baska
<mamusia Kamilka i Julci>
Witajcie dziewczyny!!!
Ja jak zwykle na bb wchodzę najpóżniej
tyle żeście naprodukowały od wczoraj jak już zeszłam z kompa
Mąż ma na 14 do pracy więc żeby nie siedzieć sama w domu i się nudzić to idę do rodziców i wrócę póżnym wieczorkiem.
Kubusiowa - nareszcie pokazalaś zdjęcie swojego Kubusia. Bardzo ładny chlopczyk a szczerze to nawet wygląda troszkę jak dziewczynka
bo ma śliczne włoski 
Oliwka - nie słyszałam, zeby wychowawczy był płatny. Jak czytałam to wychowawczy jest płatny tym rodzinom których miesięczny wynosi mniej niż ileś tam.....a tak na wychowawczym to liczą się tylko lata pracy ale nie ma kasy. Więc jak to naprawdę jest????
Iza - już masz @ to nawet szybko. Moja koleżanka nie miała po urodzeniu dziecka jeszcze jakiś rok może dlatego że tak długo karmiła.
Karolinna - to fajnie, że też chcesz jeszcze jedną dzidzię
w tak krótkim czasie bo będzie między Lenką a drugim mała różnica wieku 
Ja jak zwykle na bb wchodzę najpóżniej
Kubusiowa - nareszcie pokazalaś zdjęcie swojego Kubusia. Bardzo ładny chlopczyk a szczerze to nawet wygląda troszkę jak dziewczynka
Oliwka - nie słyszałam, zeby wychowawczy był płatny. Jak czytałam to wychowawczy jest płatny tym rodzinom których miesięczny wynosi mniej niż ileś tam.....a tak na wychowawczym to liczą się tylko lata pracy ale nie ma kasy. Więc jak to naprawdę jest????
Iza - już masz @ to nawet szybko. Moja koleżanka nie miała po urodzeniu dziecka jeszcze jakiś rok może dlatego że tak długo karmiła.
Karolinna - to fajnie, że też chcesz jeszcze jedną dzidzię