reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czy można i jak zaplanować płec dziecka?? chłopiec/dziewczynka?:)

Boli coraz mocniej i dostałam plamienia :'( jestem zalamana i tracę nadzieję że będzie dobrze :(
Żeby nie ten ból ale boli jak na @

reklama
Nullka kochana a meliske w domu masz? Wypij sobie podwojna i wez 2tb nospy. Trzymam kciuki i bede wieczorem zagladac jakie wiesci.

nullko nie trac wiary, wszystko bedzie dobrze! musi byc! wiele kobiet plami i wcale to nie oznacza nic zlego. wiem ze w pierwszym trymestrze plamienia moga wystapic i nie oznacza to nic zlego. moje dwie kolezanki z zupelnie innego forum tez maly sporadyczne plamienia i lekarze powiedzieli ze wszystko jest w porzadku, niz zlego nie znalezli.
trzymam nieustannie kciuki!bardzo mocno!

Nullka, trzymam kciuki i mam gorącą nadzieję, że będzie wszystko dobrze, na szczęście masz dzisiaj wizytę u gina, więc czekamy na wieści, ale MUSI BYĆ DOBRZE!!! Pamiętasz? Umawiałyśmy się na lipiec! I trzymam Cię za słowo. Musisz wierzyć!!!

Witam Kochane Dziewczęta!
Dawno mnie nie było, wybaczcie;( Miałam bardzo dużo roboty, teraz trochę ochłonęłam i miałam czas żeby Was poczytać. Myślę, że mnie jeszcze pamiętacie;(......

GRATULUJĘ nowym przyszłym mamusiom;)))))
GRATULUJĘ zaplanowanych płci, super, cieszę się bardzo i mam nadzieję, że i mnie się uda.

Teraz kończy mi się 16 tydzień ciąży:) Czuję się lepiej ale już trochę ciężko;) Niedawno podzieliliśmy się radością z rodzicami;) I wszystko ok;) W środę idę do gin, myślicie, że już może będzie coś widać? Mam na myśli płeć?:D Mój Synuś został odkryty właśnie ok 17/18 tc. Ciekawe czy będzie córusia, jejjjjjj ale jestem niecierpliwa...... Zresztą pewnie jak wszystkie z Was oczekujące na poznanie płci:)
Cieszę się bardzo i gratuluję jeszcze raz tym, którym się udało, musicie być MEGA szczęśliwe;)

Pozdrawiam Was bardzo cieplutko i cieszę się, że w końcu znalazłam czas, żeby Was poczytać i napisać:))))

Nulka, jak tak sobie Ciebie poczytałam, to faktycznie dużo nerwów zjadłaś, ale trzeba być dobrej myśli i wierzyć że będzie dobrze;) Bo będzie;) Wierzę w to sama;) Trzymaj się i nie denerwuj się bardzo:) JESTEŚMY Z TOBĄ;)

Asiunia fajnie ,ze jestes znowu. Przypomnij jeszcze raz jak planowalas? Trzymam kciuki za dziewuszke.Moze juz bedzie widac jak sie ladnie ulozy dzidzia.
Nullka czekam na wiesci z niecierpliwoscia

Jestem
Chyba nie uspokoiłam się zbytnio bo dowiedziałam się narazie że pecherzyk jest w macicy ufff... ale jest bardzo mały odpowiada 4-5tc i nie było jeszcze widać zarodka. Lekarz kazał mi myśleć pozytywnie i za 2 tygodnie mam znowu wizytę żeby zobaczyć czy rośnie i czy jest zarodek.
Co mnie zdziwiło najbardziej??? To że lekarz założył mi kartę ciąży czego się nie spodziewałam.

Mam zrobić na następną wizytę wszystkie badania a jak zapytałam czy zrobić jeszcze raz bete to spojrzał na mnie i mówi - własnymi rękami udusze ;)

Także czekamy na 19.11
JEśli chodzi o plamienie dziś to była to tylko jasna kropla i nic więcej. Z Antkiem też tak miałam bo mam zanotowane.

reklama
Do góry