reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamusie w 2012

hej :)

Ja wpadam na chwilkę, zyczyć Wam miłego weekendu:-):-):-)

ja mam dzisiaj dzien sprzątania i zaplanowałam jeszcze mycie okien:szok: Zobaczymy co z tego wyjdzie:-D:-D

reklama
siemka
wika uważaj z tymi oknami :)
ja dzisiaj jade na zakupy po dynie pajęczyny pajaki kościotrupy i inne gadżety i po jakiś kostium bo 31 już tuz tuż chaty na osiedlu postrojone a moja jaka była taka jest :D a wole sie wtapiać w tłum :) no i cukierki musze kupić bo bedzie znowu nalot jak co roku :D cały weekend dzieciaki poprzebierane do drzwi pukały :D wiecie ... pieniądze albo wpier**l lol :-D żartuje cukierek albo psikus a że znam ich psikusy z opowiadań znajomych wolę nie ryzykować i dac tego cukierka :-D dobra spadam bede wieczorkiem to sie pochwale co kupiłam :D buźka babeczki:ninja2:

wika Ty uwazaj teraz z tym myciem okien! Niech poczekaja, przeciez nie uciekna!

rozczochrana, tak, tak- z dziecmi lepiej nie zartowac w tej kwestii:rofl2:

Ja tez mam dzis aktywny dzien, z ranca pojechalam do Biedrony po skladniki na salatke bo na jutro robie, do tego bigos, jablecznik sie piecze, obiad mam podszykowany- watroka, ziemniaki, kiszona kapusta ale teraz musialam zrobic pauze aby uspic Milosza a ten szaleje w łozeczku zamiast grzecznie isc spac wtedy bym uz nawet troche posprzatala i zanim Łukasz przyjedzie to bede pachnaca, ogolona i goraca:-D no ale to marzenie scietej glowy na razie:angry:

Miłego weekendu!

Witam się i ja.
U mnie również aktywnie w dniu dzisiejszym. Wielkie porządki w domu głównie w szafach, komisyjne oglądanie kurtek czapek rękawiczek i butów no i powstała lista co trzeba komu kupić ojjj majątek wydam.

Miałam cudowny sen :-D
Chłopcy bawią się na ogrodzie, biegają, śmieją się a ja rozwieszam świeżo wyprane, pachnące pranie na sznurku nagle zjawia się sąsiadka również z praniem standardowo "dzień dobry" nagle odwracam się by zobaczyć rozbawionych chłopców i co widzę? wózek, zielony wózek w którym do tej pory jeździł Amadeuszek, podchodzę do niego a w nim niemowlę. Śliczne śpiące niemowlę w białej czapeczce przykryte cieniutkim kocykiem, takie spokojne, niewinne, delikatne i słodkie. W jednej sekundzie zdałam sobie sprawę że to moja córka którą przeogromnie kocham. Skończyłam rozwieszać pranie, chłopców w końcu przekonałam że pora do domu na kolację i wszyscy pchaliśmy naszą dziewczynkę do domu. Nie wiem jak miała na imię wiem tylko że była córeczką. Gdy się obudziłam zrobiło mi się gorąco z wrażenia i głupia się popłakałam :baffled:

Ostatnia edycja:
Syneczki piekny sen :) i mysle tak jak Martolinka ze jest to proroczy sen

Lelek przeczytalam rono o tym bigosie Twoi i tez go zrobilam :-p. udało Ci sie byc pachnaca, ogolona i goraca na przyjazd meza???

Rozczochrana pochwal sie co kupilas !!! Tak minie zastanawia co za psikusy te dzieciaki robia. a zdrowa juz jestes?

Wika mam nadzieje ze tych okien to nie mylas !!! musisz teraz uwazac na siebie i zagonic do roboty meza

jade na imprezke, wracam dopiero jutro na wieczór . zycze milej niedzieli i dzisiejszego weekendu buzka

Czesc dziewczyny :-) chwile mnie nie bylo ale prace mgr mam skonczona :-D:-D:-D po srodowym spotkaniu z promotorem, zalamalysmy sie z dziewczynami, bo nam wszytko prawie poskreslal, kazal przyjechac z gotowa praca 2 listopada, ale my sie zawzielysmy, zostalam z kumpelami u innej kolezanki w KRK na noc i od 19.00 - 6.30 rano dzialalysmy :-D gotowe oprawione prace oddalysmy ok poludnia :-D ale sie ciesze, teraz nauka :-)
mmona pytalam o wozek, ogolnie jest ok, zwrotny, lekki ale kolezanka twierdzi, ze nie nada sie juz dla kolejnego dziecka bo sie troche rozklekotal :-p
trina to dobre masz wyniki :-) widzisz u mnie takie fatalne wychodzily, liczne bakterie itd. a posiew moczu nic nie wykazal :-) zobaczymy jak teraz po szpitalnym leczeniu :-) czy jest ok. W poniedzialek ide na obciazenie glukoza, mocz i morfologie :-)
Nie pamietam co jeszcze mialam odpisac:angry:
zabieram sie za torcik z kremem czekoladowym z galaretka i wisienkami :-)

aaaa syneczki Ty masz dwojke dzieci??? :szok: z takim brzusiem?? :szok::-D gratulacje

aaaaa i musze sie Wam do czegos przyznac....czy to normalne zeby mi teraz skoczylo tak libido...tak na maxa???? :zawstydzona/y::zawstydzona/y: jakas nienormalna jestem teraz kiedy powinnam byc coraz bardziej ociezala, mam coraz wiecej energii, wszedzie bym lazila, mam ochote na imprezy tance, hulanki, no nie moge usiedziec na dupie

reklama
Cześć dziewczyny,
pamiętacie mnie jeszcze? Pewnie nie. Ja, przyznam się, czytam was codziennie, czasami chcę odpisać na jakieś pytanko, ale mi głupio jak na co dzień nie piszę. Głupio mi również, bo dziś piszę z prośbą o głosy dla koleżanki, bardzo jej zależy wygrać rowerek dla córeczki, więc jeśli ktoś może to poproszę o głosy na "czy po lesie czy po parku biegaj tylko na first biku"
https://www.babyboom.pl/forum/first...wy-first-bike-lub-odblaskowa-kamizelke-54645/

Gratuluję wszystkim zaciążonym, Wika, wiedziałam, że ci się udało, po prostu czułam to :-)
Tym co się nie udało oczywiście kibicuję, niedługo i ja może dołączę znowu bo strasznie mi się chce kolejnej dzidziuni, mam co prawda umowę w pracy do końca maja, ale tak bardzo bym chciała mieć dziewuszkę w 2012. Postanowiłam się przestać jakoś bardzo zabezpieczać, ale starać też się jeszcze nie będę, jak się zdarzy to się będę cieszyła ale bez presji bo mam problemy z zachodzeniem w ciążę i nie chcę tych comiesięcznych rozczarowań.
Maron, miałaś się ze mną starać na koniec roku a tu już 25 tydzień, extra :-) A z libido i energią to normalka w drugim trymestrze :-)

Życzę wszystkim udanych staranek i proszę o głosiki na rowerek dla małej Zuzi :-)

Do góry