Cześć dziewczyny:-)
Kilka stron nadrobiłam ale wciąż nie do końca, staram sie i w końcu mi sie uda

choć przyznam, że tyle produkujecie, że nie jestem w stanie zapamiętac co która pisała - cóż...starość nie radość haha

A zmywarka.....super wynalazek tylko my przeklinamy do dziś gościa co nam kuchnie projekował

dostał wymiary lodówki i niewiedzieć czemu zle ją wymierzył a, że zmywarka jest z boku to gabaryty lodówki nie pozwalają na jej całkowiete otwarcie i przez to nie można wyjać dolnego koszyka

trzeba sie nagimnastykować, żeby wszystko powyciągać z dołu, mnie to kręgosłup łupie od tego i nienawidze przez to tego wynalazku. Nie wiem czemu nie złożyliśmy reklamacji??? Chyba byliśmy tak podnieceni kuchnią, że nie przyszło nam to do głowy.
Mambusia ja tak samo jak większość: tabletki, nabłyszczacz i sól, choć sól i nabłyszczać uzupełniam jak mi się przypomni czesto po 3 miesiącach hihi

no i zapach.
Kate dobrze, ze jestescie juz w domku, duzo zdrowka dla malutkiej:-)
Misiako dla Majci też zdrówka życzę.
A u nas duża poprawa, wysypka zeszła, Karola polubiła Bebilon Pepti i sama domaga sie butli po cycu bo nie najada się, w sumie sie nie dziwie bo ma apetyt za 10ciu chłopa

pucia taka z niej ale ciesze się, moze przynajmniej z nią nie bedzie kłopotu bo Ewa do tej pory moze życ powietrzem.
Ewa znowu kaszel gruzliczy i katar, lekarz powiedział, że nic nie widzi i kazał przez miesiąc zyrtec dawać bo to być moze alergiczne, miała badania na alergie i nic nie wyszło ale pediatra tłumaczył, ze być może ma alergie utajoną a to dość częste u dzieci.
Kochane jak u Was z gotowaniem? bo ja odkąd urodziłam nie mam zupełnie pomysłu na obiadki ani chęci stania przy garach

też tak macie? Było by mi łatwiej gdybym mogła jeść wszystko a tak musze wymyślać,nie chce mi sie 2 obiadów robić wiec zwykle pod siebie szykuje ale widze, że M mimo, że bez stękania zjada to mu już chyba dość zdrowej zywnosci bez tluszczu.
Aaaa
Mambusia butelki zwykle można myć w zmywarce ale bez smoczków, na instrukcji butelki powinna być taka informacja, ja na laktatorze Aventa mam napisane, że plastikowe częsci do zmywarki mozna wkładać:-)
Postanowiłam od dzisiaj mieć kompa włączonego cały czas i na bieżąco się udzielać, co z tego wyjdzie nie wiem ale mam nadzieje, że dam rade:-)
Buzka kochane i miłego dnia
Motylla kciuki i palce u nóg mocno zaciśnięte

POWODZENIA.