas wczoraj wieczór rewelacja bez płaczu i stekań, więc to chyba nie były kolki w poniedziałek tylko ból brzuszka, a może pomogła woda koperkowa, bo wczoraj podałam synkowi nie ważne....najważniejsze że po kąpaniu i jedzonku połozyłam Franka do łózeczka i poleżał tak sam z 15 minut i potem sam zasnął...jaka ulga i wieczór spokojny

Kachasek – powodzenia i cierpliwości w pisaniu pracy oraz dużo wolnego czasu ;)
Kasiula – dobrze że Franuś lepiej się czuje a co za tym idzie poprawił mamusi także samopoczucie ;) Tak trzymajcie ;)

U nas noc minęła podobnie jak ostatnie. Pobudka 3x a później po każdym jedzonku około pół godzinki zasypiania…
Dzisiaj robię sobie dzień dziecka… Poleniu****ę, poleżę i się poobijam ;P
Jeśli chodzi o powrót do formy zakupiłam sobie matę do tańczenia na allegro za jakieś 15,00 zł. Jak ktoś lubi tańczyć to polecam ;)
Dzisiaj oczekuje przesyłki- kuriera i dostawy nawilżacza powietrza. Zaczął się sezon grzewczy i powietrze jest jednak suche. Mały pomimo odsysania noska furczy troszkę… Pora było więc na zakup nawilżacza ;)
Życzę wszystkim mamuniom milusiego dzionka ;)

Witam

U nas noc całkiem znośnie,Jagodzie udało się w końcu zasnąć koło 24, potem tradycyjnie pobudka 2 razy na cyca troszkę marudziła to ją wzięłam do siebie do łóżka i razem spałyśmy sobie do 8 :-D Mam nadzieję że dziś będzie spokojniejszy dzień. Dziś mamy wizytę u pediatry jestem ciekawa ile nasze szczęście waży i co pan doktor powie o naszym refluktusie.

Pogoda do bani , brzydko ponuro, więc ze spacerku nici, tyle co do przychodni. Ale za to weekend zapowiada się słonecznie. A my znowu będziemy same bo tatuś na szkolenie wyjeżdża.

Matko jak mi się marzy wypad na zakupy ciuchowe :-pale jeszcze się wstrzymuję co by brzuszek zgubić .

kachasek powodzenia w pisaniu pracy :-D grudzień zbliża się dużymi krokami:-p dasz radę !!

mambusia , wrzesniowa super że z maluszkami wszystko ok po szczepieniach.

reklama
hej :-)
u nas dzis rekord spania- okolo 24 zasnelismy a pobudke Maksiu zrobił o 6.30 a potem karmienie i spanko do 10.30 prawie. Teraz malenstwo bedzie pewnie szalec caly dzien. Widac ze służy malemu spanie z nami w łózku tylko kurcze boje sie jak my go potem tego oduczymy.

Do góry