wrześniowa
Fanka BB :)
U nas też po szczepieniu jest dobrze jak na razie. Teraz męczy nas kolka jak co wieczór... :-(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a robie mu tak że otulam jego buzie w pieluszke i tak mi zasypia i bardzo to lubi ;-) spróbujcie tak swoim maluszkom by przytulić buzie mocno do pieluszki
ale ja padam
lenistwo nie popłaca
przesunięty mam termin obrony na grudzień, do końca listopada muszę oddać pracę. No nic, idę o budżecie gminy klepać, bleee... Ale jak już skończę i się obronię, odetchnę z ulgą i z czystym sumieniem będę robić wszystko inne;-)
Mam nadzieję że dziś będzie spokojniejszy dzień. Dziś mamy wizytę u pediatry jestem ciekawa ile nasze szczęście waży i co pan doktor powie o naszym refluktusie.
ale jeszcze się wstrzymuję co by brzuszek zgubić .
grudzień zbliża się dużymi krokami
dasz radę !!