reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Milia ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
A na przyszłość sprawy kulinarne to proszę do mnie :-D

Iwasku no ja jeszcze tutaj.

Ja wiem, że wy tak straaasznie mnie już nie lubicie i chcecie bym sobie poszła, ale co poradzę, jeszcze mogę was pomęczyć. Potem zniknę i co wtedy zrobicie?

Ostatnia edycja:
reklama
milia ja sie nie smieje ;-) tylko zastanawiam sie ile ci tych krewetek zostało jak one takie male a pod temperatura sie kurcza ;-)

ale meczycie Ael nie ładnie ona sie meczy i ma prawo ponarzekac ;-)

Ael nie pie*dol... XD

Też Cię kocham XD

hahaha z ust mi to wyjęłaś :D:D:D:D

Z kochaniem Ciebie to się zastanowię...no chyba, że kota mi oddasz XD

ale meczycie Ael nie ładnie ona sie meczy i ma prawo ponarzekac ;-)

Mój żabolku stoi w obronie :* :* :* To ja Cię kocham :*

Oj ma prawo ponarzekać :-D ale nie pie*dolić głupoty.... kto tu niby jej nie lubi?! :confused:

Wiesz teraz to się zastanowię czy Cię kocham :p

Boooooosz wali mi na dekiel!!!!!!!!

A co? Ael źle mówie?

A co do kochania to i tak wiem, ze mnie kochasz więc się nie wyprzesz tak łatwo :-D

PS: sory Ael... kolega "obrońca zwierząt" się wciął nam w rozmowę na FB. Olej go, straszny dziwak... stary kawaler....

Heheheheh...
Ael twój królewicz to niezły uparciuch.
Nie śpieszy mu się :-)

Aguś widzisz kochana, takie ładne ubranka wysłałaś. Jeden biały komplecik, buciki i łapki zapakował specjalnie do torby z ubrankami dla małego do szpitala i w tym go przywiozę :-) a ten nic! Ruszyć się nie chce, a ciocia taki ładny prezencik wysłała.

reklama
Do góry