reklama
Madziulku nie pisz mi o rybie, bo wczoraj chciałam Atanka zamordować, jak napisała o szprotkach z sosie pomidorowym 
Będzie dobrze, co ma być to będzie w tym cyklu :-)
Ale fajnie by było gdyby Madziulek, Pyscek i Aga napisały w jednym dniu o pozytywnym teście
Będzie dobrze, co ma być to będzie w tym cyklu :-)
Ale fajnie by było gdyby Madziulek, Pyscek i Aga napisały w jednym dniu o pozytywnym teście

madziulek20
wyczekana MAMUSIA :)
Oj Agus oby tak bylo... Czesto o tym mysle jakby to bylo gdybym byla w ciazy ale caly czas jej nie ma... a moja kuzynka nie chciala byc w ciazy a jest
Zawsze tak jest i to troche nie sprawiedliwe... A my za 29 dni mamy 6 rocznice..... Ach jak ten czas szybko przeleciał
Ael ja to na rybe od jakiegos czasu mam mega ochote;-)
Moj wyciaga mnie do Tesco wiec zmykal na jakis czas bede pozniej... dziekuje ze jestescie, mozna z kims pogadac w chlodne jesienne wieczory

Ael ja to na rybe od jakiegos czasu mam mega ochote;-)
Moj wyciaga mnie do Tesco wiec zmykal na jakis czas bede pozniej... dziekuje ze jestescie, mozna z kims pogadac w chlodne jesienne wieczory

Ostatnia edycja:
Madziulek wiem coś o tym. My niedawno mieliśmy 11 rocznicęA dopiero się poznaliśmy
![]()
To ja przy was jakiś młokos związkowy jestem

madziulek20
Ael ja podchodze do tego ze spokojem ale czasami mysle czy ze mna cos nie tak ze nam sie nie udaje:-( Albo tez czy w ogole mam owulke, ale bole podbrzusza mam. a czy bez owulki bole moga wystepowac??? takie to juz to zycie jest, nic nie zrobimy... Kiedys zabezpieczalismy sie oby nie zajsc w ciaze bo bylam mloda a teraz cofnelabym czas ale skad moglam wiedziec ze tak bedzie:-(
W kameralnych podam moja strone fb jesli ktoras bedzie miala ochote dodac mnie do swoich znajomych to zapraszam
W kameralnych podam moja strone fb jesli ktoras bedzie miala ochote dodac mnie do swoich znajomych to zapraszam

Ostatnia edycja:
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Ael nie martw się
Ja ze swoim znamy sie od 8 lat, ale w związku jesteśmy koło 2 lat zaledwie :-)
Magdalena nic się nie działo takiego... od jak zwykle, dużo głupot
A ja wróciłam do domku i sobie "Mam talent" oglądam. Jutro nie będzie mnie w domu cały dzień bo jadę do rodziny.

Magdalena nic się nie działo takiego... od jak zwykle, dużo głupot

A ja wróciłam do domku i sobie "Mam talent" oglądam. Jutro nie będzie mnie w domu cały dzień bo jadę do rodziny.
Ael ja podchodze do tego ze spokojem ale czasami mysle czy ze mna cos nie tak ze nam sie nie udaje:-( Albo tez czy w ogole mam owulke, ale bole podbrzusza mam. a czy bez owulki bole moga wystepowac??? takie to juz to zycie jest, nic nie zrobimy... Kiedys zabezpieczalismy sie oby nie zajsc w ciaze bo bylam mloda a teraz cofnelabym czas ale skad moglam wiedziec ze tak bedzie:-(
W kameralnych podam moja strone fb jesli ktoras bedzie miala ochote dodac mnie do swoich znajomych to zapraszam![]()
Wiesz kochana, z reguły nic Cię nie powinno boleć gdybyś nie miała owulki, bo na dole nic po prostu by teoretycznie nie działo. Chyba, że ból pochodziłby z innego źródła.
Ja Ci mówię, bądź optymistycznie nastawiona chociaż z jeden cykl, nie że eee nie uda się jak zwykle, tylko w tym cyklu osiągniemy to co chcemy i będziemy mieć fasolkę. Chociaż z raz tak się nastaw. Zobaczysz jak wszystko się zmieni :-)
reklama
madziulek20
Jak ktoras moze sprawdzic to prosze o spr tego mojego konta na fb czy sie wyswietli a ja bede za jakis czas to Was doczytam
Ael dziekuje za porade;-)
Iwasek śliczniutki brzuszek a w nim Twoje Słoneczko najdrozsze
mam nadzieje ze mnie i Age i Pyszczka i reszte bedziesz miala okazje dopisac do swojego wierszyka

Ael dziekuje za porade;-)
Iwasek śliczniutki brzuszek a w nim Twoje Słoneczko najdrozsze

Ostatnia edycja:
Podziel się: