AsienkaPL
Mamusia Ksawusia
martusia - tablica cudowna. Tania, ladna i madra. Fajny wybor.Ja wybralam oto takowa ciastlinke:CIASTOLINA MASA PLASTYCZNA 42 ELEMENTY SUPER CENA (1912332893) - Aukcje internetowe Allegro
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a ja wlasnie pisze z samochodu nie mam dzis humoru mala marudzi u niej w grupie panuje ospa i ja panikuje ze nas tez to moze bedzie czekac
Na zebraniu nic ciekawego, pani pochwaliła dzieci:-) W czwartek jadą do kina. Jedna dziewczynka nie jedzie, bo jej mama się nie zgodziła ( bo po co, szkoda pieniędzy na takie głupoty) Tak samo z mikołajem, po co robić
W tamtym roku, też nie dała na paczkę i tego dnia nie posłała córki do szkoły
W tym będzie pewnie tak samo i to nie dlatego, że nie ma kasy. Szkoda mi tylko dziecka :-(
Podwójna na pewno dacie radę do 35 tygodnia, w końcu tyle już wytrzymaliście to i te 2 tygodnie dacie radę. W końcu silna kobitka z Ciebie :-) Trochę Ci zazdroszczę tej Kalifornii, ja palmy tylko w tv widziałamWogóle Ameryka mnie fascynuje jako kraj, chciałabym zwiedzić kilka miejsc. Może kiedyś doczekam.
Gosiek no niestety już się zaczęło skrobanie szyb, ale zawsze można założyć rekawiczki :-)
Kokusia a czemu masz głupstw narobić na zebraniu?
Martusia nie martw się tak tą ospą, może się nie zarazi. A nawet jeśli to będziecie mieć z głowy, chociaż wiadomo że żadna mama nie lubi jak jej dziecko choruje. Moja przechodziła w zerówce, a najlepsze jest to, że ja się zaraziłam od niej, bo wcześniej nie chorowałamI chyba przeszłam ją gorzej od mojego dziecka.
asienka jaka ciastoline kupilas?
ja wczoraj kupilam to na Mikolaja:
nowa TABLICA 2w1 kreda+magnes 2 kolory ZiAndrzej (1890293265) - Aukcje internetowe Allegro
wlasnie m mnie oswiecil ze zamiast kupic salatke szwedzka w sloiku z ogorkow kupilam salatke z zielonych pomidorow![]()

.
,a ze jutro ma wolne,to ja bede udawala idealna pania domu ;-)
,chociaz tam nie lubie klikac,bo nie lubie na dotykowym pisac 

u nas to juz chyba nie mozliwe ale prosze o trzymanie kciuków w sobote i za pogode i za zachowanie mojego syna zwłaszcza w kosciele. juz przezywam ten jego roczek tym bardziej ze msza jest dopiero o 18 a to godzina totalnego marudzenia bo zaczyna byc spiacy zazwyczaj o 19 idzie spac takze boje sie tego co on bedzie w tym kosciele wyrabiał. ostatnio czesto boli mnie głowa moze to za sprawa mojego syna ktory nauczył sie dmuchac w trabke i teraz tylko chodzi po domu i trabi wrrrr