reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dziękujemy dziewczyny :D :-* :-* :-*

baska nic nie pisała na razie czarnulka ale często myślę co tam u niej :) na razie opis na gg wskazuje że wszystko po staremu :)

kubusiowa mnie już raz ugryzła Lena,póki twój skarbek nie ma ząbków mozesz czuć sie bezpieczna ;D ;) .

chciałabym juz powoli jesień...ale taką,jaka była rok temu :) słoneczna,lekko chłodna ,bez dużych opadów :) spacerki w taką jesień są dużą przyjemnością ,a podejrzewam ze z dzieciaczkami tym większą ,że można zbierać kolorowe liscie,żołędzie :D .

hej !!

o ooo produkcja tu idzie ze hej - ne nadązam czytać :(

Gratulacje zębolka Lence !!

Kubusiowa nie mogę sie napatrzec na włoski Kubełka super !!

A my dzis w Ustroniu zaliczyliśmy Leśny Park Niespodzianek a właściwie pojechaliśmy bo w Ustroniu była kolezanka z BabyB która mieszka w szczecinie no i koniecznie musiałam jechać ;D ale super było !! Liwuś karmiła sarenki a histeria była jak chciałam ją od świnek wietnamskich zabarac ::) normalnie czarna rozpacz ;D
jutro wkleje zdj jak tylko wrzuce na komp

a te Bobovity z bonusami to tylko w Geancie czy w kazdym sklepie ??

My też spacerwk zaliczyliśmy , deszcz nas nie złapał bo poszliśmy po ale cały czas chmura wisiała nad nami :)
justyna witam
Oczywiście gratulacje dla Lenki i" wykiełkowanego" ząbala ;D ;D
Właśnie co z czarnulką jakoś cicho ale jak by co to miała esa puścić do karolci???????
Kubusiowa synek cudny i te włoski :o Dobrej nocy

justyna - mielismy jechać dzisiaj do Ustronia (jesteśmy tam dość często), ale mi sie przypomniało ZOO w Chorzowie

Obiecane zdjecia z wycieczki ;D (troszke sie pochwalę naszą rodzinką ;) ;D)
mam nadzieje że nie przesadzę

http://foto.onet.pl/upload/36/28/_623837_s.jpg/img]
[b]kubus był zainteresowany duzymi zwierzakami[/b]

[img]http://foto.onet.pl/upload/19/1/_623841_s.jpg
ale mi sie tu podoba

_623843_n.jpg

Kubuś, tatuś i słoń

_623844_n.jpg

obiadek mniam

_623845_n.jpg

mamusia patrz tu na mnie mój obiadek!!

_623846_n.jpg

ojej ale fajnie

http://foto.onet.pl/upload/10/29/_623847_n.jpg
[b]Kubuś i kolega Dawidek[/b]

[img]http://foto.onet.pl/upload/18/65/_623848_n.jpg
tatus nasladuje Kubusia

Justyna proszę napisz czy w Parku Niespodzianek jest też jakiś plac zabaw dla dzieci ?

My już komlet zębów długo mamy teraz o nie bardzo dbamy.
Dziurek nie widujemy bo zęby pucujemy.

Za pomocą opcji Picture Tube Tool (pod kubełkiem z farbą) można wybrać różne obrazki. Lwa ściągnęłam z netu.

Hej dziewczyny! jestem tutaj dzisiaj pierwsza :laugh: Ale tu jeszcze pusto!!! Wstawać dziewczyny szkoda dnia ;)

Ja dziś wstałam o 5 rano normalnie szok nie umiałam już zasnąć, mąż wyszedł o 4 rano do pracy. A zasnąć nie umiałam z jednego powodu otóż jeszcze nie mam maluszka przy sobie ( na którego czekam już z utesknieniem) a już zaczęlam zastanawiać się jak to będzie gdy będę musiała wrócić do pracy??? Kto zajmie sie moim maluchem :( i tak odechciało mi się spać.

Kubusiowa - zdjęcia super. Malutki lubi pozowac do zdjęć :)

A gdzie podziała sie MariaOla???

Justyna - wklej fotki :)

Już jestem ... miałam kilka problemów : chory pies,moja sunia kaszlała i smarkała, a wręcz się dusiła, dostawała zastrzyki z antybiotykami i witaminami, nawet sama robiłam. Ja też nie najlepiej, bo przez dwa dni cierpiałam na bóle niemalże całej głowy (uszy, oczy i cały czepek ;) ). Nie wiedziałam co mogę w ciąży wziąć, więc pobiegłam do Apteki, gdzie dostałam APAP, ale Pani dawała mi go z takim wytrzeszczem, że się bałam go brać. W sumie wzięłam 1 tabletkę i nic nie pomogło. Naszczęście dostałam GERANIUM i bingo ... pomogło O0
Za jakiś tydzień może nadrobię to co naprodukowałyście, a jest tego sporo
Baśka ... jak widzę jeszcze w "całości", a czarnulka to pewnie już się posypała ???
Gratuluję pierwszych zębów, nowych pozycji "ćwiczebnych" itp. Macie wszystkie takie piękne maleństwa, ah! co ja mówię ... przecież to już same piękne panny i przystojni kawalerowie :D Ucałowanka dla wszystkich

reklama
Hejka!
Ja dziś też dosyć wcześnie  :p Moje postanowienie jak na razie działa :) zobaczymy jak długo  :p
Wczoraj robiliśmy grilla, spotkaliśmy się w parku z kolegą męża z dziewczyną i zaprosiliśmy ich do nas na grilla. Fajną wiadomością się z nami podzilili - pobierają się  :D Wypytywali się o nasz ślub, chcą brać w tym samym kościółku (tym malutkim w parku, dziewczyny miejscowe pewnie się orientują  ;)) i koniecznie Monika musiała pooglądac kasete  :laugh:

MariaOla - biedny Twój piesek, już mu lepiej? A Tobie dobrze że ból przeszedl, w ciązy to nigdy nie wiadomo co można brac, ale Apap jest raczej bezpieczny.

Ciekawe czy Czarnulka juz  rozdwojona,ale raczej nie bo pewnie od razu wysłałaby smsa do Karolinny i już byśmy wiedziały  ;D A może bidulka właśnie rodzi... za niedługo się okaże.

Karolinna gratulacje dla Twojej dzielnej panny kolejnego ząbka w kolekcji !!! Powiedz po jakim czasie od wyjścia pierwszych ząbków CIe ugryzła w cycorka, bo ja już się boje ze kiełki Karolinki coraz dłuższe. Śmiesznie to wygląda taka mała pirania  ;D :D :laugh:

Kubusiowa fajne fotki, Kubuś bardzó ładnym chłopczykiem jest, fajnie że mu włosków nie obcinasz i ma takie bujne. Mój siostrzeniec też ma kręcone a siostra ciągle obcina go na prawie zero. Tłumaczy że mu się główka poci i dlatego  ::), a jest bardzo podobny do ojca swojego który jak był mały miał właśnie takie dłuższe włoski i super wyglądał.

Zaraz na spacerek z moją panienką idę :) czekam tylko aż się obudzi. Zrobiła podudkę o 7 ale potem zrobiła kupkę i po przebraniu zasnęła. Może mężuś się z nami zabierze. Karolinna jak tylko będę mieć jakieś aktualne zdjęcia Karolci z mężem to wkleje ;)

Do góry