• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wrzesień 2010...

Maja dokladnie...jak moj powiedzialby mi ze nie podobaja sie jemu moje piersi to zabilabym go smiechem..ja mam kompleks po ciazy i nie podobaja mi sie one ale co zrobic..taka natura..i napewno dla faceta nie ingerowalabym w cialo zadnymi operacjami! masakra..nie podoba sie to nie..

Gosiunia u nas smoczki pogubione..ale maly spryciarz przypomnial sobie gdzie jedego upchnal i do spania znalazl:szok:

reklama
malgos a mi sie wydaje tez ze moze mysia wybrala zly sposob walki z tamta rywalka zamiast kopnac faceta w dupe to pomyslala sobie ze musi powiekszyc biust to na pewno maz juz nie bedzie chcial innej;/ rozumiem ze nie chce go stracic itp ale walczyc w taki sposob???

dorotka.1 dorotka zdradz prosze przepis na te faszerowane pomidory bo mi tu slina od rana w robocie cieknie :)

pomidory wydrazasz
farsz-mieso mielone,ryz,sol,pieprz,czosnek,bazylia,prowansalskie
pieczesz w piekarniku okolo 30-40 min w niskiej temperaturze

ja robial takie ala golabki
Mysia - nic nie napisałam odnośnie Twojego poprzedniego posta bo ręce mi opadły... teraz opadły mi jeszcze bardziej... Mój komentarz pozostanie bez komentarza... :-D Ja wiem jesteś młoda - młodość ma swoje prawa, ale jesteś też żoną i matką więc... dorośnij, błagam!!! Bo czytam i nie wierze, że tak można... i pewnie nie tylko ja...

Dziewczyny obżeram się chipsami i popijam piwo! :P Wasze zdrowie, a niech mi w boczki pójdzie :-D

Co z dziewczynami które pisały kiedyś: onionek, dagna, magi, monia.gryc, asiek, korba??? Gdzie się podziałyście?! Pewnie o wielu zapomniałam więc przepraszam. Tak mnie na wspomnienia naszło :)

powalilas mnie i z ust mi to wyjelas

Hej!
Pamiętacie mnie jeszcze????

jasne ze pamietamy

hejka

ja tez po przeczytaniu postu mysi pierwsze co pomyslalam to ze ktos wlamuje sie na jej konto i pisze takie bzdury poprostu szkoda slów:szok: wydaje mi sie ze dziewczyna powinna miec troche inne perspektywy i troche szacunku do siebie i swojego ciala, a nie dla takiego faceta powiekszac sobie biust bo jemu cos sie nie podoba, ja juz dawno takiego bym zwolniła.

to nikt sie nie wkradl,niestety
Mysia poprostuma chyba z 16 lat
jej posty od poczatku sa podobnej tresci(malolaty)
a odnosnie operacji powalajace

najgorsze w tym wszystkim to wczoraj bylo mnie jej naprawde szkoda,ze tak facet ja rani
a dzis masakra

dziewczyny pochwale sie Wam,poniewaz nie pamietam czy pisalam,ze w wakacje stracilam 5 na gorze,dzis zafundowalam sobie implant,troche boli ale jestem przeszczesliwa,juz nie moge doczekac sie marca,odsloniecia wczepu i zalozenia wreszcie korony brakujacego zeba

buzka dziewczyny

spokojnej nocy

:-) no i pewna Marta:-) zmusiła mnie do odezwania sie po dłuugim czasie...jestem jestem, czytam, ale póxnym wieczorem i poprostu brak juz siły na napisanie i powód drugi myslałam ze nikt juz mnie nie pamieta wiec uznałam ze nie ma sensu:-D sie odzywac. Dzieki marta
A u nas spoko, Franek szaleje rozrywkowo, zębów 8i pół, mamy nadprogramowa jedynke:-D
Biega, skacze jak ta lala, zdrowy...no zyc nie umierac z takim dzieckiem:tak:
Ja pracuje juz od kwietnia, wiec wiecie jak to jest, brak czasu na wsio prawie.

Dorotka, ten inplant chirurgicznie wstawiałas? długo to trwa, i czy sa etapy czy za jednym polezeniem załatwia sie to? z ciekawosci pytam;-):-D

Ostatnia edycja:
mysia teraz se piersi powiększysz bo mąż chce a później co? odsysanie tłuszczu? botoks? dziewczyno niejedna chciałaby wyglądać tak jak Ty!! no chyba że nie masz na co kasy wydawać i śpisz na banknotach...
moje ciało też się zmieniło po ciąży ale mój T cały czas mnie zapewnia że jest super.

ja podczytuje troche,oj wydaje sie mi ,ze trolla mamy:szok::-D ale przynajmniej smieszny ten troll:rofl2:

pozdrawim wszystkie,Gabia rosnie i lobuzuje, jeszcze sama nei chodzi, za raczki prowadzona albo przy meblach pewnie do konca grudnia bedzie juz tuptac

dorotka dzieki za przepis ciagle mi ta slina leci :) i zapytam jeszcze czy te pomidory zapiekasz ze skorka?? mama nadzieje ze to pytanie nie z serii glupich :)

co do mysi to najpierw myslalam ze takie rzeczy owszem zdarzaja sie ale nie z takim zakonczeniem..

po pierwsze: jak facet chce bys miala wieksze piersi to niech kredyt bierze na siebie!!! i sam go splaca - dupek jeden

po drugie: co bedzie jak cos spieprza i bedziesz wygladala jak (cos w stylu tori spelling z dziwna dziura w klatce piersiowej??), przypominam ze nikt za darmo pewnie tej roboty nie poprawi trzeba bedzie wziac i drugi kredyt...(na takie kredyty niestety tanich procentow nie ma)

po trzecie: bardzo glosna ostatnio historia dziewczyny, ktora przyjechala do polski ze szwecji powiekszyc biust..niby prosty zabieg a dzisiaj jest roslina..
ZASTANOW SIE CZY WARTO?? wg mnie nie warto ale decyzja nalezy do ciebie

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry