Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kurde czytałam,ze ten lek laski profilaktycznie daja mała dawke nawet do kilku miesięcy.Moja miała tylko zielone i takie rzadkie i lekarka powiedziala,że nie pwinno tak byc, i Hani jelita bardzo szybko pracowały jak osłuchiwała brzuszek. Na SR mówili,że zielona kupa jest ok, więc nie wiem. Ale pewnie nie non stop. Hania jak robi zielone to takie kwasne i dlatego miala odbyt podrazniony mocno wtedy. No i dzis powtórka z rozrywki.
A zauwazylam u Hani za uszkiem jakby tylko bardziej w strone tyłu głowy takie zgrubieie, taka kulkę przesuwająca się. Jest to z dwoch stron glowy tak samo i czuc to tylko pod palcem ale nie jest widoczne gołym okiem. Co to jest? Tylko mnie nie wysmiejcie, bo to może cos normalnego a ja przewrażliwiona już :-)
Moja miała tylko zielone i takie rzadkie i lekarka powiedziala,że nie pwinno tak byc, i Hani jelita bardzo szybko pracowały jak osłuchiwała brzuszek. Na SR mówili,że zielona kupa jest ok, więc nie wiem. Ale pewnie nie non stop. Hania jak robi zielone to takie kwasne i dlatego miala odbyt podrazniony mocno wtedy. No i dzis powtórka z rozrywki.

malutka ja tej wody morskiej się boję psikać, przy starszej nic nie dało a pod takim ciśnieniem sikało że dorosłemu łzy z oczu wychodziły. Ja właśnie Olbas Oil "rozpylam" i to pomaga, poza tym nasivin soft, odciągać katarek się zawsze bałamjak jeszcze kręci tą główką to boję się że mogłabym jej zrobić krzywdę. A no i maść majerankowa. No i mam nadzieję że przepisowo po tygodniu przejdzie...
Czy wszyscy tatusiowie nie lubią jak się ich córeczkom włosy tnie? Kiedyś słyszałam, że to normalne.
mój nawet jak ja chce się opitolić to protestuje malutka- dałas mi do myślenia z ta herbatką laktacyjnąkurde chyba i ja odstawię i zobaczymy bo piję dużo i te bąki mała męczą ciagle
![]()
z HIPPA