reklama
dziękujemy dziewczyny
:-* :-* :-*
baska nic nie pisała na razie czarnulka ale często myślę co tam u niej
na razie opis na gg wskazuje że wszystko po staremu 
kubusiowa mnie już raz ugryzła Lena,póki twój skarbek nie ma ząbków mozesz czuć sie bezpieczna ;D
.
chciałabym juz powoli jesień...ale taką,jaka była rok temu
słoneczna,lekko chłodna ,bez dużych opadów
spacerki w taką jesień są dużą przyjemnością ,a podejrzewam ze z dzieciaczkami tym większą ,że można zbierać kolorowe liscie,żołędzie
.
baska nic nie pisała na razie czarnulka ale często myślę co tam u niej
kubusiowa mnie już raz ugryzła Lena,póki twój skarbek nie ma ząbków mozesz czuć sie bezpieczna ;D
chciałabym juz powoli jesień...ale taką,jaka była rok temu
justyna
Fanka BB :)
hej !!
o ooo produkcja tu idzie ze hej - ne nadązam czytać
Gratulacje zębolka Lence !!
Kubusiowa nie mogę sie napatrzec na włoski Kubełka super !!
A my dzis w Ustroniu zaliczyliśmy Leśny Park Niespodzianek a właściwie pojechaliśmy bo w Ustroniu była kolezanka z BabyB która mieszka w szczecinie no i koniecznie musiałam jechać ;D ale super było !! Liwuś karmiła sarenki a histeria była jak chciałam ją od świnek wietnamskich zabarac :
normalnie czarna rozpacz ;D
jutro wkleje zdj jak tylko wrzuce na komp
a te Bobovity z bonusami to tylko w Geancie czy w kazdym sklepie ??
o ooo produkcja tu idzie ze hej - ne nadązam czytać
Gratulacje zębolka Lence !!
Kubusiowa nie mogę sie napatrzec na włoski Kubełka super !!
A my dzis w Ustroniu zaliczyliśmy Leśny Park Niespodzianek a właściwie pojechaliśmy bo w Ustroniu była kolezanka z BabyB która mieszka w szczecinie no i koniecznie musiałam jechać ;D ale super było !! Liwuś karmiła sarenki a histeria była jak chciałam ją od świnek wietnamskich zabarac :
jutro wkleje zdj jak tylko wrzuce na komp
a te Bobovity z bonusami to tylko w Geancie czy w kazdym sklepie ??
My też spacerwk zaliczyliśmy , deszcz nas nie złapał bo poszliśmy po ale cały czas chmura wisiała nad nami 
justyna witam
Oczywiście gratulacje dla Lenki i" wykiełkowanego" ząbala ;D ;D
Właśnie co z czarnulką jakoś cicho ale jak by co to miała esa puścić do karolci???????
Kubusiowa synek cudny i te włoski
Dobrej nocy
justyna witam
Oczywiście gratulacje dla Lenki i" wykiełkowanego" ząbala ;D ;D
Właśnie co z czarnulką jakoś cicho ale jak by co to miała esa puścić do karolci???????
Kubusiowa synek cudny i te włoski
kubusiowa
Fan(ka)
justyna - mielismy jechać dzisiaj do Ustronia (jesteśmy tam dość często), ale mi sie przypomniało ZOO w Chorzowie
Obiecane zdjecia z wycieczki ;D (troszke sie pochwalę naszą rodzinką
;D)
mam nadzieje że nie przesadzę
http://foto.onet.pl/upload/36/28/_623837_s.jpg/img]
[b]kubus był zainteresowany duzymi zwierzakami[/b]
[img]http://foto.onet.pl/upload/19/1/_623841_s.jpg
ale mi sie tu podoba
Kubuś, tatuś i słoń
obiadek mniam
mamusia patrz tu na mnie mój obiadek!!
ojej ale fajnie
http://foto.onet.pl/upload/10/29/_623847_n.jpg
[b]Kubuś i kolega Dawidek[/b]
[img]http://foto.onet.pl/upload/18/65/_623848_n.jpg
tatus nasladuje Kubusia
Obiecane zdjecia z wycieczki ;D (troszke sie pochwalę naszą rodzinką
mam nadzieje że nie przesadzę
http://foto.onet.pl/upload/36/28/_623837_s.jpg/img]
[b]kubus był zainteresowany duzymi zwierzakami[/b]
[img]http://foto.onet.pl/upload/19/1/_623841_s.jpg
ale mi sie tu podoba
Kubuś, tatuś i słoń
obiadek mniam
mamusia patrz tu na mnie mój obiadek!!
ojej ale fajnie
http://foto.onet.pl/upload/10/29/_623847_n.jpg
[b]Kubuś i kolega Dawidek[/b]
[img]http://foto.onet.pl/upload/18/65/_623848_n.jpg
tatus nasladuje Kubusia
makitoza
Fanka BB :)
Justyna proszę napisz czy w Parku Niespodzianek jest też jakiś plac zabaw dla dzieci ?
My już komlet zębów długo mamy teraz o nie bardzo dbamy.
Dziurek nie widujemy bo zęby pucujemy.
Za pomocą opcji Picture Tube Tool (pod kubełkiem z farbą) można wybrać różne obrazki. Lwa ściągnęłam z netu.
My już komlet zębów długo mamy teraz o nie bardzo dbamy.
Dziurek nie widujemy bo zęby pucujemy.
Za pomocą opcji Picture Tube Tool (pod kubełkiem z farbą) można wybrać różne obrazki. Lwa ściągnęłam z netu.
baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Hej dziewczyny! jestem tutaj dzisiaj pierwsza :laugh: Ale tu jeszcze pusto!!! Wstawać dziewczyny szkoda dnia 
Ja dziś wstałam o 5 rano normalnie szok nie umiałam już zasnąć, mąż wyszedł o 4 rano do pracy. A zasnąć nie umiałam z jednego powodu otóż jeszcze nie mam maluszka przy sobie ( na którego czekam już z utesknieniem) a już zaczęlam zastanawiać się jak to będzie gdy będę musiała wrócić do pracy??? Kto zajmie sie moim maluchem
i tak odechciało mi się spać.
Kubusiowa - zdjęcia super. Malutki lubi pozowac do zdjęć
A gdzie podziała sie MariaOla???
Justyna - wklej fotki
Ja dziś wstałam o 5 rano normalnie szok nie umiałam już zasnąć, mąż wyszedł o 4 rano do pracy. A zasnąć nie umiałam z jednego powodu otóż jeszcze nie mam maluszka przy sobie ( na którego czekam już z utesknieniem) a już zaczęlam zastanawiać się jak to będzie gdy będę musiała wrócić do pracy??? Kto zajmie sie moim maluchem
Kubusiowa - zdjęcia super. Malutki lubi pozowac do zdjęć
A gdzie podziała sie MariaOla???
Justyna - wklej fotki
M
MariaOla
Gość
Już jestem ... miałam kilka problemów : chory pies,moja sunia kaszlała i smarkała, a wręcz się dusiła, dostawała zastrzyki z antybiotykami i witaminami, nawet sama robiłam. Ja też nie najlepiej, bo przez dwa dni cierpiałam na bóle niemalże całej głowy (uszy, oczy i cały czepek
). Nie wiedziałam co mogę w ciąży wziąć, więc pobiegłam do Apteki, gdzie dostałam APAP, ale Pani dawała mi go z takim wytrzeszczem, że się bałam go brać. W sumie wzięłam 1 tabletkę i nic nie pomogło. Naszczęście dostałam GERANIUM i bingo ... pomogło O0
Za jakiś tydzień może nadrobię to co naprodukowałyście, a jest tego sporo
Baśka ... jak widzę jeszcze w "całości", a czarnulka to pewnie już się posypała ???
Gratuluję pierwszych zębów, nowych pozycji "ćwiczebnych" itp. Macie wszystkie takie piękne maleństwa, ah! co ja mówię ... przecież to już same piękne panny i przystojni kawalerowie
Ucałowanka dla wszystkich
Za jakiś tydzień może nadrobię to co naprodukowałyście, a jest tego sporo
Baśka ... jak widzę jeszcze w "całości", a czarnulka to pewnie już się posypała ???
Gratuluję pierwszych zębów, nowych pozycji "ćwiczebnych" itp. Macie wszystkie takie piękne maleństwa, ah! co ja mówię ... przecież to już same piękne panny i przystojni kawalerowie
reklama
Hejka!
Ja dziś też dosyć wcześnie
Moje postanowienie jak na razie działa
zobaczymy jak długo 
Wczoraj robiliśmy grilla, spotkaliśmy się w parku z kolegą męża z dziewczyną i zaprosiliśmy ich do nas na grilla. Fajną wiadomością się z nami podzilili - pobierają się
Wypytywali się o nasz ślub, chcą brać w tym samym kościółku (tym malutkim w parku, dziewczyny miejscowe pewnie się orientują
) i koniecznie Monika musiała pooglądac kasete :laugh:
MariaOla - biedny Twój piesek, już mu lepiej? A Tobie dobrze że ból przeszedl, w ciązy to nigdy nie wiadomo co można brac, ale Apap jest raczej bezpieczny.
Ciekawe czy Czarnulka juz rozdwojona,ale raczej nie bo pewnie od razu wysłałaby smsa do Karolinny i już byśmy wiedziały ;D A może bidulka właśnie rodzi... za niedługo się okaże.
Karolinna gratulacje dla Twojej dzielnej panny kolejnego ząbka w kolekcji !!! Powiedz po jakim czasie od wyjścia pierwszych ząbków CIe ugryzła w cycorka, bo ja już się boje ze kiełki Karolinki coraz dłuższe. Śmiesznie to wygląda taka mała pirania ;D
:laugh:
Kubusiowa fajne fotki, Kubuś bardzó ładnym chłopczykiem jest, fajnie że mu włosków nie obcinasz i ma takie bujne. Mój siostrzeniec też ma kręcone a siostra ciągle obcina go na prawie zero. Tłumaczy że mu się główka poci i dlatego :
, a jest bardzo podobny do ojca swojego który jak był mały miał właśnie takie dłuższe włoski i super wyglądał.
Zaraz na spacerek z moją panienką idę
czekam tylko aż się obudzi. Zrobiła podudkę o 7 ale potem zrobiła kupkę i po przebraniu zasnęła. Może mężuś się z nami zabierze. Karolinna jak tylko będę mieć jakieś aktualne zdjęcia Karolci z mężem to wkleje 
Ja dziś też dosyć wcześnie
Wczoraj robiliśmy grilla, spotkaliśmy się w parku z kolegą męża z dziewczyną i zaprosiliśmy ich do nas na grilla. Fajną wiadomością się z nami podzilili - pobierają się
MariaOla - biedny Twój piesek, już mu lepiej? A Tobie dobrze że ból przeszedl, w ciązy to nigdy nie wiadomo co można brac, ale Apap jest raczej bezpieczny.
Ciekawe czy Czarnulka juz rozdwojona,ale raczej nie bo pewnie od razu wysłałaby smsa do Karolinny i już byśmy wiedziały ;D A może bidulka właśnie rodzi... za niedługo się okaże.
Karolinna gratulacje dla Twojej dzielnej panny kolejnego ząbka w kolekcji !!! Powiedz po jakim czasie od wyjścia pierwszych ząbków CIe ugryzła w cycorka, bo ja już się boje ze kiełki Karolinki coraz dłuższe. Śmiesznie to wygląda taka mała pirania ;D
Kubusiowa fajne fotki, Kubuś bardzó ładnym chłopczykiem jest, fajnie że mu włosków nie obcinasz i ma takie bujne. Mój siostrzeniec też ma kręcone a siostra ciągle obcina go na prawie zero. Tłumaczy że mu się główka poci i dlatego :
Zaraz na spacerek z moją panienką idę
Podziel się: