Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
fiore w Markach Twój brat mieszka?Ja nie znam nikogo z Polski tutaj,ani nie szukam."Ten typ tak ma"
Dzownilam do domu,sa w Markach do niedzieli,wiec chociaz brat wracal z pracy z woli,to jest ok.Uf...

. Czasem przed obiadem jak mam zachcianke zjem cos słodkiego np jakiś wafelek .Na obiad to co mamunia zrobi... zazwyczaj jest to zupa no i jakies drugie danie np ziemniaczki filet z kurczaka ,gotowana marchewka. Na kolacje zalezy jakie mam zachcianki..czasem sa to parówki drobiowe i do tego bułka,albo jajeczniczka

Jasinek już miał żyć ,wszystko było dobrze !!!!Na śniadanie przeważnie mleko z płatkami kukurydzianymi albo pszennymi, ewentualnie kanapka.Ok.zapytam sie tutaj.
Moge sie dowiedziec,jak wyglada u Was codzienne jedzenie?W sensie?co na sniadanie/obiad/kolacje i w jakich ilosciac i do podgryzania oraz co pijecie i ile?

Dziewczynki ja ze smutną wiadomością .
Dziś w nocy nasza koleżanka z BB ,ale z wątku (CPP)urodziła synka .
jasinek właśnie zmarł.
Zapalmy mu świeczkę .(*)
Taka chwilka dla ukochanego i upragnionego aniołka ,który dołączył do swych braci bliźniaków .:--
-(
Nie rozumiem tego świataJasinek już miał żyć ,wszystko było dobrze !!!!
Jasinek dołączył dziś do swoich braci aniołków. Emy niedawno straciła bliźniaki.w którym mies sie urodził ?czemu zmarł?

:-