reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
witam się wieczorkiem :)

Przyznaje bez bicia że tylko trochę nadrobiłam ... :p

Witam nowe staraczki i życzę szybkiego pojawienia się upragnionej fasolki ;) &&&&&

Fifka no właśnie nie wiem jak można nie zauważyć Twojego brzuszka :O - jest prześliczny , widać że ciążowy :D :)

Sąsiad musiał mnie dzisiaj nastawiać , bo normalnie spać nie mogę :( Muszę się wziąć za ten mój kręgosłup jeszcze przed ciążą ...

Ael a Ty jeszcze tutaj?! Ojj ... Wiktorkowi faktycznie się nie spieszy....Obyś miała szybki poród ,wystarczająco się już bidulko namęczyłaś :* &&&

Milia może były nieświeże? Ja krewetki zawsze maczam w marynacie na około godzinę i dopiero później smażę bądź tuszę.

Olcia lepiej się weż za ten kręgosłup... ja miałam problemy już wcześniej z rwą kulszową i teraz w ciąży z każdym tygodniem jest coraz gorzej... obawiam się że pod koniec to w ogóle mnie rozłoży już na łopatki........

Ael, babo myj okna, szoruj podłogę na kolanach, a nie tu siedzisz :p:p

Ja nie siedzę na forum, jakbym siedziała to bym więcej pisała :p
Ty na mnie nie krzycz, sama sobie kobito umyj okna z tak opuchniętymi nogami jak moje :p
Dziś wykorzystam faceta jako piłkę do skakania w łóżku. To będzie tak zabawne - słonica na patyczaku skacze XD

oki ael bedzie białe frugo i co szprotki czy jaka rybke chcesz ? w sosie pomidorowym ?? czy oliwie wolisz?? ;-)
tylko musze inna koperte kupic i naklejke uwaga szkło ;-) by ci frugo nie pekło ;-)

Szprotki w pomidorowym tylko i wyłącznie. Ja od pomidorów uzależniona, więc czasem mam fazę i jem i jem i jem. Także każda rybka byleby w sosie pomidorowym.

Fifka eee poduszkę, żeś sobie włożyła XD :-D

No widzisz Olciu jak się męczę, jedna mi współczujesz, za to masz porcję fluidów jeszcze działających :* ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~`
A ja się tak męczę za was wszystkie, cobyście mniej stresów w ciąży miały.

witam nowe staraczki tak w ogole :-) szybkiego zafasolkowania zycze...

Fifka...ja te krewetki smazylam dosyc dlugo, bo pierwszy raz robilam, a przeczytalam na necie, ze 3 min i juz zrobione, ja je trzymalam ze 20:cool2::-)

hahahahaha...ja to talent jestem:-) no ale na przyszlosc bede wiedziala:zawstydzona/y:
Fifka...cudny brzuszek. wspominalas, ze w szkole nie wiedzieli ze jestes w ciazy...ja to bym od razu zauwazyla...!!

Atan...ty to sie ze mnie nie nabijaj, ja dopiero zaczynam moja przygode z gotowaniem

Ael...dawaj mi tez te fluidy poki mozesz, bo ja co prawda w tym miesiacu sie nie staram, ale od nastepnego znow chyba zaczynam:-)
moj M. zjadl takie twarde, wiec spoko...ale powiedzial, ze nastepnym razem zrobi sam!

Ostatnia edycja:
reklama
Doberek:) a raczej dobrywieczorek
Widzę że mamy dwie nowe koleżanki :) Witam i ślę ~~~~~~~~~~~~ ;-)
Ael Ty jeszcze tu???? No nie masz serca kobieto heheheh

Fifka ale brzuuuunio! Śliczne kragłości:tak:

My wreszcie zakończyliśmy zakupki dla maluszka:) Mam namiar na kobietkę która kupuje w tych samych hurtowniach co sklepy i ma o wiele taniej. Np laktator zamiast 120- 79 zł aspirator do noska w sklepie 35 a u niej 20. Powiedziała że na zamówienie weźmie to co potrzebujemy więc mam dobre źródełko jakby co:)

Do góry