Motylla
Fanka BB :)
Hej. Jesteśmy już po badaniu i d..a, niestety nie wyszło bo Radek za bardzo się wiercił i marudził. No i można powiedzieć że jestem załamana bo w papierach mamy słuch nieprawidłowy ale pani doktor nas pocieszała że to może być wszystko w porządku i tak wyszło w badaniu bo mały był nie spokojny przy nim. No i się musiałam zapisać do poradni w DSK bo teraz w innym szpitalu robiliśmy i z tamtąd pani doktor wysłała nas do DSK. 23 listopada mamy wizytę i muszę jutro wziąść skierowanie do poradni w DSK.
Witaj:-)Witam MamusiePrzyjmijcie mnie na swoje łono
wiem, ze wszystkie jesteście tu głęboko zakorzenione, ale chętnie bym się zaprzyjaźniła, też mam maluszka w tym wieku i problemy te same
![]()
U nas w parafii ksiądz bierze co łaska i jak chrzciliśmy Krystiana to dostał 100 zł, pewnie jak bym dała 50 zł to też by się nie obraził, a w innych parafiach słyszałam że chcą o wiele więcej.A my dzisiaj do księdza idziemy aby zapłacić za chrzest i podac dane KamisiaPowiedzcie mi proszę ile się teraz daje za chrzciny księdzu? Nie mam zielonego pojęcia…
Buziole![]()
U nas robiła babka w tym dniu co wychodziliśmy ze szpitala. I mieliśmy 3 podejścia do tego badania bo Radek musiał wtedy spać. A jak już usnął porządnie to został zabrany na badanie i wyszła kontrola na 2 uszka, położna powiedziała mi że to może przez to że jeszcze tam są wody płodowe. Ryczeć mi się chciało jak usłyszałam że może nie słyszeć.Motylla a u was w szpitalu tez badanie przesiewowe nie wyszlo? u nas w lewym uszku nie chcial wyjsc test i tez mam skierowanie do poradni audiologicznej. Na poczatku grudnia mamy jechac na I wizyte, i wtedy ustalimy termin badania na styczen, bo pani doktor powiedziala ze robi to badanie jak dziecko skonczy 4 miesiace. Teraz o tym staram sie nie myslec, ale bardzo denerwuje sie czy wszystko bedzie ok.
Odezwij sie koniecznie jak wrocisz, trzymam kciuki
Mój W. chce chrzcić w zimie ale tak naprawdę to jeszcze na 100% nie wiadomo dokładnie kiedy.Czy Wy wszystkie chrzcicie dzieci w tym roku? Bo my na Wielkanoc planujemy.
Moja mała już się wyspała i języczkiem mieli w buzi czyli czas na CYCOWANIE![]()
A to może być trzydniówka.dzień dobry uff chwila spokoju więc moge do was zajrzeć.. jak wy to robicie że macie czas dla siebie?? ja cały czas mam coś do roboty a nawet jak usiąde na chwile to mam wyzuty że nie wszystko zrobione.. np prasowanie kupe a ja tu siedze/.. martwie sie o mojego Gabisia od porodu ma obrzęk noska (słychać jakby był zapchany) i zaczeło mu rzężeć w płuckach byłam u lekarza powiedziała ze nie jest źle dostał czopki i witaminkę c i maść majerankową i zdążyłam mieć jeden dzien spokoju i w piątek mały temperature miał 38 stopni w sobote to samo wczoraj już nie ale za to jest caly wystypany czerwonymi plamkami.. byłam u lekarza a tu nieczynne.. mam przyjść jutro.. i niewiem co robić.. wcześniej był marudny teraz jest ok ale ta wysypka mnie martwi.. co myślici??? a w srode ma szczepienie..
przepraszam ze tylko o sobie..