Edysiek
odkrywca
Mam chwilkę, bo Angela poszła na tańce.
Podwójna to na razie tylko takie moje marzenie
Trzebaby sporo pieniędzy, żeby sie spełniło ale w życiu nic nie wiadomo ;-)
Asieńka ja też uważam, że dzieciństwo jest krótkie i trzeba je wykorzystać jak tylko się da i spełniać dziecięce marzenia, czyli rozpieszczać :-) Ciastolina fajna, dużo ma elementów.
Madlen fajnie, że jesteś :-) Miłego udawania pani domu, szczególnie jak dzieci będą w szkole ;-)
Martusia może jednak uda się i na razie Oliwka nie będzie miała ospy. No bo jeszcze jest mała, moja miała 6 lat więc juz wiedziała że nie może się drapać.
Tablica fajna
Ja jeszcze nie mam kompletnego pojęcia co kupię dzieciakom, czyli mojej Angeli, mojej 5 letniej chrześnicy i 2,5 letniemu chrześniakowi
No i jeszcze cosik dla mojej 20 letniej bratanicy.
Kokusia cierpliwości dla męża ;-) Jego pewnie też ta praca męczy, szczególnie te dojazdy.
A sama nie możesz na przegląd pojechać?
Aguska oby katarek szybko przeszedł
Liza zdrówka życzę dla dzieciaczków i dla Ciebie chwili wytchnienia
Gwiazdeczka to nie zacofanie tylko bardzo dobry zwyczaj
Skoro macie takie przekonania, to postępujcie zgodnie z nimi. Życzę aby synek jednak był grzeczny, w końcu to jego ważny dzień :-)
Niezapominajka witaj! Zyczę poprawy stosunków z mężem, oby ten szok ciążowy szybko mu przeszedł ;-)
Dobra idę robić kopytka, ziemniaki akurat mi ostygły :-)
Podwójna to na razie tylko takie moje marzenie
Trzebaby sporo pieniędzy, żeby sie spełniło ale w życiu nic nie wiadomo ;-) Asieńka ja też uważam, że dzieciństwo jest krótkie i trzeba je wykorzystać jak tylko się da i spełniać dziecięce marzenia, czyli rozpieszczać :-) Ciastolina fajna, dużo ma elementów.
Madlen fajnie, że jesteś :-) Miłego udawania pani domu, szczególnie jak dzieci będą w szkole ;-)
Martusia może jednak uda się i na razie Oliwka nie będzie miała ospy. No bo jeszcze jest mała, moja miała 6 lat więc juz wiedziała że nie może się drapać.
Tablica fajna
Ja jeszcze nie mam kompletnego pojęcia co kupię dzieciakom, czyli mojej Angeli, mojej 5 letniej chrześnicy i 2,5 letniemu chrześniakowi
No i jeszcze cosik dla mojej 20 letniej bratanicy. Kokusia cierpliwości dla męża ;-) Jego pewnie też ta praca męczy, szczególnie te dojazdy.
A sama nie możesz na przegląd pojechać?
Aguska oby katarek szybko przeszedł
Liza zdrówka życzę dla dzieciaczków i dla Ciebie chwili wytchnienia
Gwiazdeczka to nie zacofanie tylko bardzo dobry zwyczaj
Skoro macie takie przekonania, to postępujcie zgodnie z nimi. Życzę aby synek jednak był grzeczny, w końcu to jego ważny dzień :-) Niezapominajka witaj! Zyczę poprawy stosunków z mężem, oby ten szok ciążowy szybko mu przeszedł ;-)
Dobra idę robić kopytka, ziemniaki akurat mi ostygły :-)
,no jutro to raczej nic nie wyda do poludnia,bo nie bedzie nas w domu