• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
reklama
dzień doberk! ;D

ładny dzionek sie zapowiada, słoneczko swieci od rana wstaaaaaaaaawac kobitki! ;D

Kubus od rana humorek exstra, własnie fika w łóżeczku z nową gumowa książeczką i spiewa pod noxkiem gagagajajajaaaagigieeeee cos takiego.
Czekam na mężusia z pracy z dostawą świeżego pieczywka na snadanko, pranko sie pierze, machne szybciutko jescze dwa okna (wczoraj tez umyłam dwa) i szybciutko posprzątam żeby bya wolna sobota.
Po południu jedziemy na urodzinki do teściowej.

poobuuudkkaaa!!!!!!! ::) :P

Witam :)
Ja od rana już tu działam ,mąż wrócił z pracy i mnie obudził >:(
kubusiowa oczywiście ja przeważnie kupuje z" drugiej ręki" bo są niedrogie a bardzo fajne i nic zniszczone.A te firmówki naprawde są z bardzo dobrych gatunkowo materiałów tak że można prać i nic sie nie dzieje.Jak Oliwia była mała to kupowałam w sklepach ale po paru praniach musiałam wźąć to na ścierki(oczywiście nie wszystko zalezy jaki producent) .
izanie bedę dziekowac...... fajnie jeżcze fajniej było by gdybym nie musiała już starać :) wasze marzenie bedzie do zrealizowania ;D ;D ;D
baska oczywiście nie skacz po tych oknach .

kubuś ja już tu jestem ale zanim napisze to zejdzie ;D ;D ;D ;D ;D

oliwka - ja własnie kupuje w sklepach firmówki ( nie znaczy ze sie chwale) ale sa strasznie drogie ale fajne, i jak zobaczyłam na allegro jakie sa wystawione ciuchy i za jakie pieniadze no i nie zniszczone to sie wlasnie zastanawiam tylko nie mialam sie kogo zapytać. Jak Kubus wyrosnie ze swoich ciuszków tez wystawie do sprzedazy na allegro bo co z nimi robic szafa sie nie rozciągnie.

Miłego dzionka, słoneczko ładnie swieci co?! ;D

witam :)

oliwka myślałam ze cały wychowawczy jest płatny :o ale bezsens ::)
oliwka29 pisze:
Ja od rana już tu działam ,mąż wrócił z pracy i mnie obudził >:(
nie dobry mąż >:( ;D ;)

iza zybko dostałaś @ :o a pamiętam jeszcze jak byłaś w ciaży i pytałaś co na zgagę ;D

No musze lecieć ,bo maż daje małej kaszkę a słyszę jakieś piski Leny ::)

miłej soboty!.

Witam!
Od dziś postanowiłam wziąć się za siebie i nie leniuchować już tak długo ;D hi hi zobaczymy co z tego wyjdzie. Wczoraj umyłam jedno okno a dziś postanowiłam umyć resztę, tylko zeby Karolcia mi na to pozwoliła ::)
Mam zamiar też iść dziś z małą do parku Kościuszki, ale nie wiem czy pogoda na to pozwoli bo jak będzie upał,a chyba będzie to nie bardzo, chyba że późnym popołudniem.

Karolinna no u mnie @ przyszła dość szybko, ale pocieszam się że niektóre dostają jeszcze szybciej ::)

próba wysyłania zdjecia mojego skarba uwaga!!!!!!!!!!!

_623443_s.jpg

Kubuś na drukarce, jutro bedzie wiecej zdjęć!!!!!!!!!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry