Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, uwierz mi ja jestem płaska i zawsze byłam mam ogromne kompleksy na tym punkcie ale u mnie rozsądek bierze górę, nie raz sobie myślałam o takiej operacji ale bałabym się cholernie, a gdyby organizm jeszcze odrzucił implanty???? To kasa na marne
Tylko, że ja właśnie zrobiłabym to jak już tylko dla siebie, mój T. nawet nigdy o takiej operacji nie wspomniał
. Po prostu żadna z nas nie jest doskonała, mam koleżanki z dużymi piersiami i niejedna wolałaby małe bo jak miały naście lat to cyc super a teraz po 30-stce to już byle upchnąć w biustonosz i nie pokazywać
.ikalla Kochana byłam po konsultacjach za zabieg płaci sie raz a w razie jakich kolwiek powikłań klinika ponosi wszelkie koszty ,u nas w bielsku to jest jeden z najlepszych lekarzy z chirurgi plastycznejw polsce

nie wiecie jaka jestem zdołowana.gaja23 -nie wiecie jaka jestem zdołowana.
i wiem, że łatwo powiedzieć zostaw go, ja też tak pisałam, tzn podpowiadałam ale gdyby mój T. zrobił wyskok to nie wiem czy tak łatwo byłoby mi odejść. Też go kocham nad życie, miałabym zapewne wiele żalu, widoków przed oczami których nie chciałabym widzieć, złości a wręcz nienawiści. Nie wiem co bym zrobiła, naprawdę dziewczyny nie wiem .... pewnie bym na jakiś czas wyemigrowała do rodziców aby wszystko przemyśleć ale nie jestem w takiej sytuacji i nigdy bym nie chciała byćgaja23 -nie wiecie jaka jestem zdołowana.