reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Łoooooo mamuniuuuuuuu aleście natworzyły :p masz rację Ael współczuj :p i wogóle to zboczychy jedne oooo

A tak na marginesie dzień dobry i wstawać !!!!!!!!!!!! :-D

Witam wszystkie staraczki nowo przybyłe życzę szybkiego zafasolkowania :) noo i jak dziewczyny pisały nie róbcie testów za wcześnie, ja przykładem jestem że mi test nie wyszedł, beta nie wyszła bo za wcześnie a tu cooo jestem w ciąży:-) szkoda tylko niepotrzebnych nerwów.

Dla tych co się dopominały fluidków też porcyjka jeszcze nie wiem czy chłopięce czy babskie ale macie :p
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Atanku brzusio śliczny <buziwbrzucholka>

Fifka no naprawde ja nie wiem jak można nie zauważyć tej piłeczki twojej <buziwbrzucholka>

Ael małpiatko a tobie tyż buzi co by młody wyszedł wkońcu

Coś miałam i zapomniałam... skleroza wieku starczego :-D

Nooo i zgodnie z tradycją Anetka dziś sama bo chłop w pracy ciągle. Się dziwić że takie sny mam.

Ty cwaniaro!! Ja tu wczoraj o 1 spać poszłam dopiero :-D

POKAZUJ BRZUSZKA!!!

Witam się po długiej nieobecności :)

Nie bylo mnie kupe czasu tutaj :) Neciuszka gratuluje :*

Pewnie te które mają mnie na fb mogą się domyslac co bylo powodem nieobecnosci...

Kto mi zrobi szybkie sprawozdanie nowosci ? hmmm :D

Witaj She! Ja mam cie na Fb i wiem co się stało :-( Tule cię mocno!! Zaglądaj do nas częsciej to ci się dołki skończą! Zobaczysz :-D

Neciuszka
ekstra! Widać różnice nie ma co!! Buzi dla fasoleczki :*

neciuszka: no brzuszek pięknie rośnie, widać że się zmienia, buziaczki dla dzidziusia :-). A jak to zrobić zeby tak fotki były koło siebie ?
Moze i ja swój cyknę brzuchal , bo miałam robić fotki systematycznie,

No bo żem duuuuża jest :zawstydzona/y: ale jak tak patrzę na fotki to mi się kształt brzuchacza zmienił nieco już.

Lamia no ja to programem photoscape zrobiłam sobie

Dziękuję dziewczynki za buziole :)

gotuję soje na pasztet, ciekawe czy mi wyjdzie, musze pilnować zeby nie przypalić bo ta soja strasznie wodę wsiąka:))

Kobiety mam cisnienie takie 116/62 puls 94 czy to dobre, bo mi się takie mniej więcej utrzymuje

reklama
Lamiav dobrze ja mam takie same praktycznie :-D Tez zawsze nieco niższe, ale to w niczym nie przeszkadza. Lepiej niższe niż za wysokie.

Co do zdjęć to możesz w zwykłym systemowym Paincie zrobić.

Kwiatuszku Ael nie może... do 3 w nocy siedzi....

Do góry