reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

wrzesień 2011

miki_czchow, tą masę cukrową to sama robiłaś ? czy gotową kupiłąs ?
Robiłam sama z tego przepisu Jak zrobić biały tort ślubny - z lukrem plastycznym - www.kotlet.tv (HD) - YouTube
Miki – o kurcze – jestem Twoją fanką – zrobić taki zaj…. tort. Wow – jestem pod wrażeniem. Aż mi wstyd, że sama nie robię ;) No ale nic… nie każdy może mieć takie zdolności ;) Gratulacje jeszcze raz!
Ta masa cukrowa to jest jak ciasto, wałkujesz ją na cienki placek i przykrywasz tort. Na pewno byś sobie poradziła, ja też super utalentowana plastycznie nie jestem a dałam rade i to za I razem :)

U mnie z gardłem troszkę lepiej, teraz ból przeszedł prawie całkiem a pokazał się mokry kaszel i jeszcze katar do tego który poszedł mi na ucho :wściekła/y: Może powoli przejdzie, bo nawet do lekarza nie chce mi się iść...
Idę spać kochane póki moje dziecię też śpi. Przespanych nocy dla wszystkich :*

reklama
Kachasek - pewnie biedna tam gdzieś siedzisz i piszesz... biedactwo... trzymam kciuki, życzę wytrwałości i owocnego pisania ;) Ściskam Cię mocno...

mambusia guzik z pętelką, nie piszę, zbuntowałam się, ale siedzę i gapię się w pracę. Pomotałam wszystko totalnie i dumam jak i co przerobić:wściekła/y: za to sprofanowałam dla relaksu chustę:-D nie wiem czy dobrze zrobiłam i czy już skończyłam, czy to tylko wstęp do czegoś, co jeszcze z nią zrobię, ale co tam ;-) na zdjęciach efekty pracy twórczej, przed i po

Załączniki

• DSCN8760.jpg
    DSCN8760.jpg
    22 KB · Wyświetleń: 43
  • DSCN8761.jpg
    DSCN8761.jpg
    22,4 KB · Wyświetleń: 47
Witam ja na chwileczkę. Dziś jadę z W. i Radkiem do poradni na badanie słuchu, więc proszę o kciuki.:tak: Jak wrócimy to się odezwę.

mambusia guzik z pętelką, nie piszę, zbuntowałam się, ale siedzę i gapię się w pracę. Pomotałam wszystko totalnie i dumam jak i co przerobić:wściekła/y: za to sprofanowałam dla relaksu chustę:-D nie wiem czy dobrze zrobiłam i czy już skończyłam, czy to tylko wstęp do czegoś, co jeszcze z nią zrobię, ale co tam ;-) na zdjęciach efekty pracy twórczej, przed i po

pięknie, ja to wcale nie mam zdolności plastycznych...nawet człowieka nie potrafię narysować :unsure:

kachasek coś mi się wydaje, ze to dopiero początek i chusta będzie bardzo oryginalna :tak:;-)

Witam ja na chwileczkę. Dziś jadę z W. i Radkiem do poradni na badanie słuchu, więc proszę o kciuki.:tak: Jak wrócimy to się odezwę.

trzymam &&&&&&&&&&&

Cześć dziewczyny:-)
Kilka stron nadrobiłam ale wciąż nie do końca, staram sie i w końcu mi sie uda:tak:choć przyznam, że tyle produkujecie, że nie jestem w stanie zapamiętac co która pisała - cóż...starość nie radość haha:-D
A zmywarka.....super wynalazek tylko my przeklinamy do dziś gościa co nam kuchnie projekował:baffled: dostał wymiary lodówki i niewiedzieć czemu zle ją wymierzył a, że zmywarka jest z boku to gabaryty lodówki nie pozwalają na jej całkowiete otwarcie i przez to nie można wyjać dolnego koszyka:baffled: trzeba sie nagimnastykować, żeby wszystko powyciągać z dołu, mnie to kręgosłup łupie od tego i nienawidze przez to tego wynalazku. Nie wiem czemu nie złożyliśmy reklamacji??? Chyba byliśmy tak podnieceni kuchnią, że nie przyszło nam to do głowy. Mambusia ja tak samo jak większość: tabletki, nabłyszczacz i sól, choć sól i nabłyszczać uzupełniam jak mi się przypomni czesto po 3 miesiącach hihi:-D no i zapach.
Kate dobrze, ze jestescie juz w domku, duzo zdrowka dla malutkiej:-)
Misiako dla Majci też zdrówka życzę.
A u nas duża poprawa, wysypka zeszła, Karola polubiła Bebilon Pepti i sama domaga sie butli po cycu bo nie najada się, w sumie sie nie dziwie bo ma apetyt za 10ciu chłopa:szok:pucia taka z niej ale ciesze się, moze przynajmniej z nią nie bedzie kłopotu bo Ewa do tej pory moze życ powietrzem.
Ewa znowu kaszel gruzliczy i katar, lekarz powiedział, że nic nie widzi i kazał przez miesiąc zyrtec dawać bo to być moze alergiczne, miała badania na alergie i nic nie wyszło ale pediatra tłumaczył, ze być może ma alergie utajoną a to dość częste u dzieci.
Kochane jak u Was z gotowaniem? bo ja odkąd urodziłam nie mam zupełnie pomysłu na obiadki ani chęci stania przy garach:no: też tak macie? Było by mi łatwiej gdybym mogła jeść wszystko a tak musze wymyślać,nie chce mi sie 2 obiadów robić wiec zwykle pod siebie szykuje ale widze, że M mimo, że bez stękania zjada to mu już chyba dość zdrowej zywnosci bez tluszczu.
Aaaa Mambusia butelki zwykle można myć w zmywarce ale bez smoczków, na instrukcji butelki powinna być taka informacja, ja na laktatorze Aventa mam napisane, że plastikowe częsci do zmywarki mozna wkładać:-)
Postanowiłam od dzisiaj mieć kompa włączonego cały czas i na bieżąco się udzielać, co z tego wyjdzie nie wiem ale mam nadzieje, że dam rade:-)

Buzka kochane i miłego dnia

Motylla kciuki i palce u nóg mocno zaciśnięte:tak:POWODZENIA.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam Mamusie:) Przyjmijcie mnie na swoje łono:) wiem, ze wszystkie jesteście tu głęboko zakorzenione, ale chętnie bym się zaprzyjaźniła, też mam maluszka w tym wieku i problemy te same:)

Motylla - trzymam kciukaski ;) Będzie dobrze ;)
Kachasek – Ty jednak masz zdolności…ech nie ma co… chusta super zdobiona…
Sińka – dużo zdróweńka dla Ewusi! No i cieszymy się, że będziesz tu doskakiwać do nas w mairę mozliwości częściej ;)
Ciężaróweczka – witaj serdecznie ;) Napisz nam coś o sobie ;) Skąd jesteś itd. ;)

A my dzisiaj do księdza idziemy aby zapłacić za chrzest i podac dane Kamisia ;) Powiedzcie mi proszę ile się teraz daje za chrzciny księdzu? Nie mam zielonego pojęcia…
Kolejna droga na spacerek to dzisiaj odbiór karty czipowej NFZ obowiązkowej u nas w woj. Śląskim ;) Tak więc Kamisio ma już praktycznie wszystko na bierząco załatwione ;)

Ogarnęłam domek i zmykam do łazienki bo ten mały urwisek już zaczyna się kręcić… ;)
Buziole ;)

reklama
Kachasek ja nie wiem jak Ty mozesz tak po nocach nie spac... ale efekt pracy bardzo fajny! Koncz szybko ta prace, bron sie i miej juz to z glowy...Trzymam kciuki

Mambusia z Ciebie tez niezly marek nocny :) My daliśmy dwie stówy.

Motylla a u was w szpitalu tez badanie przesiewowe nie wyszlo? u nas w lewym uszku nie chcial wyjsc test i tez mam skierowanie do poradni audiologicznej. Na poczatku grudnia mamy jechac na I wizyte, i wtedy ustalimy termin badania na styczen, bo pani doktor powiedziala ze robi to badanie jak dziecko skonczy 4 miesiace. Teraz o tym staram sie nie myslec, ale bardzo denerwuje sie czy wszystko bedzie ok.
Odezwij sie koniecznie jak wrocisz, trzymam kciuki

Sińka mi tez teraz nie w glowie stac przy garach... Dobrze ze mieszkamy na razie u rodzicow, to mama czasami cos ugotuje co moge zjesc, bo tak to chyba bym nic cieplego nie jadla...

U nas nocka ok, teraz maly znowu spi a ja ide cos zrobic, bo nie wiadomo kiedy nastepna kimka bedzie...

A Bafinka i Mononoke pokazuja sie czasem jeszcze?
milego dnia :-)

Do góry