reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

jakby cokolwiek było nie jasne to pisz.. trochę się o tym wszystkim naczytałam :-p.
Pamiętaj też że bóle jak na @ są identyczne jak objawy wczesnej ciąży, wiec się nie denerwuj ani nie załamuj tylko cierpliwie czekaj do 14 dnia fazy lutealnej ;) no.. min do 12 :-p

Faza lutealna: to okres wyższych temperatur ;)

reklama
Hej! She bardzo mi przykro:( Dziewczyny brzuszki śliczne!She, Martoocha no i Ael ja Was nie mam na FB :(Aaa cos mi się znowu z okienkiem odpowiedzi zmasciło. Ani podkreslić nicków, ani dodać emotikonkę. No co się dzieje...

She kochana, o kurde no to już dawno było..:p A więc jak wiesz zapewne spodziewamy się z P. biliźniąt a konkretniej dwóch dziewczynek. A tak to wiesz, siedze w domu wlasciwie caly czas bo ruszyc sie za bardzo nie ma gdzie. Mąz na kontrakcie w londynie, wróci 14 grudnia ale potem znów jedzie, prawdopodobnie 3 styczia i wroci w marcu. I w taki oto sposób jestem wlasciwie sama ale juz sie przyzwyczailam i nie mam z tym wiekszego problemu.
Ty opowiadaj co tam u Ciebie?

reklama
fifka: no włąsnie oglądałam moją widoczną macice:)) dzieki zze mi to powiedziałaś bo jakoś ja sie nie znam . No pięknie brzuch ci wyskoczył, i widze ze w nowej bluzeczce masz fotke, i jak dobrze się nosi, bo ja chce zamówić kolor koralowy, a na 2gi nie mogę sie zdecydować moze tez fiolet wezmę

dziurka, pyscek: hej dziewczyny jak tam wam dzień leci??

martocha: wiesz co ja na początku też nic nie gotowałam bo strasznie mi się nie chciało, ale od ostatniego tygodnia znowu szaleję w kuchni i znowu przemyslam co by tu upichcić .
A co do sprzątania to musze się przyznać ze mam rozbabrane w chłupie bo tylko poodkurzałam , i w d.p posprzątałamm kibelku , sypialni, została mi jeszcze kuchnia i łazienka i nie moge sie znowu zabrać ,bo mi sie nie chce. Jak by mnie było stać to bym zatrudniła sprzątacza :-)

Ale za to upiekłam juz pasztet sojowy, zaraz zrobię fotkę i sie pochwalę

Do góry