reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
martocha: no mi rosnie chyba od 6 tygodnia :)) , ani się obejrzysz a nie zmieścisz się w spodnie :-)

dobra musze zabrać się za sprzątanie bo jezcze palcem nie kiwnęła w tym kierunku :))
według mnie sprzątanie i gotowanie jest przereklamowane :-p
W ogóle od kiedy zaszłam w ciąże gotowanie nie sprawia mi juz frajdy..raczej unikam gotowania.. dziwne nie?

Pyscek: wzrost temperatury następuje jeśli danego dnia temperatura (badana w pochwie, odbycie lub pod językiem) jest wyższa o min. 0,2'C od ostatnich 6 pomiarów (czyli 6 dni).
Jeśli udało się zajść w ciąże, podwyższona temperatura będzie się utrzymywać do 3 miesiąca ciąży (około). Oczywiście temperaturka może delikatnie skakać, ale nie powinna spać poniżej tej granicy 0,2'C. Czasami zdarza się,że spada tak nisko tempka ale tylko na jeden dzien (może to być wywołane implementacją zarodka ;)- ale nie musi). Mi nie spadła nawet na jeden dzień :)

najważniejsze jest by badać tmeperaturę o tej samej godzinie, w tym samym miejscu, po min, 3 godzinnym śnie.

Widziałam Twój wykres: jak na razie ciężko o analizę, najważniejsze 2 tyg przed nami :) Również najbliższe 3 dni pokażą,czy to ten wzrost czy jeszcze nie.
Na razie nie widzę 'ksiażkowego wzrostu'-ale zdarzają się też wzrosty 'stopniowe'.

Pokaż mi się za 3 dni :)

Jak spojrzysz na mój wykres pod sygnaturkami, zobaczysz że ja zorientowałam się że mam owulację właśnie po temperaturze ;p
Dobrze by było żebyś zaznaczała na wykresie testy LH i śluz..Pomaga to w analzie

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry