reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamusie w 2012

reklama
Patka witamy wśród pragnąco-starających się.

Kwiatuszek no masz... cholera jedna !!!

Dziewczyny oszczędźcie mnie, jak słyszę o jakichkolwiek słodyczach zawartość żołądka podnosi mi się na wysokość przełyku...
Hahahaha to mi przypomniało powitanie mojego sąsiada :-D:-D:rofl2:
Na powitanie "dzień dobry" odpowiadał zawsze tym samym "dzień dobry", aż pewnego dnia skrócił sobie wypowiedź do "dobry" odpowiadał tak przez miesiąc po czym uznał chyba że nie warto się wysilać i odpowiadał samo "Bry" po kolejnym miesiącu nie odpowiadał już wcale i cóż po 3 m-cach się wyprowadził a tak chciałam zobaczyć ciąg dalszy :rofl2:

witajcie

U nas jakoś w miarę znośnie, nawet nie jest tak zimno, a jak słońce wyglądnie to nawet przyjemnie. Oby jak najdłużej się jeszcze taka pogoda utrzymała.

Pozdrawiam wszystkie.

Dzień dobry!
Jaaaaak zimnooo!!! Czuć, że powolnymi krokami zbliża się zima. Tutaj już oczywiście święta pełną parą w sklepach i w TV... trochę za wcześnie.

Marolinka, dbajcie o siebie z małym - przypomniałaś mi o szczepieniu na grypę, więc zadzwoniłam do przychodni się umówić na jutro.

Witaj Patrycja!
Ja mam dziś jakiegoś flaka, nic mi się nie chce.

oj jestem padnięta ... oboje z młodym mamy dośc dzis wszystkiego i siebie nawzajem:tak:jeszcze M ma jakieś"interesy" . Normalnie wysłałabym młodego z tatą , ale pech chciał , że on też chory:eek:

Ktoś pisał , że nie lubi zimy. Ja kocham najbardziej na świecie. Szkoda tylko , że nart w tym roku nie założe...

reklama
Dziekuje Wam kochane :*:-)
trina ja na szczescie tylko jedna ob obrone mialam :-p studiowalam na jednolitych magisterskich, wiec licencjata nie bylo :-)
Masz racje stres ogromny. U mnie znow na odwrot ;-) praca i odpowiedzi na bardzo dobry, natomiast w indeksie nie bylo rewelacji, jak to powiedzial przewodniczacy komisji :-p stad mam czworeczke :-)
ja też na jednolitych, ale 2x, podwójny magazynier jestem :-)

ja też dzis padam na ryjek, a młody to czuje i wykańcza mnie dodatkowo :wściekła/y:
właśnie w piwnicy pan naprawia piec, bo co jakiś czas gaśnie. Dziś w ogóle nie dał się odpalić, więc grzeję się kominkiem :tak:

Do góry