reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Maj 2012

Ja za to kocham Italie,i juz pisalam o tym,czuje ze to moj kraj-ten wlasciwy,choc przeciez nie jest idealny.Nie wyobrazam sobie powrotu do Polski.Ale wiadomo jak to kazda z nas,czuje swoje i najwazniejsze ze czuje sie dobrze tam gdzie jest :-)
Kochane Poznanianki,moze wpadne przed porodem do Waszego miasta,to bysmy sie spotkaly?
Dolaczam tez pytanie do Majoweczek z Warszawy i okolic.Jezeli bede sie musiala pokazac w Polsce,to byc moze uda nam sie jakos zorganizowac spotkanie?
A jak nie to po porodzie czekac mnie bedzie napewno przyjazd do kraju,wiec moze wtedy takie spotkanka?

reklama
basen ma swoje plusy i minusy, plus jest taki ze mozna sie zrelaksowac, ale minusy to fakt, iz na basenie bardzo łatwo o infekcje w okolicach intymnych, jak rowniez przy takiej temperaturze na dworze wychodząc z basenu, nawet po dokładynym osuszeniu, mozna załapać przeziębienie. moja lekarka w poprzedniej ciąży stanowczo odradzała basen, ale co lekarz to inna teoria.

Annte oj "nie lubie twojego meza"... za polowanie.
A co sie dzieje w Warszawie(miasto z ktorego pochodze)?Bo sie nawet Mamy nie pytalam:-(
Pytanko co jecie moge wstawic tu czy na kucharskim?

Ja za to kocham Italie,i juz pisalam o tym,czuje ze to moj kraj-ten wlasciwy,choc przeciez nie jest idealny.Nie wyobrazam sobie powrotu do Polski.Ale wiadomo jak to kazda z nas,czuje swoje i najwazniejsze ze czuje sie dobrze tam gdzie jest :-)
Kochane Poznanianki,moze wpadne przed porodem do Waszego miasta,to bysmy sie spotkaly?
Dolaczam tez pytanie do Majoweczek z Warszawy i okolic.Jezeli bede sie musiala pokazac w Polsce,to byc moze uda nam sie jakos zorganizowac spotkanie?
A jak nie to po porodzie czekac mnie bedzie napewno przyjazd do kraju,wiec moze wtedy takie spotkanka?
Warszawa i okolice otwarta na spotkanie .:-D:-D:-D

basen ma swoje plusy i minusy, plus jest taki ze mozna sie zrelaksowac, ale minusy to fakt, iz na basenie bardzo łatwo o infekcje w okolicach intymnych, jak rowniez przy takiej temperaturze na dworze wychodząc z basenu, nawet po dokładynym osuszeniu, mozna załapać przeziębienie. moja lekarka w poprzedniej ciąży stanowczo odradzała basen, ale co lekarz to inna teoria.
Mój lekarz też odradza basen.U mnie absolutnie ,ponieważ ciąża zagrożona.:baffled::baffled:

Annte oj "nie lubie twojego meza"... za polowanie.
A co sie dzieje w Warszawie(miasto z ktorego pochodze)?Bo sie nawet Mamy nie pytalam:-(
Pytanko co jecie moge wstawic tu czy na kucharskim?
Fiore straszne zamieszki podczas marszu pokoju.
Boję się o moją młodą z Jaśkiem w Warszawie są .Dzwoniła,że jest oki,ale będą potem ,bo metro wręcz jest okupowane.
Ogromne straty ,wóz transmisyjny podpalony,kilka radiowozów,witryny sklepowe .Ponad 150 osób zatrzymanych 21 w szpitalu korzystało z pomocy lekarzy.9 policjantów rannych....
Poszły w ruch sztachety,płytki chodnikowe,race,petardy,policja użyła gazu i armatek wodnych...
Ech Polska rzeczywistość...
Oby mała mi cała do domu wróciła :sorry2::sorry2::sorry2::sorry2:

Oh kurcze.Dopiero co sie w Rzymie dzialo,a i u nas nie zabraklo.Dzwonie do Mamy,bo jest u Brata,wiec sie dowiem czy u nich wszystkich ok.I do kolezanek tez sie odezwe.A Wy Warszawianki(o ile sa,bo sie nie lapie kto skad),wszystko ok?

ja byłam za granicą w sumie jakies 4 lata i powiem,że załuje..wszystkiego .Tego,że tam pojechałam ...tego z kim tam pojechałam . Ok zarobki były świetne ale mieszkało się z obcymi ludzmi ,znajomi jacys byli ale połowa fałszywych i myslacych tylko o tym jak komuś zaszkodzić.Pozatym chłopak z którym byłam zaczoł sporo zarabiać i zmienił się nie do poznania...zaczeły się zdrady i tak dalej. Całe szczęście ten etap mam za sobą i źle wszystko wspominam. Całe szczęście,że moje życie się odmieniło i teraz jestem w Polsce i już na zawsze tu zostane ...;-)

reklama
Ja nie znam nikogo z Polski tutaj,ani nie szukam."Ten typ tak ma":-p
Dzownilam do domu,sa w Markach do niedzieli,wiec chociaz brat wracal z pracy z woli,to jest ok.Uf...

Do góry