• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wrzesień 2010...

reklama
gosiunia - pewnie że pamiętamy :D

Kredko - bo Ty jakiś czas temu coś skrobnęłaś, z pozostałe Panie oj dawno, dawno... :no::angry::happy:

Stwierdzam, z wielkim smutkiem, że nasz wątek podupada w formie :-D:crazy:

Cieszę się!!!!!:-):-)
Mam nadzieję że uda mi się powrócić na łono wrześnióweczek!!!!
Ja od miesiąca pracuję!!!! Na razie daje radę!!! Dziewczyny w pokoju takie "w moim klimacie", a najbardziej się bałam że będą jakieś stare matrony, które trzeba się pytać " czy można się ich coś zapytać"...
J. pracuje na drugie zmiany więc się wymieniamy w opiece na Igą. Jedynie 1,5 jak on już pojedzie a ja jeszcze nie przyjade to Igi pilnuje mi ciocia.
Iga nawet spokojnie przyjeła to że mamusi nie ma już 24/dobę. A jej usmiech jak widzi mnie w drzwiach , poprostu nie zastąpiony :tak:.

hejka..
ja drugi raz podchodze do napisania postu.. u nas ok..maly coraz smieszniejszy;)) tancuje na okraglo przy czym sie..czy to reklama z rytmem czy bez;)

poczytalam Was ale odniosie sie do postu Mysi..ja nie wierze w to co czytam..mam wrazenie ze to jakis zart.

hejka

ja tez po przeczytaniu postu mysi pierwsze co pomyslalam to ze ktos wlamuje sie na jej konto i pisze takie bzdury poprostu szkoda slów:szok: wydaje mi sie ze dziewczyna powinna miec troche inne perspektywy i troche szacunku do siebie i swojego ciala, a nie dla takiego faceta powiekszac sobie biust bo jemu cos sie nie podoba, ja juz dawno takiego bym zwolniła.

Ostatnia edycja:
reklama
Dawno nie pisalam więc dziś nadrabiam:

dziś się zgubił smoczek i Igusia pierwszy raz śpi bez smoka. Mamusia stwierdziła że to znak , i już jej nie kupi!!!!! Zobaczymy jak przetrwa z nią tatuś jutro:rofl2:.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry