reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

She plamienia implantacyjne pojawiają się kilka dni po owulacji, wtedy też łapią bóle jajników. Bóle jajników są bardziej powszechne, rzadziej towarzyszą im właśnie takie plamienia.

Lamia ja oglądałam tą Geslerową w czwartek i tak się wtedy zastanawiałam czy właśnie Gessler zna się na tej kuchni, bo jednak jest to kuchnia straaasznie charakterystyczna i trzeba byłoby zobaczyć na żywo takiego kucharza rodem z Chin i pobyć tam trochę. Bo czasem suche przepisy to nie to samo :-)

A mi wyszedł dobry rosołek, taki jak moja śp. babcia robiła :-)

No chyba trza forum rozruszać! :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Ael właśnie jelsi chodzi o te plamienia to tak czytam i jest wiele opini... Najczesciej powtarzajaca sie to ta ze wystepuje miedzy 6-12 dniem po owulacji i trwa od 1-2 dni w formie lekkiego zabarwienia sluzu...

A ty kobietko kiedy wkoncu rodzisz ? :D Chcemy juz zobaczyc synka :D

Ael właśnie jelsi chodzi o te plamienia to tak czytam i jest wiele opini... Najczesciej powtarzajaca sie to ta ze wystepuje miedzy 6-12 dniem po owulacji i trwa od 1-2 dni w formie lekkiego zabarwienia sluzu...

A ty kobietko kiedy wkoncu rodzisz ? :D Chcemy juz zobaczyc synka :D

A masz takowe plamienia? Zaczęły się od tak, czy może po jakimś ostrzejszym seksie się pojawiły :p (nie mam włochatych myśli)?
No to jak czytasz właśnie kilka dni po owulce się pojawiają na krótko, często są właśnie mylone z normalną @, ale pojawia się taki zabarwiony śluz potem znika i kobieta już nie wiem o co chodzi. Dlatego po tym trzeba wykonać ten test i zobaczyć czy faktycznie to było to plamienie implantacyjne (oby!)

A ja nie wiem kiedy rodzę, jakbym wiedziała to bym wam powiedziała.
Mnie tak naprawdę już wszystko jedno kiedy rodzić, czy przez sn czy cc, czy wywoływanie byleby zacząć w końcu rodzić ;-)

Hej Kobietki... Co słychać????
witam nowe staraczki;-)
Ja za tydzien dowiem sie czy w koncu sie udalo czy tym razem rowniez jedna krecha...
Ael ja rowniez czekam aby poznac Wiktorka, wiec maleńki pokazuj sie nam jak najszybciej bo nie mozemy sie juz doczekac:tak: pozdrawiam

witam nowe staraczki;-)
Ja za tydzien dowiem sie czy w koncu sie udalo czy tym razem rowniez jedna krecha...
Ael ja rowniez czekam aby poznac Wiktorka, wiec maleńki pokazuj sie nam jak najszybciej bo nie mozemy sie juz doczekac:tak: pozdrawiam

Widzisz pustki, nawet moja osoba nie pomaga XD
Tyż nie mogę się młodego doczekać, chyba sobie sama go wyciągnę bo ileż można! :p

No jak za tydzień będzie teścik to ja przesyłam masę fluidów ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Oby zadziałały :-D

witam nowe staraczki;-)

Kochana to będziemy testować razem :-) Ja testuję 7.11. :-) A chwilę po mnie testuje Pyscek.
Jesteśmy z Pysckiem dogadane, że tym razem i jednej i drugiej się udaje. Dołączasz do nas? :-p

Kochana dziekuje ale watpie zeby w koncu sie udalo :-( Ostatnio pobolewalo mnie podbrzusze i jajniki, nie wiem co to bylo ale ostatnio tez tak mialam i sie nie udalo:-( A Ty moja miła rozmawiaj tu z nami jak najczesciej bo jak Serduszko sie urodzi to nie bedziesz miala zbytnio czasu, chyba ze urodzi sie spokojny i ciagle spiacy chlopczyk:zawstydzona/y: a znam taki przypadek bo moja znajoma urodzila corke ktora non stop spala jakby nie miala dziecka w domu... Maly non stop pukał mamę od srodka wiec teraz bedzie odpoczywał;-) Zyczę Ci żebyś juz urodziła i cieszyła sie swoim szczęściem!!!!

Madziulku a skąd wiesz, że się nie udało. Może tym razem bolało na udany cykl :-) Poczekaj do teściku.

Ja oświadczam wszem i wobec, że nie będę nic o jedzeniu pisać na forum bo mi się Rastafarianka na FB denerwuje :-D

Aguś no jasne że dołączam do Was ale watpie zeby mi sie udało, ale za Was trzymam mega &&&&&&&&... U mnie @@@ ma być 6.11, zobaczymy jak to bedzie. Jak narazie 6 dzien dupka mam bo caly czas go biore... Ach ciezkie to zycie... Wolalabym wpasc niz starac sie o baby szczerze mowiac!!!:happy:

reklama
Ael my bysmy sie dogadaly co do przepisow i gotowania bo ja tez uwielbiam siedziec w kuchni... Wlasnie czekam az mi sie galaretka stegnie bo placek robie... a i rybka (morszczuk) w lodowce w cebulce czeka na usmazenie... A i Kochana oby tak bylo jak mowisz ale zawsze nastawiam sie na stracony cykl latwiej pozniej sie pozbierac ale cieszylabym sie jakby sie udalo a moj D to by chyba jakby mogl to do nieba by podskoczyl:-D

Do góry