reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej Serge:)
Ja też cały dzień na kanapie pod kocykiem:)
Zaraz tylko na pocztę jadę wysłać Wioli paczkę bo jakoś dojść nie mogę:))

Sol,dostałaś maila?

reklama
heeelooł ;-)

massakra dopadł mnie katar i bol gardła . Młody tez ma katar i lekki kaszelek . ;/
no wczoraj dotarły do mnie kosmetyki z johnsons baby i dla mnie kosmetyki z RIMELA ASTORA ITP ;-)

Carola powiedz mi ty miałas wozek X Lander ?
Sergi witaj ;-)

Ja leżę i obserwuję dzisiaj siebie... coś czuję, że się rozpakuję szybciej... I że to niedługo już może być. :confused: I pakuję torbę...

Młodamamusia cześć Kochana :-) Kurujcie się z Rafałkiem :yes:

Cześć!

Jestem z powrotem. Jeju, siedzieliśmy w szpitalu do 15.00!!! :szok::zawstydzona/y: No, ale wszystko, co mieli, to pobrali i wyniki w normie. Zrobili też USG i KTG. Waga niuni ok. 2700 g!... :confused: Dziwne, bo 1.11. ważyła 2780 g, ale każdy lekarz inaczej ją mierzy! :zawstydzona/y: W każdym razie nasze maleństwo nie będzie raczej duże. Dziś rozmawiałam z położną, ginekologami i anestezjologiem i wiem już wszystko o CC, tak więc jestem spokojniejsza. A CC we wtorek. :happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy::happy:

Kochane, nie miałam jeszcze jak nadrobić, ale życzę Wam miłego popołudnia, a ja tymczasem muszę na chwilkę się położyć, bo padam z nóg! :zawstydzona/y:

Mary już w najbliższy wtorek??? :szok: No to gratuluję i cieszę się, że jesteś już spokojniejsza po rozmowach z lekarzem :tak: A o Mię się nie martw, ja ważyłam 2700 jak mnie mama urodziła a teraz jaki babol ze mnie duży i silny ;-) Trzymam kciuki &&& :yes: :laugh2:

Caroline
ten opuszczający się brzuch... mniejsza aktywność maleństwa, bóle jak na okres... uczucie parcia na miednicę a minionej nocy doszła do tego biegunka... :confused::blink:

Coarola powiedz mi miałaś przykrycie na nóżki ? ?
mary ja wzyłam 2500 bodajże i zaraz po porodzie miałam welfron w głowce ;/
Sergi a ty jak sie czujesz ciężaroweczko nasza ?;-)

PAULINKO, jakie zanieczyszczenia!? :szok: Dopiero ze spacerku wróciłam. Taka piękna pogoda, że aż szkoda byłoby nie wyjść, a tu takie wieści! Spacerkowaliśmy ponad 5 godzin.

SERG, pamiętam jakie emocje mną targały jak dowiedziałam się, że pierwsza lipcówka rozpakowała się... i też takie przeczucia miałam a urodziłam dwa dni po terminie :-D EDIT: biegunka? bóle jak na okres? jeszcze mi powiedz, ze krzyż Cie boli! A jaka wydzielina, jeśli można? sorki za dosadność

MARY, odpocznij sobie :tak: jejciu jejciu już przebieram nogami na myśl o wtorku :-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Serge...to chyba już :)))
Ale fajnie:)))

Młodamamusia,miałam ale nie użyłam,nie zdążyłam:))

Libby,paczuszka doszła?

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry