reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode Żonki :D

Mam chwilkę, bo Angela poszła na tańce.
Podwójna to na razie tylko takie moje marzenie :tak: Trzebaby sporo pieniędzy, żeby sie spełniło ale w życiu nic nie wiadomo ;-)
Asieńka ja też uważam, że dzieciństwo jest krótkie i trzeba je wykorzystać jak tylko się da i spełniać dziecięce marzenia, czyli rozpieszczać :-) Ciastolina fajna, dużo ma elementów.
Madlen fajnie, że jesteś :-) Miłego udawania pani domu, szczególnie jak dzieci będą w szkole ;-)
Martusia może jednak uda się i na razie Oliwka nie będzie miała ospy. No bo jeszcze jest mała, moja miała 6 lat więc juz wiedziała że nie może się drapać.
Tablica fajna :tak: Ja jeszcze nie mam kompletnego pojęcia co kupię dzieciakom, czyli mojej Angeli, mojej 5 letniej chrześnicy i 2,5 letniemu chrześniakowi :no: No i jeszcze cosik dla mojej 20 letniej bratanicy.
Kokusia cierpliwości dla męża ;-) Jego pewnie też ta praca męczy, szczególnie te dojazdy.
A sama nie możesz na przegląd pojechać?
Aguska oby katarek szybko przeszedł
Liza zdrówka życzę dla dzieciaczków i dla Ciebie chwili wytchnienia
Gwiazdeczka to nie zacofanie tylko bardzo dobry zwyczaj :tak: Skoro macie takie przekonania, to postępujcie zgodnie z nimi. Życzę aby synek jednak był grzeczny, w końcu to jego ważny dzień :-)
Niezapominajka witaj! Zyczę poprawy stosunków z mężem, oby ten szok ciążowy szybko mu przeszedł ;-)
Dobra idę robić kopytka, ziemniaki akurat mi ostygły :-)

reklama
jestem, jestem, ale siedzę w krzakach:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: nic mi sie nie chce ostatnio......... mam lenia :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Liza, kurczę, po pierwsze zdrówka dla dzieciaczków :* a po drugie, nie wiem chyba nie doczytałam:zawstydzona/y: Twój M. stracił pracę, że szuka nowej???

Gwiazdeczka, Igorek też miał Mszę na roczek. Tylko, że my zamówilismy ją w sobotę o 16.00. Mało ludzi było, msza króciutka, więc było oki:)

Madlen, fasolka mam nadzieję, ma sie dobrze... dopiero za 2 tyg idę na wizytę to się dowiem więcej co u niej słychać:-):-) A Mama BOo, cos pisała, że narazie nie ma czasu na kompa i jak sie ogarnie po przeprowadzce to do nas wpadnie :tak:

Edysiek, zabezpiecz dla mnie kilka kopytek, plisssssssssssssss:-):-):-)

Niezapominajka, musisz szczerze pogadać z M. :tak:

ja z prezentami też w punkcie wyjścia:no::no:

no i wiecej już nie pamiętam:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Witajcie!
Dopiero teraz jak Ksawka do babci wyslalam na kolacje, to mam chwilke, aby zajrzec co tam na BB piszczy. U nas bylo chlodno, lecz slonecznie, wiec wyszlam na chwilke z Juniorem do ogrodka.
Edysiek - podrzuc troche Twoich kopytek! Mniam!
Czekamy na Ciebie mamo Boo!!!
Liza - zdrowka dla calej familii!
niezapominajka - witaj wsrod nas!!!
gwiazdeczka - mama nadzieje, ze msza bedzie udana!
Dobranoc Dziewczyny!
Spokojnych nocek zycze!!!

gwiazdeczka ja tez wierzaca jestem
wika jestem, jestem, ale siedzę w krzakach
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
embarrassed.gif
wyjdz z tych krzakow bo zamarzniesz zimno jest
:-)

witam wpadlam dzis tylko na chwilke bo umieram z powodu pierwszego dnia@ i zbytduzej ilosci przygod
mad.gif
mala uradzila dzisiaj wielki placz w przedszkolu bo niektore dzieci mialy robione zdjecia do kalndarza, ktore robil jakis fotograf na zlecenie niektorych rodzicow, ja Oliwki nie zapisalam bo kupilam o polowe tansze kalendarze na allegro, no i oczywiscie moja Oliwka tak plakla, ze tez cche isc, a potem, ze tez chce zdjecie, ze jej Pani do mnie dzwonila czyfotograf moze zrobic jejchociaz samo zdjecie, zdjecia byly robione w aucie wiec juz w ogole mala szalala, po drugie najprawdopodobniej zaczne dodatkowa prace jako animatorka iprez dla dzieci, takszybkoto wyszlo, ze szok, jutro spotkanie z szefem, a w sobote mamjuz prowadzic z jakas dziewczyna jakas uroczystosc rodzinna dla 10 dzieci w wieku 4-11 lat
shocked.gif
, no i musialam przygotowac na jutro jakis wstepny konspekt, a, ze dosc mocno mi w sumie zalezy zeby sie do tej agencji wkrecic no to tym bardziej stres,spokojnej nocki Kochane

Ostatnia edycja:
Dzieki dziewczyny...

wika mojemu M nie przedluzyli umowy na okres zimowego przestoju Listopad-styczen, szukamy czegos na chwile, bo od lutego tam M chce wrócic :tak: i dali mu ponoc taka szanse powiedzieli ze go przyjma z pierszenstwiem jak sie zazon znow zacznie...
martusia to zycze powodzenia!

A i napisze Wam ze prawie_odwójna_mama zbanowana, wyszlo ze z IP nie pisała z USA a z... mazowsza, i jakies tam wykrety robila, fakt jest taki by sie nie przejmowac tym z enie pisze.oby nie powrócila pod innym nickiem, dla mnie to wsio co pisala bylo - nieprawdopodobne! :no:

Hej dziewczynki;)dziękuję za odpowiedzi i za rady;) co prawda zbierałam sie do tej rozmowy z męężem jednak nie było to dla mnie wcale łatwo. Jednakże widzę, że narazie nastąpiła lekka zmiana. Naprawdę lekka, ale ja ją widzę, także nie wiem czy jest sens rozpętywać wojnę...jestem trochę w kropce. Ja nadal źle się czuję, zawsze myślałam, że jako młoda żona, będę miała czyściutko w domku, obiad zawsze na czas, a że jak będę w ciąży to będę kwitnąca, a tu na nic nie mam siły ciągle leże i nie jestem w stanie nic robić;( może dlatego mój mąż jest taki...nie chce żeby on mnie odbieał jako niechluję...poprostu brak mi sił:-(

hej kobietki
ja dzis dzień zalatany miałam bo na pośredniak musiałam iść
mały mi teraz śpi a ja pije kawusie.
martusia oj te nasze dzieciaki potrafia potrafia i co w końcu tych zdjć nie miała?czy jedno tak?
i fajna praca ci sie szykuje powodzenia
a ta podwójna hehe takich pełno na forum

Wika Ty akurat masz prawo się lenić ;-) Należy Ci się.
Martusia to dobrze, że udało się zrobić te jedno zdjęcie. Ciężko dziecku wytłumaczyć, że inne mogą a ona nie :no: Trzymam kciuki za pracę, musi być interesująca. No i w sam raz dla Ciebie, bo Ty lubisz pracę z dziećmi :-)
Niezapominajka nie zaczynaj wojny, tylko może coś napomknij że to dla Ciebie też nowa sytuacja i że sama nie spodziewałaś się, że tak będzie :tak: Może sam zrozumie i dojrzeje do tego. A jak nie to może małymi kroczkami uda się coś wskórać ;-)
Liza :szok:
Aguska może i takich pełno ale na pewno przykro się robi jak coś takiego sie wyrabia :-(
Ja tylko patrzę czy się ściemnia i chyba zaraz pójdę po Angelę, bo ma spotkanie komunijne. Co prawda to blisko, ale nie chcę żeby sama wracała po ciemku.

reklama
ale mnie rozwalilo to jak na naszych emocjach zagrala podwojna wr
liza moj tez jakis czas pracowal w takim systemie ale okropnie to wspominam
nowa prace musze odlozyc w czasie bo dopadlo mnie zatrucie pokarmowe siet

Do góry