reklama
oliwka ale jakie przyjemne te starania ;D taa u Ciebie chyba laktacja przeszkadza :
a mówia że to żadne zabezpieczenie
fajnie mieć taką siostre w anglii
jakoś ucichło na wieczór :
a szkoda bo teraz mam trochę więcej czasu 
ale będę tu zaglądać
.
jakoś ucichło na wieczór :
ale będę tu zaglądać
Obecnie jestem na wychowawczym i dlatego chcę wychować dzieciaczki i dopiero wrócic do pracy. A pracuje w Domu pomocy społecznej dla dzieci upośledzonych fizycznie i psychicznie.
karolina przyjemne z pożytecznym ;D ;D ;D to zalezy jaki poziom masz prolaktyny wysoka prolaktyna skutecznie hamuje owulacje
niebede sie madrować ale tyle sie dowiedziałam.
karolina przyjemne z pożytecznym ;D ;D ;D to zalezy jaki poziom masz prolaktyny wysoka prolaktyna skutecznie hamuje owulacje
anian
Fanka BB :)
Przecież ja tu nigdy nie będę na bieżąco jak będziecie tyle produkować!!!
Witam nową mamusię :-*
iza, dobrze zrozumiałam, że Karolka już ma ząbki??? Oczywiście ogrome gratulacje
oliwka istna modelka z twojej Twojej córci. Miłych starań o kolejnego dzieciaczka
Zazdroszczę wychowawczego, ja w czwartek już do pracy muszę....

A u nas...zmiany. Małej się szczęka uzbraja i wychodzi jej to z bólem, coś nawet jakieś cieplejsze czółko...mam nadzieję, że jej szybko się wykluje i jeszcze szybciej przejdzie
bo biedaczka męczy się. Moje dziecię namiętne robi mostki i w takiej pozycji przesuwa się...wygląda to strasznie. Dodatkpowo podnosi pupę jak leży na brzuszku...aaaaaaaaaaaaaa i GŁOŚNO SIĘ ŚMIEJE. To chyba na tyle. PIszcie mniej, bo w życiu nie nadrobię, bo mam teraz mniej czasu...pranko, prasowanko i sprzątanko zajmuje mi mnóstwo czasu, że nie mam kiedy tu zaglądać.
Wielkab uźka dla Was i Waszych dzieciaczków :-* :-* :-*
Witam nową mamusię :-*
iza, dobrze zrozumiałam, że Karolka już ma ząbki??? Oczywiście ogrome gratulacje
oliwka istna modelka z twojej Twojej córci. Miłych starań o kolejnego dzieciaczka
A u nas...zmiany. Małej się szczęka uzbraja i wychodzi jej to z bólem, coś nawet jakieś cieplejsze czółko...mam nadzieję, że jej szybko się wykluje i jeszcze szybciej przejdzie
Wielkab uźka dla Was i Waszych dzieciaczków :-* :-* :-*
baska hm... jak teraz mąż by zmienił pracę to jakoś tak jak Lena miałaby roczek-półtora :
z tym że chciałabym już nie kramić piersią zeby napic się normalnego piwa,wypić litry kawy ;D pobyć przez trochę egoistyczna i znów mogę nosić bobo ;D
jak Bóg da
.
anian olej pranie, prasowanie ;D i choć tu do nas ;D wielkie gratki dla śmiania się Patuni
no i żeby jak najszybciej wyszedł jej ten ząbal
olice:
dobranoc babeczki
idę jeszcze poczytać i padam w kimono ;D .
anian olej pranie, prasowanie ;D i choć tu do nas ;D wielkie gratki dla śmiania się Patuni
dobranoc babeczki
idę jeszcze poczytać i padam w kimono ;D .
karolinko ja dostałam pierwszą @ tydzień po połogu . a że masz @ nie znaczy, że musisz mieć owulację możesz mieć cykle bezowulacyjune.
Ale wiesz to żadna metoda ;D ;D ;D
Ja za dużo nie trace na tym że siedze bo wychowawczy do dwóch lat jest płatny marny grosz ale jest, a zarabiam niewiele wiecej .[najniższa krajowa] śmiechu warte.........dobrze że mąż ma lepszą płatną prace
anianwitam niewiem jak bym zniosła teraz rozłąke z małą jak bym musiała wrócic do pracy
tak ,że wspuczuje ci podejżewam że tobie też nie zawesoło
Oczywiście niech ten ząbal sie wykluje i Patuni nie meczy 
a swoją drogą twoja córcia ma takie samo imie jak moja siorka ;D
czarnulka zapomniałam napisać, że ja też w tym roku obchodziłam 3rocznice ślubu tyle że w kwietniu ;D ;D ;D tylko tak sie pochwaliłam ;D
Ja za dużo nie trace na tym że siedze bo wychowawczy do dwóch lat jest płatny marny grosz ale jest, a zarabiam niewiele wiecej .[najniższa krajowa] śmiechu warte.........dobrze że mąż ma lepszą płatną prace
anianwitam niewiem jak bym zniosła teraz rozłąke z małą jak bym musiała wrócic do pracy
a swoją drogą twoja córcia ma takie samo imie jak moja siorka ;D
czarnulka zapomniałam napisać, że ja też w tym roku obchodziłam 3rocznice ślubu tyle że w kwietniu ;D ;D ;D tylko tak sie pochwaliłam ;D
kubusiowa
Fan(ka)
anian - równiez witam ciebie i twoja córcie, życzymy dalszych odważnych akrobacji oraz dalszych ząbków.
Mo Kubus to tez taki mały akrobata, mosteczek to jego pasja :laugh:, a pozycje na brzuszku " spadocroniarz" opanował perfekcyjnie, a cofa sie jak raczek, ale "garniturek" w buzi jeszcze pusty, chociaż od 3 m-cy dziąsełka napuchnięte i mocno sie slini, jak sie wykluja to zaraz powiadomimy wszystkie koleżaneczki!!!!!
Ja teraz też jestem na wychowawczym, narazie pisałam na rok, potem zobaczymy.
oliwka - pisłaś że ubranka kupujesz na allegro, mam pytanie czy te z "drugiej ręki" też? bo jak ogladałam to nie są nic zniszczone firmówki a cena super!
baska - meża zagon do mycia okien ;D a ty do góry brzuszek i odpoczywanko :laugh:
Mo Kubus to tez taki mały akrobata, mosteczek to jego pasja :laugh:, a pozycje na brzuszku " spadocroniarz" opanował perfekcyjnie, a cofa sie jak raczek, ale "garniturek" w buzi jeszcze pusty, chociaż od 3 m-cy dziąsełka napuchnięte i mocno sie slini, jak sie wykluja to zaraz powiadomimy wszystkie koleżaneczki!!!!!
Ja teraz też jestem na wychowawczym, narazie pisałam na rok, potem zobaczymy.
oliwka - pisłaś że ubranka kupujesz na allegro, mam pytanie czy te z "drugiej ręki" też? bo jak ogladałam to nie są nic zniszczone firmówki a cena super!
baska - meża zagon do mycia okien ;D a ty do góry brzuszek i odpoczywanko :laugh:
reklama
Anian - tak Karolinka ma już 2 ząbki, dolne jedyneczki. Dziękujemy za gratulacje
A u Twojej małej oby szybko i bezboleśnie poszło, u Karolinki było super, nawet gorączki nie miała (odpukać, bo kolejne ząbki pewnie w drodze), tylko jednej nocy często się budziła (musiałam ją karmić co 2 godziny)
A co do powrotu do pracy to też współczucia, ja nie wiem jakbym to przeżyła, na razie siedze w domu ale może za niedługo będę musiała czegoś szukać jak nie będzie co do gara włożyć
Ja też miałam zgagę w ciązy a Karolinka jakoś za dużo włosków nie ma, tzn w sumie włoski ma tylko tak jakoś nie bardzo je widać
ale bujnej czupryny (takiej jak np. Lenka
) nie ma, więc te przesądy nie zawsze się sprawdzają.
Oliwka życzę powodzenia w staraniach, fajnie tak starać się o drugą dzidzię, to też nasze marzenie, ale nie wiadomo jak będzie, teraz takie ciężkie czasy
Ja też już niestety dostałam @, 3 dni przed ukończeniem przez Karolinkę 4 miesięcy, wcale mnie to nie ucieszyło, miałam nadzieje że jeszcze ominie mnie ta "przyjemność"
:
DOBRANOC KOLEŻANKI! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH DZIDZOLKÓW, A DLA TYCH NIENARODZONYCH JESZCZE BUZIAKI W BRZUCHOLKI!
A co do powrotu do pracy to też współczucia, ja nie wiem jakbym to przeżyła, na razie siedze w domu ale może za niedługo będę musiała czegoś szukać jak nie będzie co do gara włożyć
Ja też miałam zgagę w ciązy a Karolinka jakoś za dużo włosków nie ma, tzn w sumie włoski ma tylko tak jakoś nie bardzo je widać
Oliwka życzę powodzenia w staraniach, fajnie tak starać się o drugą dzidzię, to też nasze marzenie, ale nie wiadomo jak będzie, teraz takie ciężkie czasy
Ja też już niestety dostałam @, 3 dni przed ukończeniem przez Karolinkę 4 miesięcy, wcale mnie to nie ucieszyło, miałam nadzieje że jeszcze ominie mnie ta "przyjemność"
DOBRANOC KOLEŻANKI! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH DZIDZOLKÓW, A DLA TYCH NIENARODZONYCH JESZCZE BUZIAKI W BRZUCHOLKI!
Podziel się: