Anian - tak Karolinka ma już 2 ząbki, dolne jedyneczki. Dziękujemy za gratulacje

A u Twojej małej oby szybko i bezboleśnie poszło, u Karolinki było super, nawet gorączki nie miała (odpukać, bo kolejne ząbki pewnie w drodze), tylko jednej nocy często się budziła (musiałam ją karmić co 2 godziny)
A co do powrotu do pracy to też współczucia, ja nie wiem jakbym to przeżyła, na razie siedze w domu ale może za niedługo będę musiała czegoś szukać jak nie będzie co do gara włożyć
Ja też miałam zgagę w ciązy a Karolinka jakoś za dużo włosków nie ma, tzn w sumie włoski ma tylko tak jakoś nie bardzo je widać

ale bujnej czupryny (takiej jak np. Lenka

) nie ma, więc te przesądy nie zawsze się sprawdzają.
Oliwka życzę powodzenia w staraniach, fajnie tak starać się o drugą dzidzię, to też nasze marzenie, ale nie wiadomo jak będzie, teraz takie ciężkie czasy
Ja też już niestety dostałam @, 3 dni przed ukończeniem przez Karolinkę 4 miesięcy, wcale mnie to nie ucieszyło, miałam nadzieje że jeszcze ominie mnie ta "przyjemność"

:
DOBRANOC KOLEŻANKI! BUZIAKI DLA WSZYSTKICH DZIDZOLKÓW, A DLA TYCH NIENARODZONYCH JESZCZE BUZIAKI W BRZUCHOLKI!