aniawos
Fanka BB :)
Cześć,
my dzisiaj wyszliśmy o 11.30 a wróciliśmy po 16..piękna pogoda, długi spacer, kościół, obiad..w między czasie nakarmiłam małą, a tak to ładnie spała.
kate dobrze, że już w domku.
miki ładny torcik..
Ja do zmywarki używam płynu Somat, tabletek nie lubię, bo w tym krótkim programie się nie rozpuszczają.
my dzisiaj wyszliśmy o 11.30 a wróciliśmy po 16..piękna pogoda, długi spacer, kościół, obiad..w między czasie nakarmiłam małą, a tak to ładnie spała.
kate dobrze, że już w domku.
miki ładny torcik..
Ja do zmywarki używam płynu Somat, tabletek nie lubię, bo w tym krótkim programie się nie rozpuszczają.
Poza tym dziś znów płacz...teraz po suszeniu suszarką przysnął, ale mieli ciężko w domu beze mnie. Kurde, to jakaś masakra, jak już tylko robi się lepiej to przychodzą kryzysy
Także Gośka podejrzewam, że i tak masz lepiej ode mnie i nie wiem czy to kiedyś się w końcu skończy
hahaha przejęzyczyłam się... Chyba wiem, o którym chłopczyku pisałaś, biedactwo...pamiętam jak był jeszcze taki mały :-(niestety nie mogłyśmy się nim zająć ani nawet ponosić...moja teściowa niestety często lądowała tam z córeczką więc i ja szpital znam jak własną kieszeń. Powiem Ci tylko, że przynajmniej mogłaś być pewna, że będziecie miały fachową opiekę. To najlepszy szpital pediatryczny jaki kiedykolwiek widziałam.

.