reklama

Mamusie w 2012

reklama
Dzień doberek:-D coraz zimniej się robi:baffled:
a ja chcialam sie pochwalic, ze dzis okolo poludnia zostalam pania magister :-D co za ulga :-D
Maron ogromne gratulacje:-D

Jutro zostawiam mamie Patryka( o dziwo ona nawet chce sie nim zając) i jade z bratowa do miasta kupic mojej chrzesniaczce ubrania jako prezent na Boze narodzenie
Bunny pochwal się dzisiaj po zakupach jakie prezenty kupiłaś:tak: ja też musiałabym się niedługo wybrać, żeby potem na ostatnią chwilę nie kupować:baffled:

Rozczochrana - jak nic coś musi z tego być :tak:
Maron - gratulacje!!!

Ja swoja pierwszą obronę wspominam koszmarnie, jak siadłam przed komisją, to miałam biała plamę w głowie :zawstydzona/y: w ogóle nie wiedziałam o co mnie pytaja, no i sie popłakałam. Później, po ogłoszeniu wyników, przewodniczący komisji mnie przytulił i zapytał co się stało, że się tak zdenerwowałam. Całe szczęście miałam dobre wyniki na studiach i dobrą pracę. A za drugim razem broniłam się pamiętnego 10 kwietnia, dokładnie 2,5 godz po katastrofie. I już tak nie przeżywałąm :-)

Witajcie,
obudziłam się w nocy i gardło mnie bolało. Rano czułam , że mnie łamie w kościach , zachodzę do Antonia a ten ma 38 goraczki bez innych objawów. Grrr.. Kupiłam sobie w aptece *spam*-połączenie czosnku , malin i porzeczek jest dość dziwne. Młodemu podaje nurofen i lipomal. Zostajemy dziś w domku żeby się kurować
yes2.gif

Bedziemy dziś piec rogaliki mmm
yes2.gif

Rozczochrana to baaardzo intensywnie było:tak:
MARON-GRATULACJE!!!!:tak:
Trina i po 2 latach wracacie do Wa-wy?

heja

martolinka gratuluje coreczki, zdrowiejcie szybciutko, smacznych rogalikow.
Mi z mala mowili, no widac, ze chlopiec, zadnych pryszczy...taki chlopiec:-D teraz mam je co jakis czas

maron, gratki magisterskie:-D

trina teraz mozesz sobie pooddychac do woli jodem;-)

dana wyrzuc meza do lekarza, mowiec Ci:tak:

rozczochrana no to weekend musial byc owocny

pozdrawiam rowniez reszte

ja po powrocie z malego kawalka "ojczyzny" bylam tak zmeczona, ze w sumie dopiero dzis jakos doszlam do siebie.
w piatek bylam u lekarza, wczoraj u gina, maly wazy kolo 1800 i no coz jest nieznosny, oklada mnie z kazdej strony. Najladniejsze foto, jakie pani zrobila to zdjecie ptaka i tyle. Ogolnie ok, poza tym, ze mam sladowe ilosci krwi w moczu, no, ale nic na to nie poradze, zapalenia nie ma.
Nic mi sie nie chce.

Hej!
Dziś już trochę mi lepiej, jak sobie poprzeklinałam wczoraj na los, na brak sprawiedliwości itd. itp.
Dziękuję bardzo dziewczyny za miłe słowa, za otuchę, za pocieszenie. Jesteście najlepsze.
Heh no i szczególnie dziękuję mojej imienniczce:-D Trina Twój post powalił mnie na łopatki, tak mi się miło zrobiło:tak:
Na cześć nowej pani magister hip! hip! hurra! Gratulacje kochana!

Dziekuje Wam kochane :*:-)
trina ja na szczescie tylko jedna ob obrone mialam :-p studiowalam na jednolitych magisterskich, wiec licencjata nie bylo :-)
Masz racje stres ogromny. U mnie znow na odwrot ;-) praca i odpowiedzi na bardzo dobry, natomiast w indeksie nie bylo rewelacji, jak to powiedzial przewodniczacy komisji :-p stad mam czworeczke :-)

reklama
Witam Was dziewczynki i tak na szybko...
Danao kurcze a byłam pewna że się udało innej myśli nie dopuszczałam.
Maron gratuluję szalona tajemnicza kobieto :-D
Bunny weź nawet nie mów o wydatkach, ja już jestem okupiona i spłukana :baffled:
Rozczochrana widzę że mnie przebiłaś. Ja zamówiłam dwójkę a Wy od razu za trojaczki się zabraliście :rofl2:

Ktoś pytał o Oliwierka, a wiec powoli bo powoli ale goi się rana. Mam plasterki ściągające o których któraś mądra mamusia wspominała. Zaopatrzyłam się w nie i chwalę wynalazek na całej linii.
Oli wrócił do normalności prócz tego że kilka razy dziennie narzeka na zmianę iż boli i swędzi. Ale co najważniejsze wrócił do przedszkola a tak się obawiałam że będzie bał się o brodę i obawa ta spowoduje odsunięcie się jego osoby od reszty dzieci dla jej bezpieczeństwa.

Jutro koło 12 wizyta u ginekologa usg a w nim ocena stanu macicy + monitoring co to z ta owulacją się dzieje... a o 18 do endokrynologa po kontynuację zwolnienia a przy okazji poproszę o przekaz na badania tsh th4 a co mi tam, przynajmniej po kilku latach sprawdzę czy nadal jest wszystko dobrze.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry