• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamuśki ze Śląska,odezwijcie się!!!

czy darzymy lekarzy zaufaniem????

• Wszystkich głosujących
    285
Dziekujemy ;) :)
baska Jeszcze kilka tygodni i bedzie z wami póki co to poleniuchuj sobie bo jak przyjdzie dzidzia nie bedzisz miała okazji ;D ;D ;D
A zapomniałam sie zapytać któraś z was jest z Zabrza ,jak tak to moze zna dr.Kluszczyka ginekologa on był chyba w szpitalu w Zabrzu a teraz jest u nas ordynatorem.
czarnulka Oczywiście Oliwia uwielbia dzieci :) To miałaś szczeście że zaszłaś w ciąże karmiąc :) :)

reklama
hehe,dzisiaj jakieś motorki mamy że tyle postów się wykluło ;D

czarnulka
czarnulka22 pisze:
Karolinko U nas chodzi listonoszka,a więc odpada :)
na bezrybiu i rak ryba ;D ;) czekam niecierpliwie na smska :) a jak Wiki? mówicie już jej? myślicie ze bedzie zazdrosna ?

oliwka no no,niezła ta twoja córcia,faktycznie fotogeniczna :D a ostatnie zdjęcie super :) jakie modne ciuszki! pasuje jej taki styl :) no i właśnie miałam pytać o ten drugi suwaczek ;D

kubusiowa tylko nie wypadnij przez to okno ;) i miłego odpoczynku na działce :)

baska oj zleci szybciutko :D

mmm no to gratki i wiem ze na pewno juz się nie złamiesz ;D podziel się trochę ze swoim sukcesem ze mną ;D
a powiesć teraz czytam angielskie :D jane austen,tak mnie naszło :) mam takie chwile że pasuje mi nastrój tych powieści :) a harry potter chetnie bym poczytała...

mamaboo ale ci sie fajny weekend szykuje :D kiedy ja widziałam moje kumpele,takie nieciażowe...? ::) wieki temu :P skoro tam nie ma neta to chyba zaniedbasz ta waszą stronkę ::) a raczej stronkę Oskarka :)

trochę długo zajęło mi pisanie tego posta ;D tyle ze już były wysłane 3 inne wiadomosci... ;) .

oliwka29 - ja jestem z Zabrza ale nie znam tego doktora. Ja zresztą rodzić będę w Świętochłowicach nie w Zabrzu.

Karolinna - napewno szybko zleci...przed chwilą się tak rozmarzyłam i zastanawiałam się jaka bedzie moja reakcja jak mi maluszka położą na brzuszku....;)

dla małej,uroczej Darii ,wszystkiego najlepszego z Okazji ROCZKU!!!!! STO LAT!

kartkana1roczekll3.jpg

Przed chwilą (po 14) nakarmiłam Karolinke, ostatnio ją karmiłam po 9 wiec niezłą miała przerwę  ::) Czasami mnie zadziwia :)
A dziś zauważyłam że zaczyna już dźwigać sia na stópkach, jak leży na brzuszku dźwiga się na dłoniach i na kolankach a dziś zaczęła dźwigać się też na stopkach. Normalnie szok  :o i tak zaczyna jakby siadać, tzn jak tak niby raczkuje to zaczyna siadać na jedną nóżkę :) Jest drobna i mało waży a taka silna :) codziennie coś nowego. A ząbki coraz większe :) i obyło się bez gorączki.

Dziś byłam u UP, dowiedziałam się że zasiłek będę mieć 80% miałam nadziej na 100% ale niestety :( Śmieszne pieniądze,ale chociaż na czynsz będzie  :)

Basia zobaczysz jak to zleci, nawet się nie obejrzysz a mały już będzie na świecie, nie mogę się doczekać kiedy go zobaczę :) Fajnie że masz znajomą położną bo zawsze to raźniej   i że mąż będzie z Tobą. To naprawdę ważne, mnie jest do dziś przykro że mój ze mną nie był. Ale trudno... skoro nie chciał to przecież nie  mogłam go zmusić :( A co do ubierania dzieci na tym oddziale to troszkę dziwnie, na Raciborskiej ubierają w ciuszki i pakują w rożki ;)

Oliwka śliczną masz córcie i jakie ma ładne ciuszki :) Prawdziwa modelka :)

Czarnulka jak w rocznice pofolgujecie z seksikiem to może tego samego dnia wylądujesz na porodówce  :D Fajnie jakby malutka urodziła się w Waszą rocznice :)

MamaBoo rodziłaś na Raciborskiej? Bo ja tak i tam własnie ubierają w szpitalne okropne ciuszki  ;) też widać je na pierwszych fotkach.

Kubusiowa miłego wypoczynku :)

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DARII STO LAT!!!!

Iza - ja sobie wezmę ciuszki malego bo jak bede miała to napewno bede mogła sobie go ubrać jak będę chciała :)

Ja na suwaczku dziś mam jeszcze 40 dni :)

Ha ha ja miałam potworną czkawkę i z migdałami się nie rozstawałam a mała urodziła się łysa jak kolano.

Piekna pogoda wysłałm dziecko z tatusiem na rower.

Dziewczyny czy któraś wie jak się załatwia sanatorium dla dziecka?????

reklama
NA początku oczywiście dołączamy sie do życzeń WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA DARUNI KUBUSIOWA wiesz taka różnica wieku to żadna ;D ;D
karollina co do suwaczka to tak tak staramy sie o baby ;D ;D ale narazie nic nie wychodzi :( :( :(
a ciuszki kupuje na alegro i dużo dostaje od siostry z angli :)
mortaglo wiem, że do sanatorium kieruje specjalista w zalerzności od schorzenia tak załatwiali mojemu kuzynowi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry