reklama
Pyscek
:)
ogólnie wszystko, planowanie zatrudnienia, motywacja, zwalnianie, ocena pracowników, szkolenia itp :-)
ja miałam temat : "oddziaływania penitencjarne jako sposób zapobiegania przestępczości osadzonych na przykładzie Zakładu Karnego w Zamościu ".
Mnie temat bardzo interesował więc byłam pochłonięta pisaniem, ale analiza wyników rzeczywiście sprawiła mi najwięcej trudności, no i wnioski bo nie było tak jak przewidywałam :-)
Mnie temat bardzo interesował więc byłam pochłonięta pisaniem, ale analiza wyników rzeczywiście sprawiła mi najwięcej trudności, no i wnioski bo nie było tak jak przewidywałam :-)
Pyscek
:)
nom z analizą też mam trudność :-( ale muszę jakoś zdziałać ... 
uciekam będę wieczorkiem

uciekam będę wieczorkiem
Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
fifka: no włąsnie oglądałam moją widoczną macice) dzieki zze mi to powiedziałaś bo jakoś ja sie nie znam . No pięknie brzuch ci wyskoczył, i widze ze w nowej bluzeczce masz fotke, i jak dobrze się nosi, bo ja chce zamówić kolor koralowy, a na 2gi nie mogę sie zdecydować moze tez fiolet wezmę
Dobrze się noszą, ale ostrzegam ze są dość cieniutkie ja czasem muszę na wierzch coś jeszcze narzucić. A co do kolorów to ja zamówiłam jedną koralową właśnie a jedną tą fioletową

Ja tylko na chwile wpadłam i zaraz zmykam do męża do pracy

A tu jest kto ???
Anu ja w porywach. Robię obiad i sałatkę ale nie muszę non stop siedzieć w kuchni. Teraz czekam aż mi Pablo majonez doniesie bo wyszło trochę wsadu do sałatki za dużo na jeden majonez XD
Pochwal się ciotka czym chcesz rozpieścić mi syna

a a ja czekam na męza do 19tej :-)
a widzisz, to mi się spodobała taka sama bluzka jak toobie tz. kolor :-)
oki zaraz wstawięZobacz załącznik 403016Zobacz załącznik 403017
są bardzo milusie w dotyku,
uff ale się dzisiaj zdjęć na wstawiałam na forum jak nigdy, mam dzisiaj owocny dzień :-)
No i właśnie mi się skończyła wena twórcza, i nie wiem co dalej robić, chyba już zmęczenie bierze górę.
Zjem sobie zupkę to może mi się polepszy :-)
a widzisz, to mi się spodobała taka sama bluzka jak toobie tz. kolor :-)
oki zaraz wstawięZobacz załącznik 403016Zobacz załącznik 403017
są bardzo milusie w dotyku,
uff ale się dzisiaj zdjęć na wstawiałam na forum jak nigdy, mam dzisiaj owocny dzień :-)
No i właśnie mi się skończyła wena twórcza, i nie wiem co dalej robić, chyba już zmęczenie bierze górę.
Zjem sobie zupkę to może mi się polepszy :-)
Ostatnia edycja:
reklama
Podziel się: