reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
EEej insynuacje i pomówienia! Ja CI swojego futerka nie pokazywałam!:-)
Lepiej od razu do Warszawy ,większe dziury więc szybciej pójdzie

Ale jak juz chcesz gdzieś iść...to dawaj do nas:D
A moje futerko...khm...eee..no wiesz...uboogooo to wyglada więc może jednak zostaniemy przy kocie:-D

Dobra mykam i ja. Nie to że chce mi się spać ale niunio już mi tu daje do zrozumienia że pozycja siedząca mamy nie bardzo mu pasuje więc trzym sie kobieto a przed snem zrób 10 pajacyków i z 20 przysiadów. Wiktorek szybko wyjdzie bo stwierdzi że do reszty CI odwaliło :cool2:

Ostatnia edycja:
myślałby kto że syty głodnemu wypomni ;P a na głowie moja droga to ja mam pie...lnik nie futerko bo dawno nic z włosami nie robiłam;-) see yaaaaa do tumooroooła :D
a na wrazie czego to pamiętaj...wdech...wydech...przyj! albo jakoś tak :D

myślałby kto że syty głodnemu wypomni ;P a na głowie moja droga to ja mam pie...lnik nie futerko bo dawno nic z włosami nie robiłam;-) see yaaaaa do tumooroooła :D
a na wrazie czego to pamiętaj...wdech...wydech...przyj! albo jakoś tak :D

No to ja o tym futerku gadała :p
W razie w ciociu Iwoncio zadzwonię i będziesz mnie instruować jak mam oddychać :-D
Idę do wyra również, bo mój czeka. Współczuje jutro dziewczynom, jak przyjdą i zaczną nasze nocne wypociny czytać XD

ATAN gratuluję słodkiej Amelki ;) Wiedziałam, że będziesz miała córcię! :D Może Anulka i Amelka urodzą się tego samego dnia - zrobiłyby nam psikusa! ;)
Buziaki dla mamy Amelci i dla Amelci :D

Ael noooo daliiiiiii!!! Kiedy Ty urodzisz Wiktorka? ;) Bo ja już nie mogę się doczekać, żeby go zobaczyć :D

Łoooooo mamuniuuuuuuu aleście natworzyły :p masz rację Ael współczuj :p i wogóle to zboczychy jedne oooo

A tak na marginesie dzień dobry i wstawać !!!!!!!!!!!! :-D

Witam wszystkie staraczki nowo przybyłe życzę szybkiego zafasolkowania :) noo i jak dziewczyny pisały nie róbcie testów za wcześnie, ja przykładem jestem że mi test nie wyszedł, beta nie wyszła bo za wcześnie a tu cooo jestem w ciąży:-) szkoda tylko niepotrzebnych nerwów.

Dla tych co się dopominały fluidków też porcyjka jeszcze nie wiem czy chłopięce czy babskie ale macie :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atanku brzusio śliczny <buziwbrzucholka>

Fifka no naprawde ja nie wiem jak można nie zauważyć tej piłeczki twojej <buziwbrzucholka>

Ael małpiatko a tobie tyż buzi co by młody wyszedł wkońcu

Coś miałam i zapomniałam... skleroza wieku starczego :-D

Nooo i zgodnie z tradycją Anetka dziś sama bo chłop w pracy ciągle. Się dziwić że takie sny mam.

reklama
Witam się po długiej nieobecności :)

Nie bylo mnie kupe czasu tutaj :) Neciuszka gratuluje :*

Pewnie te które mają mnie na fb mogą się domyslac co bylo powodem nieobecnosci...

Kto mi zrobi szybkie sprawozdanie nowosci ? hmmm :D

Do góry