reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Wystarczy przewrócić w paincie :-D Ja też zdjęcia przewracam jak są w inną stronę! :-)

Lamiav piękny brzuszek!! Tyko całować!! Widać gdzie macica jest!!

A wiecie ze mój mnie dzisiaj kopał tak 3cm od żeber po jednej stronie? :szok: Boze kochany jak macica w gore poszła!

Lamiav- masz prześliczny brzuszek! też taki chce!!:-)
w książkach piszą,że standardowo od 10 tyg.ciąży zaczyna brzuszek rosnąć..więc jeszcze jakieś 2,5 tyg u mnie.. TIC TAC TIC TAC :-p

a tymczasem.. idę zrobić sobię kanapkę z nutellą ;p

Ostatnia edycja:
martocha: no mi rosnie chyba od 6 tygodnia :)) , ani się obejrzysz a nie zmieścisz się w spodnie :-)

dobra musze zabrać się za sprzątanie bo jezcze palcem nie kiwnęła w tym kierunku :))

reklama
Lamiav od pępkiem widzisz? Masz taką górkę! To właśnie macica! :-D Jak położysz sie na plecach i zrobisz zdjęcie jeszcze wyraźniej będzie widać!

Moja macica jest już nad pępkiem więc już tylko uciskając mogę ją wyczuć. U ciebie jeszcze widać ją gołym okiem!

P1060326.JPG

To jest mój brzuch w 13 tygodniu. Widzisz tą wypukłość? To sama macica! U ciebie jest podobnie ale większa!

Do góry