reklama
kosmopolitan
Fanka BB :)
nullko nie trac wiary, wszystko bedzie dobrze! musi byc! wiele kobiet plami i wcale to nie oznacza nic zlego. wiem ze w pierwszym trymestrze plamienia moga wystapic i nie oznacza to nic zlego. moje dwie kolezanki z zupelnie innego forum tez maly sporadyczne plamienia i lekarze powiedzieli ze wszystko jest w porzadku, niz zlego nie znalezli.
trzymam nieustannie kciuki!bardzo mocno!
trzymam nieustannie kciuki!bardzo mocno!
tasha31
Nullka, trzymam kciuki i mam gorącą nadzieję, że będzie wszystko dobrze, na szczęście masz dzisiaj wizytę u gina, więc czekamy na wieści, ale MUSI BYĆ DOBRZE!!! Pamiętasz? Umawiałyśmy się na lipiec! I trzymam Cię za słowo. Musisz wierzyć!!!
asiuniak85
Witam Kochane Dziewczęta!
Dawno mnie nie było, wybaczcie;( Miałam bardzo dużo roboty, teraz trochę ochłonęłam i miałam czas żeby Was poczytać. Myślę, że mnie jeszcze pamiętacie;(......
GRATULUJĘ nowym przyszłym mamusiom
))))
GRATULUJĘ zaplanowanych płci, super, cieszę się bardzo i mam nadzieję, że i mnie się uda.
Teraz kończy mi się 16 tydzień ciąży
Czuję się lepiej ale już trochę ciężko
Niedawno podzieliliśmy się radością z rodzicami
I wszystko ok
W środę idę do gin, myślicie, że już może będzie coś widać? Mam na myśli płeć?
Mój Synuś został odkryty właśnie ok 17/18 tc. Ciekawe czy będzie córusia, jejjjjjj ale jestem niecierpliwa...... Zresztą pewnie jak wszystkie z Was oczekujące na poznanie płci
Cieszę się bardzo i gratuluję jeszcze raz tym, którym się udało, musicie być MEGA szczęśliwe
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i cieszę się, że w końcu znalazłam czas, żeby Was poczytać i napisać
)))
Dawno mnie nie było, wybaczcie;( Miałam bardzo dużo roboty, teraz trochę ochłonęłam i miałam czas żeby Was poczytać. Myślę, że mnie jeszcze pamiętacie;(......
GRATULUJĘ nowym przyszłym mamusiom
GRATULUJĘ zaplanowanych płci, super, cieszę się bardzo i mam nadzieję, że i mnie się uda.
Teraz kończy mi się 16 tydzień ciąży
Cieszę się bardzo i gratuluję jeszcze raz tym, którym się udało, musicie być MEGA szczęśliwe
Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i cieszę się, że w końcu znalazłam czas, żeby Was poczytać i napisać
asiuniak85
Nulka, jak tak sobie Ciebie poczytałam, to faktycznie dużo nerwów zjadłaś, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć że będzie dobrze
Bo będzie
Wierzę w to sama
Trzymaj się i nie denerwuj się bardzo
JESTEŚMY Z TOBĄ
Jestem
Chyba nie uspokoiłam się zbytnio bo dowiedziałam się narazie że pecherzyk jest w macicy ufff... ale jest bardzo mały odpowiada 4-5tc i nie było jeszcze widać zarodka. Lekarz kazał mi myśleć pozytywnie i za 2 tygodnie mam znowu wizytę żeby zobaczyć czy rośnie i czy jest zarodek.
Co mnie zdziwiło najbardziej??? To że lekarz założył mi kartę ciąży czego się nie spodziewałam.
Mam zrobić na następną wizytę wszystkie badania a jak zapytałam czy zrobić jeszcze raz bete to spojrzał na mnie i mówi - własnymi rękami udusze
Także czekamy na 19.11
JEśli chodzi o plamienie dziś to była to tylko jasna kropla i nic więcej. Z Antkiem też tak miałam bo mam zanotowane.
Chyba nie uspokoiłam się zbytnio bo dowiedziałam się narazie że pecherzyk jest w macicy ufff... ale jest bardzo mały odpowiada 4-5tc i nie było jeszcze widać zarodka. Lekarz kazał mi myśleć pozytywnie i za 2 tygodnie mam znowu wizytę żeby zobaczyć czy rośnie i czy jest zarodek.
Co mnie zdziwiło najbardziej??? To że lekarz założył mi kartę ciąży czego się nie spodziewałam.
Mam zrobić na następną wizytę wszystkie badania a jak zapytałam czy zrobić jeszcze raz bete to spojrzał na mnie i mówi - własnymi rękami udusze
Także czekamy na 19.11
JEśli chodzi o plamienie dziś to była to tylko jasna kropla i nic więcej. Z Antkiem też tak miałam bo mam zanotowane.
reklama
Podziel się: