reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

starania się - watpliwości..

reklama
Helloł jest tu kto?

Mało sie odzywam,ale czasu brak teraz syniun mi gorączkuje,chociaz dzisiaj lepiej,a tak ogólnie nic mu nie dolega tylko ta gorączka.O czwartku synek mi raczkuje:)

pozdrawiam

Załączniki

• DSC02006.jpg
    DSC02006.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 123
  • DSC02009.jpg
    DSC02009.jpg
    33,8 KB · Wyświetleń: 120
  • DSC01999.jpg
    DSC01999.jpg
    36,9 KB · Wyświetleń: 140
  • DSC01983.jpg
    DSC01983.jpg
    36,4 KB · Wyświetleń: 130
Ostatnia edycja:
Witam Was dziewczyny. Piszę gdyż mam mały problem.:-( STaram się o bobasa juz ponad pół roku... I ciągle nic :(:(:(:( Miałam dośc nieregularne miesiączki ale moj gin je uregulował. Ostatni okres miałam 24 kwietnia.. Zanczy nawet to nie był okres tylko jakies plamienia 3 dniowe z odrobiną krwi.. Kochałam się w dniu owulacji jak i przed. Ogolnie co 2 dni sie kochamy.. I z 3 dni temu zauwazyłam takie coś zaschnięte w sutku:/ pierwszy raz takei cos miałam, znajoma powiedziala ze to prolaktyna pewnie zawodzi.....ALE wczoraj zaś zauważyłam bardzo gęsty biały śluz i było go bardzo dużo , też pierwszy raz takie coś mam.... a na wieczór straszny ból jajnika... Na test jeszcze za wcześnie.. w Pon i tak mam wizytę u ginekologa.. Ale się martwie czy coś ze mną jest nie tak....... CZy może wkoncu się udało i będzie ciąza... Co o tym myślicie?? :zawstydzona/y:

Hej napisz na wątkach starania po raz pierwszy, kiedy i jakie pierwsze objawy. Tam jest więcej dziewczyn i na pewno coś więcej poradzą :)
A jak można wiedzieć czym Ci uregulował miesiączki, bo mój mi reguluje prawie rok i nic z tego nie wychodzi :(

reklama
Madzia HEJ! :) Pamiętasz mnie z marcówek?? ;) JAk tam Bartuś, co z tą operacją? Widze że chyba się udała :) Słodki jest :)

Lopop, przykro mi :(

Kochane, mam cykle 24, 25 dniowe, okres trwa około 3 dni, 9 maja mi się @ zaczęła, wczoraj rano już miałam duże ilości śluzu płodnego, kochane, jakie są szanse na ciąże, skoro wczoraj w nocy poszliśmy na całość??

Do góry