reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Kubusiowa my z Karolinną jesteśmy z Brynowa :)

Karolinna musielibyśmy w tym Geancie pooglądać :) ale nie wiem czy będzie okazja tam jechać, jak sie wybierzemy to pewnie już promocji nie będzie :p Ale chce wyciągnąć męża tam i pokupować różne rzeczy dla Karolinki które będą niedługo potrzebne, typu miseczka, talerzyk itp ;)

Dziewczyny musimy koniecznie zorganizować jakieś spotkanie babyboomowe :) Lato się skończy i co ???

reklama
Kubusiowa :laugh: tak sie zastanowiłam jak napisałam wcześniejszego posta czy będziesz wiedzieć gdzie jest Brynów :D Sorki że od razu nie napisałam to jest dzielnica Katowic, blisko centrum. Może wiesz gdzie jest Park Kościuszki w Katowicach? to jest niedaleko :)

Martaglo - ja też mam ten program, też właśnie go zgłębiam i też mnie wciąga :) powiedz mi jak dodać takie efekty jak ten lew? Trzeba mieć jakieś dodatki do tego programu? Jak je można zdobyć i w niego wgrać? Jestem totalnie zielona w tym temacie.

Hejka
Wczoraj tak mnie głowa nawalała że nie była wstanie naklikać pare słów :(
ale dziś wszystko ok :)
karolinna w takich promocjach to nieraz fajne są dodatki .To samo mam z Oliwią jak ty z Lenką ,chyba że jest bardzo zmęczona to sama ciągnie do domku. kubusiowa fajnie, że imprezka sie udała ;D
Dziewczyny ja kożystam z photo expresu i potho shopa też są tam fajne bajery ;D ;D ;D

Dzień doberek

Kubus obudził sie jak tatus wrócił z pracy, a ja pospałam do 8 amężulek poszedł spać.
Trochę charców z maluszkiem, bajka Dodomisie zaliczona (super zainteresowanie) i teraz Kubus w łóżeczku chyba bedzie spał, jak sie chłopaki obudza to zbieramy sie na obiad do rodziców męża (pozjadac resztki po urodzinach :laugh:)

reklama
Witajcie dziewczyny!!!
Ale żeście naprodukowały od wczoraj. Mnie wczoraj caly dzień nie było w domciu tak jak pisałam byłam u rodziców, ale przynajmniej miło spędziłam czas posiedziałam wlasciwie cały dzien na dworze na ogrodku rodzice wyciągnęli krzesła i stół bo była ładna pogoda a jeszcze zajechaliśmy do JYSKU bo była wyprzedaż krzeseł plastikowych i rodzice zakupili takie duże krzesła plastikowe jak fotele 5 poziomowe to sobie potem do wieczorka na nim siedziałam normalnie superowe te krzesła i fajna wyprzedaż -40% A moja kochana mama wczoraj kupiła mi koszulę do szpitala i klapki pod prysznic (miałam sobie kupić) ale już ten wydatek mnie ominął :) Ucieszyłam się bardzo :)

Karolinna - to fajnie, ze Lenka ma polarek będzie jej cieplutko :) a co do planów naszej drugiej dzidzi to narazie skupieni jesteśmy na jednej co ma się wkrótce urodzić, ale myślę, że bedziemy chcieli jeszcze jedno (jak się uda córcię) ale to wszystko tak naprawdę będzie zależalo od finansów.

Kubusiowa - fajnie, ze imprezka się udała ;)

Zaraz zmykam do kościółka sama bo mąż w pracy a potem muszę obiadek zrobić i do rodziców po południu może znów posiedzę na tych krzesłach na dworze o ile pogoda dopisze :) TAKŻE DO WIECZORKA!!!

MILEGO DNIA DZIEWCZYNY I UCAŁOWANIA DLA MALUCHÓW I TYCH W BRZUSZKACH :)

Do góry